Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 764
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Муци, МНОГО да нацелуваш порастналата Али, нека ти е жива и здрава, мамина гордост и отмяна! Heart Eyes
Извинявам се за закъснението... Embarassed

Светле, кофти, аз тъкмо се наточих... Blush Confused Crossing Arms Дано намерите друго решение, всяко начало е трудно... Praynig
Жени, не ми е трудно да повярвам, че Ния е станала любимка на госпожите. Наистина е много красиво дете! Heart Eyes Те тези, родени на 8-ми май са си такива...  hahaha Blush Wink
Софи, слуша ли малчо? А каката как се чувства, разкажи ни за тях, много ни е интересно. Hug

По въпроса за срещичката - ако сме здрави, ще дойдем. Засега казвам едно голямо АКО, защото от средата на октомври все сме си болни, аз даже потретих... ooooh! Какъв е тоя вирус (Вели ни ги носи от градината някакви гадове разнообразни Crossing Arms), вкъщи е Лазарет. Sick
Та в този смисъл, не знам дали е удачно, в момента да ги събираме децата. Като препатила го казвам. Peace

И накрая една молба: дайте координати на зъбар в района... Един мъдрец ме наболява от вчера зверски и май ще играят клещите. Sick Затова държа да е тук някъде, поне да ми е близо за подобна "интервенция". Crazy

# 481
  • София
Олче аз ходих при д-р Тинчев в 28ма поликлиника, на 4тия етаж му е кабинета. Двата горни ми извади, много ме беше страх, не съм очаквала, че толкова лесно могат да се извадят. Естествено с упойка. 20 лв на зъб, с упойката. За долните се ослушвам, че били по-трудни. Sick

# 482
  • Русе
Ние със сигурност няма да дойдем на среща. Ани снощи както беше весела и се чудеше каква беля да направи и в един момент каза 'спи ми се' и като я гушнах ми се стори топла. Та от снощи е с Т, тая сутрин вдигна до 39.7. Мъжо я води да я видят в спешния кабинет в 25-та поликлиника и сега се лекуваме - много сиропи, мазила, ужас направо. Но поне за сега няма АБ. Тя отначало нищо не искаше да изпълнява, ама аз съм ужасно изплашена, а ме е страх да не се разболее и Ели и направо я заплаших, че ако не слуша отива в болницата да я боцкат  Embarassed и сега вече слуша  Sad

# 483
Здравейте
На всички именници честит имен ден

Една почерпка от мен за племенницата

# 484
Добро утро на всички  Hug kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2

Не съм писала тия дни, защото бяхме без татко този weekend и с Лъчи попътувахме малко Simple Smile Днес обаче нямаше търпение да ходи на ясла, дано само няма някое болно дете, че ще има убити  #2gunfire За жалост има много безотговорни родители в това отношение:(

Та сега какво стана отлагаме срещата за друг път, така ли? Няма да е на 15.11, както бях разбрала  newsm78

Хубав ден  Hug

# 485
Абе, Светле то е ясно, че ще сме аз, ти и Зайка на срещата когато и да е, така че ще се разберем на скайпа, не се коси  Joy
Честит имен ден на патерици на всички празнуващи.   bouquet
Мацки, купих си от Мания-та много хубави дънки с тиранти, само че не ми стоят много добре заради пустите му паласки и ду*е, та от вчера съм отново на стриктна диета, без кривване от пътя. Надявам се за празниците да ми стои перфектно, пък и се чудя дали да не ходя вечер на фитнес като приспя детето. Някой има ли идея Флайс-а до колко работи вечер? Свалила съм пилатес от нета и него ще го пробвам, дано имам сили, че вечер съм като пребита, не че копам по цял ден, ама...

# 486
  • София
Добро утро на всички!

Жени, браво на теб! Успех!  bouquet

В нашата група от ден на ден остават все по-млако дечица... newsm78
Температури, кашлици и т.н. плюс както в иказах карантина зарад варицелата.

Я да питам аз Зайка защо вече не пише в темата....
Само по срещички ли си клюкарите...а? Mr. Green

Светле, за съжаление е така. Много родители си изпращат децата болни и
кашлящи и сополиви. Така беше в яслата, така продължава и в градината.
Сега покрай грипа обаче доста са затегнлаи пропусквателиня режим и връщат
видимо блоните деца.
Вярно е ,че понякога просто няма кой да гледа детенцето, но трябва
всеки  явно да намери и резервен вариант. Rolling Eyes

Хайде хубава и здрава седмица от мен!

