подсъзнанието може всичко 14

• 105 392
  • 462
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Шушони  welcome,тук е прекрасно Peace

# 151
  • Добрич
...Четох и книжката на Кехоу за децата. Не ми е много ясно как правите утвържденията с тях. Това не е ли намеса? Вела, ако може сподели  Praynig
Понеже ежедневно сме в морската, един ден реших да го накарам да направи следното - да си представи че вдишва слънцето и става чист и светъл като него, и да издишва облаците, на нещата които му тежат и разболяват. Малкия се засмя, направи две вдишвания, да не ме обиди и ме гледаше супер изумено...

Не зная колко е голямо детето ти. Жени беше на около три год. и половина, когато започнахме. Като игра. Тя обича да повтаря това което правя аз. Казвах и нещо от рода на: "Хайде сега аз ще казвам, а ти повтаряй след мен". И после например " Аз съм най - здравата!". Казвам го с патос, с подходяща интонация и т.н., за да и хареса. Тя естествено повтаря като се опитва да спази интонацията и патоса, а аз " Браво!!!". После  по същия начин :" Аз съм най- послушната" и т.н. Сега вече не е необходимо да подхождам така. Тя вече си е свикнала.

Когато  правя тибетците тя застава до мен и повтаря. Харесва и да ми подражава.

# 152
момичета, едно пиленце ми подшушна за  Астрология на Новата Луна

тъкмо навреме, нали?   Mr. Green

"... По време на мощните дни на новолунието вашите желания се превръщат в заклинания с удивителен фокус и сила..."

# 153
  • Добрич
Аз пък съм си закачила на хладилника лист с утвържденията от подписите на Жоржито и Лени и който ги види и започва да гледа  Rolling Eyes и леко съчувствено, но мъжът ми вече приема много по-добре заниманията ми и дори проявява интерес.

Аз леко ги промених, защото така ги усещам по- добре и  ги сложих до огледалото в коридора. На листа, на който ги принтирах добавих и цветето на живота. Поръчах на съпруга си сутрин, когато излиза от дома да спира за момент и да ги прочита. Той определено вярва в това, с което се занимавам и се интересува, но не би искал да го обсъжда с други хора. Затова при идеята за листа в коридора  Rolling Eyes. Аз обаче му казах, ако някой го попита да каже, че са мои неща. На мен не ми пука чак толкова, а и без това, често ме вземат за по- странна.

# 154
  • София
Това с надписите насам-натам из апартамента много помага   Laughing
В един труден за мен период си бях закачила надписа "И това ще мине" на врата на хладилника  Wink Ами, мина...  Grinning

Добре дошла, Шушони   bouquet

# 155
  • България
Преди време и аз сънувах че ми падат зъбите . Бяха ми казали , че не е на хубаво, но така и не разбрах какво означава. По-скоро е било свързано с емоцоналното ми състояние. Отдавна не ми се е случавало. А другият повтарящ се сън, който много ме плашеше беше , че съм с отрязани пръсти на ръцете. И той отмина. Дори наскоро си мислех за тях.  В предишните теми бях споделила и повтарящия се сън за пропуснати лекции( уроци) Той продължава , но вече не се притеснявам толкова, знам , че ще се справя ( в съня си де   Wink)
За спделянето , аз го правя само с хора , които знам , че се инересуват от подобна тематика. Или просто опитвам. Казвам нещо малко , ако отсреща получа разбиране или видя , че има интерес , проължавам , ако срешна  Shocked, спирам и променям темата  Laughing

# 156
  • Добрич
...
За споделянето , аз го правя само с хора , които знам , че се интересуват от подобна тематика. Или просто опитвам. Казвам нещо малко , ако отсреща получа разбиране или видя , че има интерес , продължавам , ако срещна  Shocked, спирам и променям темата  Laughing

Peace

Като дете често сънувах повтарящи се сънища:
- че от шахта на асфалта излиза голяма ръка, която не е плътна и се удължава, като посяга към мен. Винаги се събуждах преди да ме хване;
- също много често сънувах, че летя. Усещането при летенето беше невероятно реално. Просто леко разпервах ръце и се издигах. Беше чудесно.

