За изневярата, но по-различно.

• 5 834
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
  • на пясъка при черупките от миди
Никога не е виновен само един... никога.

Абсолютно съм за  Peace .
И наистина защо бай дифолт винаги е виновна само любовницата?  newsm78

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 13:00 от Mrs Fiore

# 76
Никога не е виновен само един... никога.

Никога не казвай "никога".

# 77
Поредната тема за изневяра...
Любовта не е война бе хора.  Ако ти плачеш заради него, той си има любовница, ти страдаш, той си развява гЪзо... на това любов ли викаш?  Пък и да стоиш и да се бориш!? Това да не е Биг Брадър?
Не разбирам такива теми. 

Пускат ги, за да накацат любовници и да ги търсят (евентуално) да не са тук,(защото форумът е голям). Прочети написаното от авторката. Тя си мисли, че това е пост някъде в интернет на любовницата на мъжо й Joy и отново четеш "женска солидрност", един мъжки пост за цвят и темата се ен-ти път развива идентично.

# 78
Признавам си-аз съм любовницата на мъжото на авторката  bowuu

# 79
  • Страната на чудесата
Честито!
И как е?

# 80
После защо любовниците се присмивали на съпругите,ами то тук да четеш и да падаш от смях...От време на време някой пуска нещо смислено и разумно,но никой не обръща внимание на това.Важното е в поста да фигурира думата "мръсница" и да има здаво стрелби.Само,че докато някои си стрелят и злобеят,пропускат много неща и после..."ама той ми изневерява".С подобно мислене и поведение не може да се очаква да задържиш някого до себе си.Една жена трявба да уважава и да обича себе ,и най-вече да го показва.Но!Не плюейки и упреквайки другите! Peace
Показателно за това как гледат на подобни разсъждения и поведение мъжете са няколкото мъжки мнения тук!

# 81
Поредната тема за изневяра...
Любовта не е война бе хора.  Ако ти плачеш заради него, той си има любовница, ти страдаш, той си развява гЪзо... на това любов ли викаш?  Пък и да стоиш и да се бориш!? Това да не е Биг Брадър?
Не разбирам такива теми. 

Пускат ги, за да накацат любовници и да ги търсят (евентуално) да не са тук,(защото форумът е голям). Прочети написаното от авторката. Тя си мисли, че това е пост някъде в интернет на любовницата на мъжо й Joy и отново четеш "женска солидрност", един мъжки пост за цвят и темата се ен-ти път развива идентично.
Laughing  Да, точно казано.  Laughing

# 82

Честито! Бива ли го?! Дай да внесем още малко драма.

# 83
Beauty1, Пух*, mikse, dari stz, Буболечо, aleks0505, nadezhda96, gali77 (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Тя е  Peace

# 84
Beauty1, Пух*, mikse, dari stz, Буболечо, aleks0505, nadezhda96, gali77 (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Тя е  Peace

кУвладиш ли?  Laughing

# 85
лелеее мръсТница до мръсТница тук ooooh!
Време  е за ключ вече...

# 86
тъй е, като си намериш някой ставаш мръсница, а като си самсамичка на света те съжаляват  Laughing

# 87
Странна логика.
Значи най-близкият ми човек ще ме мами и лъже в очите всекидневно (без значение за жени, пари или каквото и да е), а аз ще потривам доволно ръце и ще се радвам, че някъде по света имало и друг нещастен  Crazy и какво от това? Как точно това ме грее мен?

# 88

Честито! Бива ли го?! Дай да внесем още малко драма.
Ооо, най-добрият. Оплаква се от жена си, винаги му пресолявала манджата.
П.П.Кажете кога ще започвате със залповете, че да знам, да залягам!

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 14:28 от елиас

# 89
  • Бургас
Всеки гледа от своята камбанария, най-добре авторката може да прецени какво става в живота й.
Потребителките, които са нечии любовници "ще се защитят", тези, които са се развели по тази причина и още ги боли ще и кажат да оскубе любовницата, а на оня да му бие шута, другите, които също имат подобен проблем ще следят плахо какво става и ...така.
Така се получава като се пусне тема в женски форум...и ако си нямаш работа чакай си адекватен и добър съвет.

Не е нужно да си нечия любовница, да си се развел "поради тази причина", за да имаш здрава преценка.
Доказват го много постове и на настоящи съпруги.

Например:

Странна логика.
Значи най-близкият ми човек ще ме мами и лъже в очите всекидневно (без значение за жени, пари или каквото и да е), а аз ще потривам доволно ръце и ще се радвам, че някъде по света имало и друг нещастен  Crazy и какво от това? Как точно това ме грее мен?

За да стане по-весело, таман и аз щях да призная, че съм любовница на лирическия герой в тази тема, но гледам - изпреварили ме.
Ма интернет-пространството е голямо, авторката може да почете още и току-виж се натъкне на други прозрения. Па вземе да й светне, че мъжО може да няма сал една любовница, ами цели две-три.

Общи условия

Активация на акаунт