Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 564
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ето ме.... Mr. Green Точн разследвах историята с балета, дето от миналата година
съм го заприказвала.... Joy
Ами добре звучи пак Heart Eyes, обаче часовете дето са ги сложили от
17.00 е как да стане newsm78.

Иначе аз съм за плуването с две ръце. Миналата година Алекс я бях записала на народни танци, английски  и плуване. От плуването я отказа една от леличките дето им помагаше да се обличат. И сега не иска и да чуе.  ooooh! От английския ни останаха само платените такси...направо побеснявам като се сетя! Twisted Evil Тази година първо ще видя какъв план предвиждат на обучение, кой ще обучава и едва тогава мога да си помисля. Поне един открит урок с по две песнички да бяха направили на края на годината.
 Crossing Arms Ама като децата така и не научиха дори една как?
За танците ....много съм доволна и аз и детето и най-вероятно ще продължим.

Бижу, от колко малки деца тренира мъжа ти? Много ми се иска да плува Алекс и затова ще се опитам да я убедя някак си.

Силсав, как са били децата ...със сополи..Божеее! Започна се! Sick

Ками
, дано вие сте по-добре днес!

Светлуши, браво! Да кажеш как спал там после!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 13:49 от Муци

# 151
Бижу, от колко малки деца тренира мъжа ти? Много ми се иска да плува Алекс и затова ще се опитам да я убедя някак си.
За предпочитане е от 5 години нагоре.  Simple Smile

# 152
  • София
И аз съм доволна от народните танци, то не са класически народни танци,а  всичко е под формата на детски песнички и танци. Даже на края на годината викаха родителите на тържество да покажат какво са научили. А иначе в нашата детска си имаме плувен басейн.

# 153
Здравейте Дружбенки.

Наминавам и чета понякога,не съм ви забравила.

В момента сърцето ми е свито ,че 2-ри ден сме на ясла иии поплаква малко........ Tired така ми е притеснено.
Нямам желание за нищо.
Хайде хубав ден,пак ще намина   bouquet

# 154
  • София
Добро утро маминки,

кафенце  Heart Eyes

са сълзичките и сополките

Онче, тук сме! Не го мисли от тази страна, че детето усеща!
Нищо, че поплаква. Втори ден е все пак! Важното е общото поведение и дали има
промяна в навици, сън и т.н Началото е трудничко, но се опитай да се мобилизираш!
За теб! Hug Hug Hug

Бижу, значи ли това, че преди пет по-добре да не я тормозя!?

Вчера ходихме  до балетния магазин уж само да проверя какво има, но не се стърпях и купихме трико, туфли, поличка, чорапогащник и мрежичка аз косата. Абе почти пълено балетно оборудване.... Joy Сега само да реша проблема с воденето и готово!

На всички ви желая прекрасен ден, изпълнен много слънце и усмивки!

# 155
Муци, благодаря за кафенцето  Hug Много хубаво че си купила всичко за балета, но като бивша балерина ти казвам, че всичко това едва ли ще трябва, те тренират само по трика и клинче. И да внимавате, че балета в тази възраст може да е много опасен  Heart Eyes

Лъчи днес ме събуди в 7:00 и ми вика "Мамоооо, айде на абота" , т.е. в яслата Simple Smile Та отидохме с голям ентусиазъм и желание Simple Smile

Онче, не се тревожи и ние бяхме с плач в началото Simple Smile

А за среща, ако е тази събота или неделя, не мога Sad

# 156
  • София
И Алекс днес първа се събуди, но изобщо не й се ходеше
на абота.... Mr. Green демек градина.

Ми , Светлуши аз само това съм купила плюс туфли и тренировъчна поличка.
Не смятам да купувам друго. А теб ще те ползваме за консултант, тогава! Heart Eyes

А, между другото тази кутия дето съм ви я подала по-горе със салфетките струва 113 лева.... #Crazy На мен нещо такова ми трябваше за хола ни, че масата е с метални крака и имаме метални поставчици за чашите, обаче толкоз пари... Crossing Arms не давам! Grinning

# 157
Добро утро  Hug

# 158
  • София
Ха добро утро и от мен!

Днес имаме родителска среща в нашата градина.
Есествено са я направили от 5.15ч...та май няма да отида, но
поне ще чуем после от госпожите какво са казали.

Слънчев ден ви желая и много усмивки!

# 159
Хайде мързеланки, ставайтеееее Simple Smile  kaffeetrmker_2

Само минавам да ви посръчкам и започвам с  newsm75 newsm79 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm71 и още 100 неща, но пък мъжлето реши да ни изненада този уикенд и отиваме на почивка за 2 дни Simple Smile

Много усмивки на всички в петъшния ден  Hug

# 160
  • София
 Светле, приятно изкарване където и да ходите.
И аз искам изненади ама  Whistling
Муци как мина родителската среща? По-колко пари ви искат Mr. Green Ние по-нататък ще имаме родителска, но от сега събираме пари за учебни пособия и вода.
А за кутията за салфетки и на мен ми хареса, ама цената й е фантастична. Аз си харесах тази , за детската да им занеса (20лв), обаче е много задължаващо, защото само от тези салфетки трябва да им нося, не стават за всякакви.http://megatradex.com/uploads/product/pic_394_600.jpg

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 10:01 от sillsav

# 161
Здравейте, мацки!Жива съм и мърдам.Просто не ми остава време за форума.Нашата родителска среща е била вчера, но аз не отидох, тъй като беше със странния за мен час - 16:30. Искали са по 30 лв., днес сутринта като я оставях им ги дадох, така че поне до другия месец сигурно нищо няма да искат  Mr. Green
Светле приятен уикенд в такъв случай, да си починете добре.

# 162
  • София
Ето ме..ида!

Светлуши, приятно изкарване!
То го дават да вали малко, ама дано вас не ви хване!

Силсав, тя родителската за понеделник била... Embarassed Аз от мерак съм решила, че за
вчера! Heart Eyes А тази кутия дето си я харесала, ако е същата като нашата в офиса, ми постоянно пада напред  newsm78 и не ми се струва много удачна за децата. А иначе в нашата група нямат сълфетки отвън щото ги дърпали и хвърляли навсякъде. Давали им като си поискат.

Жени, ми така ги правят родителските, къде в 17 къде 16.30.
Аз лично няма как да стигна до градината втози час дори и да имам огромното желание, осевн ако не тръгна два часа преди края на работния ми ден.

Както и да е! То миналато година като ходих, та голяма полза не видях!
Само приказки обещания и предлагане на учебни помагала за закупуване.
Та ще видим тази година!

Я, кажете какъв е този магазин с голямата жълта табела, точно преди да се завие на дясно  към Кауфланд, като се идва от езерото например. Пише нещо от рода на maxx  bowuu

# 163
Муци това е магазин Мания /дрехи втора употреба/, само че понеже продават и на едро и затова му е малко  променено името.

# 164
  • София
Мерси, Женка!

Общи условия

Активация на акаунт