# 157
ray,Честит рожден ден! Желая ти много любов и сбъдване на всичките ти желания!!!   bouquet

Добър вечер мили дами Hug Hug Hug

......
А,и правя утвърждения постоянно,чудесно е.И разказвам на близките си за утвърждения,визуализации и ангели,а те ме гледат #Crazy .... Mr. Green

Обичам ви    bouquet  bouquet  bouquet

jorjito...това е първата фаза да те гледат така  #Crazy, но после ще ти свикнат ... Joy И моя мъж се убеди в доста "чудеса " ..сам  и лично! Grinning  А беше най-големия скептик на света  hahaha

vili_2703, не се притеснявай от съня със зъбите. По принцип, падащи зъби е болест на роднина, но ако не боли и няма кръв, то това е далечен роднина, не близък. Смърт на близък е ако са предни зъби, много болят и и има много кръв. Но в твоя сън не е било така  Laughing
 Може да означава и друго нещо- ще се очистиш от хора или човек, който не ти е  "истински' приятел...просто ще разбереш някаква истина за този човек, и той ще отпадне от твоя живот...ей така, така без болка...както зъба в съня ти Hug

Крен, а на мен  в самото начало ми беше интересна в началото реакцията на хората с като споделях...беше различна. Не желаеха да приемат никоя съществуваща друга реалност, освен тази, земната, твърдата. Laughing А като стана на въпрос, какво мислят  за паралелните светове...направо паднаха от смях... Grinning А присмиванията и бъзиците им никак не ме притесняваха...  Grinning  защото разбирах, защо ме гледат така  Shocked , защото те  просто  все още не бяха готови за тези неща. Laughing   Сега обаче споделям с много тесен кръг хора/приятели, които са на тази вълна. Hug

VIKI_I, случвало ми се е да ми се повтаря сън, но не 1 година. Съня е искал да ти подскаже нещо важно, някоя ситуация, на която да обърнеш внимание...затова и се е повтарял толкова време. Явно е, че си се справила вече с това, щом повече не го сънуваш Simple Smile

Мише... Мисля, че с тяхното знание, те наистина могат да се"възнесат" /умрат/когато си пожелаят Hug Доколкото разбирам, това е голямо щастие за тях!

Mojito, защо не опиташ да правиш утвържденията си през деня? Вечер си уморена, и  затова може би  се получава така. Peace

Шушони, привет!  Hug

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 19:24 от ЧервеноВинце

# 158
Много съм отнесена  ooooh!
ray, честит рожден ден, много здраве, щастие и любов да те съпътстват постоянно.

Момичета благодаря ви за интерпретациите за съня. Това за смъртта и аз го прочетох, та затова се притесних. Когато го сънувах за първи път , преди да съм чела каквито и да е било съновници си запазих час за зъболекар  Mr. Green Не за друго ама много държа на зъбите си и много се грижа за тях. Както и да е..
ЧервеноВинце, интересното е, че наистина не ме боляха, но и другото интересно е, че не беше преден или заден зъб. Направо ми изпадаха Всички зъби в устата, само един остана да се клати и без да искам го бутнах с език, счупи се и той и аз се събудих обляна в пот ooooh!

П.П. Сетих се. Имах като малка повтарящ се сън на падане в бездънна бездна, много страшно беше, но от многооооооо години не ми се е случвало.
А забеляза ли ли сте, че на сън хората не можем да бягаме. В смисъл опитваме се, но краката тежат и не бягаме така бързо както ни се иска. Питала съм много хора, потвърждават и за тях, при вас как е?

# 159
Да се тупна и аз  Grinning

ray, много щастие, вяра и оптимизъм ти желая  Grinning

Девойки, аз никога не тълкувам сънища според съновници. Може и да има нещо вярно там, но всеки с течение на времето си изработва свое тълкуване за символите. Просто символиката за всеки е различна и няма как някой да ти изтълкува съня. Всеки най-добре си знае интуицията, усещанията в периодите на повтарящ се сън, какво се случва след това и т.н. и може да изработи за себе си тълкуване на символиката Grinning

# 160
момичета, благодаря на всички за вниманието  Heart Eyes  Hug

Вела, и аз се опитвам да променям начина, по който се изразаява големия ми син... от 2 седмици влачи една кашлица и постоянно повтаря "Аз съм болен, аз съм болен..." ooooh!  Но аз упорито му казвам, че вместо това трябва да казва "Аз съм здрав, аз съм здрав"... И постепенно го възприема... Ще трябва да изчета и книгата на Кехоу за деца...

