За болестите - ами, ще трябва да поболедуват още година-година и половина и ще понамалят.
?
Ако наистина е нещо бактериално, бързо ще се повлияе от АБ. 

Дано да е само някакъв период на самоосъзнаване, а да не съм му попарила ентусиазма с вечните си поучения и брътвежи 
? 
И това в група, дето два месеца чакахме за мебелите, за да почнат
То не бе оправдание с общината, не бе майстора, който трябваше да вземе мярка .... Сега не били добри. Пластмасови, от които децата падали! От обикновените, пластмасови, китайски. И трябва да им вземем столчета по 18 лева, които никога няма да видим, защото така или иначе, децата се оставят на входа. И нещо за гардеробчетата са споменавали ... Чудя се кога да пиша до Общината що дават пари за неща, които не стават. А, играчките - отделно. Всеки родител, в една непрозрачна торба да занесе играчки.
За допълнителните занимания нищо не съм разбрала като цена, но ако я карат така, сигурно ще ги пропуснем. Или директорката ще ми помогне да се преместим в удобна за нас градина
. И то наистина се личи, че разполагат с доста средства.
Вече спекулират с това, че всеки би дал мило и драго за детето си.

И Саш вечерта повтаря "4-5 деца ги духат значи, браво, браво!"
Така че в такива елементарни разговори бая неща се разбират.

Милена вчера не вдигна Т, днес също няма, кашлицата намалява, по-добре е определено. Сега се чудя дали да не я пусна утре на ДГ, утре имат спокоен ден, та би било подходящо. Много скучае вкъщи, вчера само дето не се избихме двете
Не е за разправяне 
При нас е малко различно, в смисъл че групите са смесени и по-големите деца помагат на малките. Миналата седмица, приятелката на Милена тръгна на ДГ (в същата, но в другата група) и майката много се притесняваше, понеже Мари още не може да се облича и съблича сама. Но едни по-големи момичета веднага я "осиновили" и й помагат