# 487
Здравейте  Hug
тези дни ми върви на почерпки
Днес черпя за моята половинка има рожден ден Crazy

# 488
  • София
Здравейте майчета,
аз много рядко се включвам вече, но се надявам да ме разберете. И то не защото вече съм с 2 деца, ами защото Валето не ме оставя на мира даже и вечер  Crazy
Софи, слуша ли малчо? А каката как се чувства, разкажи ни за тях, много ни е интересно. Hug

Малкия да чукна на дърво кара коликите леко и много рядко плаче, за разлика от кака си, която реве за щяло и не щяло. Съседите казват, че не чуват бебето, а само нея и си мислят, че той тихо плаче. Ама аз казвам както си е - каката плаче, бебето не. На всичкото отгоре вече не спи на обяд и вечер пак заспива в 22ч. Незнам откъде намира сили. Днес само заспа малко след 21ч. И за всяко нещо е тръшкане. Вече съвсем сериозно обсъждаме с татито да я водим някъде на специалист психолог ли незнам какъв, да каже какво да я правим, и се съмняваме за хиперактивност. Дано да грешим де  Praynig. Така че моля ви ако знаете за добър такъв специалист да ми кажете.
Отивам да почивам, че дребния пък се буди на 2 часа. Иначе си суче много добре и пълни памперсите с пълна сила. Днес на 2 пъти беше оакан до кръста. Сменям по 12-15 памперса с акита в денонощие и това ме уморява честно  Crazy
Лека нощ от мен. Надявам се скоро да се видим  Hug Ако не сега, то поне по празниците, затова са празници все пак, за да се видим с близки и любими хора.

# 489
Софи,според мен на каката й няма нищо.Просто РЕВНУВА, от бебето.
Не знам,как е била преди раждането на бебто,защото не съм редовна в темата  Blush

Ако имаш сили обръщай й повече внимание и си имайте само минутки за вас.

Може да се разделяте ти и мъжа ти с децата за малко по стаите.Ти и каката по женски,а малчо и бащо му ги пращаш в другата стая да ударят по едно......по мъжки  Wink Така каката ще знае,че не е забравена.

Незнам,аз това мисля,че е РЕВНОСТ

# 490
Софи браво на малкия бебок, че ако беше ревливо бебе, не знам как щеше да изкараш до празниците...можеше да се наложи да ти идваме на свиждане на 4-ти км.  hahaha Щом и коликите ги минава леко, значи бебето ти е направо супер. Чувала съм, че при момчетата по-тежко минават. А иначе за Валето-ти винаги си се оплаквала, че е палава, може би наистина сега заради малкия усеща липса на внимание /то и няма как да й обръщаш същото внимание/ и ревнува. Но пък от друга страна нищо не ти пречи да се консултираш с психолог. Най-малкото за твое успокоение.На моята най-добра приятелка напоследък взеха да й минават такива мисли за нейния син, който е прекалено буен, но освен че тя си имаше някакви нейни такива мисли, и педиатъра й каза да направи една консултация. Още не е отишла, че сега има малко други проблеми, и то доста сериозни, но предполагам, че като минат няколко седмици всичко ще се оправи и ще запише час. Стискам ти палци каката да свикне оттук нататък бързо с най-новия член на семейството.  Peace
Мислила ли си да я пуснеш пак на детска градина?Помня, че ми беше казвала, че не си доволна от частната /ако не бъркам де/, та мисълта ми беше мислила ли си за общинска? Да ти кажа, ако не друго, поне не се лигавят толкова много. Моята взе да не ми се глезоти нон стоп.

# 491
  • София
Софи, мога да ти дам телефона на много добра психоложка, при която сме водили Вели няколко пъти. И ревност да е само, пак ще ви посъветва най - професионално и компетентно как да се държите с нея. Защото човек понякога в нервите и напрежението допуска грешки. Ако искаш ми драсни на ЛС.
Иначе за тръшкането те разбирам - от няколко седмици и ние сме на тоя хал. Баткото ни прави на луди калинки, егаси и ревливия период, дето кара. Sick

# 492
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Ние с малкия сме добре, да не се притеснявате!  Wink Напоследък не ми се стои на компа, обхванала ме е пак мания за четене, даже ми става гадно при мисълта, че трябва да си пускам компа да посвърша малко работа...

# 493
Здравейте от мен  Hug
Извинявам се че не пиша но нямам време

Ние сме много добре , но почти не ме оставя да спя Laughing

Да се похваля че пъпчето ни падна newsm44 на 08.11 сутринта и зараства много добре

Искам да благодаря на всички за хубавите пожелания и аз да почерпя
малко със закъснение за малката и именния и ден

ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА ЧЕТИТЯ НА kami_nikolova РОЖДЕНЯ ДЕН НА ПОЛОВИНКАТА
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА НЕ ТЕ НЕРВИРА МНОГО newsm03

# 494
А как забравих ето ни и нас

Общи условия

Активация на акаунт