Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 370
  • 463
  •   1
Отговори
# 135
Писна ми при всеки скандал тя да събира куфара и да се прави на много интересна.

Сега е по-лесно - вече има стабилна работа, друг мъж който да й търси жилище, да й помага да си купи кола...

Много готина жена!Всички я обичат и подкрепят,грижат се да не види и да не чуе нещо,което няма да и хареса,как да и спестят неприятните преживявания,да я заведат до Париж!
Господи!
Колкото повече те глезят-по-глезена ставаш!!!!

# 136
LFilipova, разбира се, благодаря ти за което. Не се чувствам обидена, добре е някой да коригира, когато има грешка, просто да не заблуждаваме четящите с бели букви. Нали за това си бъбрим тука сладко!

# 137
  • Варна
А няма ли да пратят Нелюфер да си търси някъде другаде късмета, защото започва страшно да дразни с поведението си. Нейната е като на оня дето го поканили на прага, пък той седнал на масата.

# 138
LFilipova, разбира се, благодаря ти за което. Не се чувствам обидена, добре е някой да коригира, когато има грешка, просто да не заблуждаваме четящите с бели букви. Нали за това си бъбрим тука сладко!
newsm10

# 139
LFilipova, може и така да е, аз гледах арабския вариант, но езика не знам и общо взето ми се стори, че Инджи разбра за бременността си, когато я прегледаха след отвличането.

ББ Пънар знае че Инджи е вече бременна когато я отвлича Енгин и казва на Мехмет.

*All I need is LoVe* , в този фенсайт има около 450 снимки: http://www.facebook.com/photo.php?pid=2061953&op=1&o=all … amp;id=1299630795
Освен това в Google напиши Kivanc Tatlitug и влез в изображения, има страшно много.
Под подписа ми е също линка към турския фен-клуб на КТ, там е пълно със снимки и видео от всичките му филми.

# 140
Не се кахърете ! Важното е сериалът да върви..../и купонът/ Установих, че сценаристите не са домислили още много неща. Аз, когато говорят по телефона и си пращат SMS, наблюдавам датите и часовете....там ако знаете каква смехория е - например Мехмет праща съобщ. с изписан по-късен час, а Инджи го приема с по-ранен ит.н. Явно разчитат, че покрай целувките , сръдните и сълзите това са подробности. Това е сапунка за техния свят - ние сме по-интелигентна публика. съпругът на братовчедка ми е кюрд, журналист тук в българия и ми дава доста информация по сериала и нравите, на които аз се чудя. Даже ми преведе от едно тяхно интервю, че създателите на филма се чудят, че има такъв успех и при нас - на европейския пазар и , където изискванията и културата на публиката е по-голяма.

# 141
Не се кахърете ! Важното е сериалът да върви..../и купонът/ Установих, че сценаристите не са домислили още много неща. Аз, когато говорят по телефона и си пращат SMS, наблюдавам датите и часовете....там ако знаете каква смехория е - например Мехмет праща съобщ. с изписан по-късен час, а Инджи го приема с по-ранен ит.н. Явно разчитат, че покрай целувките , сръдните и сълзите това са подробности. Това е сапунка за техния свят - ние сме по-интелигентна публика. съпругът на братовчедка ми е кюрд, журналист тук в българия и ми дава доста информация по сериала и нравите, на които аз се чудя. Даже ми преведе от едно тяхно интервю, че създателите на филма се чудят, че има такъв успех и при нас - на европейския пазар и , където изискванията и културата на публиката е по-голяма.

Бе то ,ако Мехмед не беше такъв красавец-дали щеше да има чак такъв успех???

# 142
pkaneva е права за повечето от нещата, повярвайте ми;

И в наши дни- въпреки че всички ние не можем да си го представим дори- много млади хора (мюсюлмани) ги женят, без изобщо да ги питат, не забравяйте, че и бабче Сафие обясняваше как в началото изобщо не можела да свикне с мъжа си, наш'то свеки Шереф и тя така, от Афион е спусната (дядката веднъж-дваж) й го припомни.Та дядката каза на Мехмет, че ще го женят, а той - ще се жени я, к'во да прави!!! Къв бунт... И днес има места, където мъжът от сутрин до вечер е в кафенето и бичи табла и зар, а половинката му копа в градината с работно време 04:00 - 20:00 (макар и само затова май съм благодарна, че живея в БГ newsm78)

А Инджито си беше приготвила двете чанти и да си ходи още Мехмет като избяга от сватбата, ама нали Ахмет беше зле,тя остана, а Мехмет "се разписа", за да има спокойствие.
За поведението й във филма в Арабско паметници може вече да са й издигнали...
За повечето от нас то е инат, глезотии и тн, сърбяло я, боляло я, ама те тамошните жени милите точно това искат да видят!!!

За щастие пък ние тука мъжете си к'во ли не ги правим. Те продуцентите ако ни прочетат, горко ще плачат, че този сериал тук са дали 

# 143
Току- що изгледах снощните епизоди ! Аз  се чудех вчера защо се гърми на вън , а то Инджито най- после се дала  Crazy! Според мен , ей точно тук трябваше да свърши филмът ! Peace А не сега , пак да ме вкарват в разходи за носни кърпи и салфетки ! Crossing Arms

# 144
Аз съм българка, но имам информация от първа ръка за Турция. Там обществото е на 90% патриархално. Животът от филма го живеят има-няма 10% /по-точно тазе женска еманципация/. Инджи като образ е точно от истинската турция, с покорството и предразсъдъците. Братовчедът - кюрд ми е разказвал, че на негови роднини , и то в Истачбул, момичето е било прието да учи в нещо като търговска гимназия, но не е пусната и е останала само с осн. образование, защото бащата ни я пуска . видял е ,че са смесени паралелки с много момчета и не се съгласил. Ако се разбонтува, може и да я ожени насила или да я изгони. Е, не всички са така, но като нас живее по-малък процент. Аз като ходя из Истанбул виждам масово забулени жени, а вие да ги виждате във филма???

# 145
Току- що изгледах снощните епизоди ! Аз  се чудех вчера защо се гърми на вън , а то Инджито най- после се дала  Crazy! Според мен , ей точно тук трябваше да свърши филмът ! Peace А не сега , пак да ме вкарват в разходи за носни кърпи и салфетки ! Crossing Arms
хммм защо тук е трябвало да свърши филма..няма да е довършен според мен..добре сдобриха се мехмет и инджи но нали са искали толкова много дете би трябвали да има а и пънар и онур?там също не е всичко гладко..а с Нихан нямаше да се разбере какво точно ще стане ...така че не трябва тук да е края на тази споделена любов... има още какво да видим Simple Smile

# 146
LFilipova, може и така да е, аз гледах арабския вариант, но езика не знам и общо взето ми се стори, че Инджи разбра за бременността си, когато я прегледаха след отвличането.

ББ Пънар знае че Инджи е вече бременна когато я отвлича Енгин и казва на Мехмет.

Аз точно това съм пояснила в 126 пост след отговора на trisan77

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 16:18 от LFilipova

# 147
pkaneva ,shoppp  искам повече такава информация за живота в Турция.

# 148
gospojata, скъпа, за твоята болка има лек - аз направо над легена плача, а после -във WC - то, така става 2 в 1 и не само не се набутваш, а спестяваш Grinning

Нека погледаме още!!!

# 149
gospojata, скъпа, за твоята болка има лек - аз направо над легена плача, а после -във WC - то, така става 2 в 1 и не само не се набутваш, а спестяваш Grinning

Нека погледаме още!!!

Май по добре да свършва вече, че къщи и семейства занемарихме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт