За изневярата, но по-различно.

• 5 836
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
От известно време тя го е засипвала с смс-и, обаждания, снимки, които видях случайно( снимките).  Но с него изяснихме проблема (надявам се). Той се е опитвал сам да се оправи със ситуацията, а аз мислех ....... Не се съмнявам че ме обича.
 Peace Hug

За всичко е виновна мръсницата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Peace #Sniper #Sniper #Sniper

# 61
azsa, добре че няма артилерия във форума...
спри се с таа стрелба, животът е любов...  Mr. Green

# 62
 pronobis   скрий сееееееееееее #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мъжете винаги са виновни  Mr. Green

# 63
Ох, как ми се иска да изчезнат от емотките тези стрелящи човечета.  Дори ще почерпя когото трябва, ако се налага....

А по темата : Мъжа е повече от "чудесен", мдааааааааааа. "На снимка да го видиш-два шамара да му лепнеш!"

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 11:35 от Марудета

# 64
Понеже в тази тема става все по-горещо и опасно за нашия пол, да ви кажа All you need is love, а нея ние ви я даваме, така че приберете оръжията, мили дами!
прекалявате с американското кино...

# 65
pronobis ,не мога да повярвам,че и Ти
заставаш на страната на мръсницата!!! Crossing Arms
Не го очаквах.... Sad
Въпреки,това аз няма да променя мнението си
за тази  afwitch

# 66
Въх, къде видя да взимам страна?
А и аз съм мъж, по-просто устроен индивид демек...

btw, защо се нарича мръсница? понеже прави мръсни номера, понеже не се мие или понеже продължаваме да смятаме секса за мръсно нещо...?
въпросът е със занижена трудност...  Wink

# 67
Тя мръсница, ами "чудесния мъж" какъв точно е? И кой е по виновен, мръсницата или "чистникът"?

# 68
  • Варна
azsa ВЕрно прекаляваш със стрелбите!
Мръсница, та мръсница! Бива ли толкова елментарно да разсъждаваш!?!? Тя мръсница, а той "чудесен мъж", а?
"На снимка да го видиш-два шамара да му лепнеш!"
Това ме изкефи!  Laughing
Винаги съм го казвала и сега ще го повторя, в подобни триъгълници, единственият виновен е този, който тъче на два стана и е обвързан, в случая мъжа. Всичко останало са женска злоба и безсилие.

# 69

Ма молА те, това е казано с ирония. Къде ми изчезна смеещия се емотикон след залповете  ooooh!

# 70
Никога не е виновен само един... никога.

# 71
  • Варна
Принципно да. За да се пропукат отношенията между двама души, вината е и на двамата. Но кръшкането не е решение на проблемите им, а е по- скоро бягство. Вината е в лисата на желание и смелост да се поправят нещата. Линията на най-малкото съпротивление не е най-достойната, в тези случаи.

# 72
Принципно да. За да се пропукат отношенията между двама души, вината е и на двамата. Но кръшкането не е решение на проблемите им, а е по- скоро бягство. Вината е в лисата на желание и смелост да се поправят нещата. Линията на най-малкото съпротивление не е най-достойната, в тези случаи.
Абсолютно и тотално съм съгласна, да. Това е и мнението на един специалист, чиито разсъждения по темата бях чела преди време , тъй като понякога съм търсила обяснение за себе си за водопадът от изневери, които се случват около нас/или тук.
Особено ако изневерилият не е давал по никакъв начин на партньора си да разбере , че нещо му е липсвало. Нито с думи, нито с поведение.

# 73
Елементарно съм разсъждавала!А
онази мръсницата,тя не разсъждава
елементарно,да тя е хитра. smile3508
Стрелям,защото нямам думи просто,така
ми идва от вътре,така го усещам #Sniper
Но не искам да ви преча в темичката,
това беше последно,обещавам. cry

Надявам се всички знаете,че ако това беше сериозна тема,никога не бих написала и една думичка от това,което съм написала на тези няколко страници.Очевадно е,че темата е пързалка.Това си е чисто и просто едно свободно съчинение.

# 74
Поредната тема за изневяра...
Любовта не е война бе хора.  Ако ти плачеш заради него, той си има любовница, ти страдаш, той си развява гЪзо... на това любов ли викаш?  Пък и да стоиш и да се бориш!? Това да не е Биг Брадър?
Не разбирам такива теми. 

Общи условия

Активация на акаунт