днес си свалих "Петимата тибетци" и ще я чета тези дни...

Амитола, книгата за новата луна изглежда интересно...

# 161
  • Tам през Атлантическия океан
ray , Честит Рожден ден, много любов и сбъднати  мечти  Hug

"Изобилието идва, когато обичаме това,което правим."

или    "Когато си изпълнен с благодарност, Вселената ти дава изобилие."

Hug ..да сме благодарни  и ценим това което имаме за да получим това което искаме  Wink Лесно е нали  Hug

Отдавна се чудя за нещо - как извисените тибетски монаси знаят с точност момента, в който ще настъпи смъртта им?  newsm78
Те ли решават кога да направят прехода или им се дава това знание от горе?  Rolling Eyes Как мислите?
Животните също знаят/усещат  Thinking
Даже домашните животни  като котки , кучета премерно ако живеят в двор се оттеглят преди смъртта си  Rolling Eyes ...просто си отиват .......не "умират" ........ (това го знам от малка )

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 20:13 от Desss

# 162
  • София
Desss, по твоя препоръка току що изтеглих Девакант  Hug
Слушам албума му "Мистик", божествен е  Heart Eyes

За животните си права... Те наистина просто си отиват...  Rolling Eyes
Преди време на вилата имахме куче и котка, която все раждаше  Laughing Раздавахме ги, но майка ми реши веднъж да задържи едно от котетата. Аз бях твърдо против, първо защото не си падам много по котки, а и три животинки /две от които котки!! /  щяха да дойдат в повече. Няма да забравя, когато го казах това на мама. Старата котка /майката/ беше там и чу ли ме тази котка, разбра ли ме, така и не ми е ясно и до сега... След няколко дни майката изчезна...  Rolling Eyes Никога повече не се върна при нас. И сега ми е кофти като се сетя за това...  Confused

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 21:09 от mijjjka

# 163
  • Русе
   Днес е един от ужасните ми дни. Тази ситуация се повтаря и повтаря.
Думата ТРЯБВА винаги ме е преследвала от детството. Майка ми, на която не мога да простя все още, въпреки, че направих всичко въжможно да живее възможно най добре създаде в мене някакъв механизъм, който задейства всеки път пред ТРЯБВА.
ТРЯБВА да изкарвам екипа от сложни ситуации в последния момент, въпреки, че съм предупреждавала да се концентрират усилия в дадена посока, за да не се изпада в такава ситуация.
ТРЯБВА да се грижа за детето си и да не го оставя без минута внимание, докато реша сложния казус, който между впрочем изисква концентрация да се оправиш с няколко стотин реда код.
ТРЯБВА да изтърпя напъните за внимание от страна на бабите, които обаче по никакъв начин не могат да помогнат.
За капак, някой се опита да влезе в апартамета блъскайки врата и ми изкара акъла, та сега съм с нож наблизо, защото точно в този момент мъжът ми е извън Блгария.
Ненавиждам го това ТРЯБВА

# 164
  • Tам през Атлантическия океан
Desss, по твоя препоръка току що изтеглих Девакант  Hug
Слушам албума му "Мистик", божествен е  Heart Eyes

thumbsup

на мен любим ми е Blowing Zen  Hug

Наистина музиката която прави е ...божествена

Будистките учители по медитация знаят колко гъвкаво нещо е умът. Ако го обучаваме, всичко става възможно. Всъщност ние сме идеално обучени от и за самсара – обучени сме да изпитваме завист, да сме угрижени, тъжни и отчаяни, алчни, обучени сме да реагираме с гняв на всичко, което ни предизвиква. Дотолкова сме обучени, че тези отрицателни емоции възникват спонтанно, без да се опитваме да ги генерираме сами. Всичко е въпрос  на тренировка и навик. Посветете ума си на объркаността и, както много добре знаем, той ще я овладее до съвършенство, ще се превърне в познавач на страстите й, потайно и перверзно ще се нагажда към робските й изисквания. Посветете го чрез медитацията на целта да се освободи от всички заблуди и след време ще откриете, с търпение, дисциплина и правилно обучение, че умът ви ще започне да се освобождава и да познава собствената си благодат и яснота..........

A m b e r Hug ......и това ще отмине  

В света не съществува стрес, а само хора със стресиращи мисли.

Лека вечер от мен  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 21:41 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт