Мъж ми не е тук и съвсем......
Не мога да си представя как ще се оправя в училище, как ще е и т.н. с тези нещастия, които стават, с тези боеве, обиди и сие!

спряхме като бях в 5 месец-даже и любовница му предложих да си взема но човека ме обича и издържа.Някъде 6 месеца не правихме
и сам си се оправяше.А на мене не ми правеше впечатление от кога не сме.Личи си че вече си добре.Дано все така да си докрая-добре и пишешта.ЗА осцилококциона тя си го слага под езика и след малко го е схрускала.Две шишенца и няма настинка.Сега й давам едни витаминчета животни.Като й свършат ще й купя Саностол.Майка миналата година й давала тайно и тя цяла зима не се разболя.Изпила две шишета и сега мисля да й купя.

Вчера имах много работа навън, даже обядвах навън... ей да не ви казвам как се прибрах - метнах торби, чанти и прегърнах тоалетната
Не знам от салатата ли, уморих ли се, какво стана ... 
Много парички трябва да се съберат, дано стане по-бързо

Ще гледам и аз да се дотъркалям (живот и здраве) 
Не е толкова заради самият ритуал, а по-скоро да помогна на баща ми и сестра ми (те нямат налична кола, пък и не са шофьори). Днес много го умувахме, сестра ми е супер хремава и май се задълбочава - мислихме, струвахме, аз да се предпазя, а пък не искам тя да пътува в това състояние по автобуси и да чака по разни гари и накрая решихме само аз да ходя, тя да си остане в Сф. Можех да изпратя и мъж ми (горкият, вече редовно обслужва моето семейство), но пък нали се готви, приготвя, баща ми е много оправен, но и той вече изнемогва...абе навързана работа. Ще отида, не сме се виждали 2 месеца, само му рева по телефона и той праща буркани с каквото си мисли, че ще ми се прияде
Пък майка я сънувам почти всяка нощ и това е така от много време
На пролет може да ни носиш Инфакол. Аз имам възможност за Лефакс, ама знае ли човек
Сега ще взема наистина един тиквеник да спретна и да изпратя на Ани 
По-всеотдайна майка от теб не познавам
Дарко кара една много досадна кашлица, която ту е суха, ту не чак толкова и аз само сменям сиропи, да не говорим каква организация ми коства ходенето до поликлиниката. АниК, какви отвари, душко, давай рецепта насам
Руси пък е със сополи от зъби и от не знам и аз какво...но тези капки Еуфорбиум като че ли много бързо стегнаха положението
Сега съм го спряла Дари от градина и смятам поне до декември да е при мен, да отмина малко епидемията, въпреки, че тя няма да отмине до нова година, ще видим
) Като се сетя двам и Мукоплант, но наистина сега кашля само сутрин по 1-2 пъти. Той постоянно се дере в някакви динозавърски или пък чудовищни звуци, как да не си раздразни гърлото
И до Коледа мога да почакам, не е спешно
Препоръчани теми