Всеки ден е ден рожден за септемврийското дете

• 28 832
  • 747
  •   1
Отговори
# 600

Добро утро от мен и малък музикален поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=J0j3-tmQLjg

# 601
  • Остров Приятелство
Тъпня ми е...
Качваме се в планината с Яни, че тук е скука.
Той все още не е на градина, и аз колкото и грозно да звучи вече се побърквам. Crazy Мъж ми не е тук и съвсем......

Maris Аз отдавна го обмислям така да се каже този избор или по-скоро ми беше мечта, но все нямах време за нея....пък и всички казват, че точно за това съм родена Wink
Просто сега предприех така да се каже крайни мерки....заради Яни Sad Не мога да си представя как ще се оправя в училище, как ще е и т.н. с тези нещастия, които стават, с тези боеве, обиди и сие!
...просто реших, че заради сина си трябва да опитам Heart Eyes
Иначе за моят кеф е слухово речевата рехабилитация наред с педагогиката т.е. Педагогика и слухово речева рехабилитация ще е попрището ми на изява за следващите 2 години. Grinning
Госпожичка Клавел Зайче, зайче ама от палавите....пак при младоците се бутнах. Mr. Green

Благодаря за поздравленията! Да Ви се връщат!

# 602
мараба мацки.Ние долу горе сме добре но ще се оправиме.
Марис е нормално да те разбира с една дума ДЕси.Нали сте рода. Mr. GreenЯВно тези чанти ще ги пълниш с повече пари Laughing Mr. Green
Аник на Веронка от 1 годинка съм й купувала ботуши.Или са с цип отстрани имаше само 1 чифт с лепки който в снега все ни се отлепваха.Иначе е излизала с космонафти и ботушки и дебели чорапогашници но не съм слагала грейката  ботушчето.ЗИмата сме с космонавче, ръкавици,шал а устата и шапка.А те са висок иботушки до глезените.Колкото до киселите краставички-незнам щото и други неща ядях заедн ос тях.Киселините си ги имах от 4 месец-толкова силни че чак повръщах.Напук спрях да мисля за тях и си пие течности най вече кола и такива пуншове -дето не са гъзирани или степчета си правех и няма киселини след това.О аник ние  luvbedспряхме като бях в 5 месец-даже и любовница му предложих да си взема но човека ме обича и издържа.Някъде 6 месеца не правихме  luvbed и сам си се оправяше.А на мене не ми правеше впечатление от кога не сме.Личи си че вече си добре.Дано все така да си докрая-добре и пишешта.ЗА осцилококциона тя си го слага под езика и след малко го е схрускала.Две шишенца и няма настинка.Сега й давам едни витаминчета животни.Като й свършат ще й купя Саностол.Майка миналата година й давала тайно и тя цяла зима не се разболя.Изпила две шишета и сега мисля да й купя.
Съни да си жива и здрава,аа още преди 10 дена заваля първия сняг но не се задържа.А на мен във вторник ми беше черен ден.Карах Вероника сутринта за градина и един бакшиш ме засече и аз се одарих челно в колата зад него и резултата-Вероника е със синя брада,а на мене ми се приштипа някакъв нерв на лявата ръка и два пръста ми изтръпват като е много студено.А добри нищо му няма хили се още повече.Да съм карала с много км да но аз карах с 40 и резултата е счупен фар,преден капак,и броня и спукан радиатор а на отсрешната кола фар,радиатор, броня и още нещо.Здраве да е бързо ще ни мине.Уплахата ни беше голяма.На добри нищо Вероника беше без колан и затова е със синя брада щото от рязкото спиране се одари в мойта седалка.Вече всички знаят как е станало.Който я види на всеки му разказва.
ЧЕСтито,това няма ли да ти е трето висше?
За бърбориното за пръв път го чувам.Вероника като се прибере от градин аизсипва една млака раничка с играчки от шоколадови яйца и един плик с колички и ръмжи, издава звуци вс еедн осе блъскат и катос еодарят количкете се прави на типичните шофьори и зяе по другата кола-нарича я пощиняк и т.н а с яйца си игра разглобява ги , после ги сглобява.Създава си занимание,говори им.С тези неща може да си игра с часове.
ОСтавям ви че малкия стана и иска да яде

# 603
  • Пловдив
Марис, благородно ти завиждам, вземи ме на курс (нямам пластични операции  Mr. Green).
s_sunny, честито студентство  Grinning
http://www.fiut.bg/index.php?option=com_content&task=view&am … =14&Itemid=18 - ей го Бърбориното. И ние него купуваме и още едно - Светът на колите (от филмчето за Маккуин). Много са забавни, имат вътре най-различни занимавки и БЕЗ НАСИЛИЕ са  Peace

# 604
ДескаHeart Eyes Hug
Сънка, в планината си е кеф! Бива те за тези неща, то е ясно! 
Да ви кажа, че днес се заговорихме за нашето идване, живот и здраве, през февруари и ви казвам, че много искам да ви видя! Та задължително среща трябва да има!  Hug

# 605
  • София/Осло
Момичета ,хайде пак да помогнем
Току що гледах и репортажа по Нова и съм много разстроена  Cry
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439751.60

# 606

Добро утро милички, петък е! Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=m1tl0RNuvQo

Любима песен от любим филм Heart Eyes

# 607
  • Sofia
Добро утро   bouquet
Аз си оставих Габриел в къщи - от 2 седмици влачи една кашлица сутрин - много малко кашля, но реших да си почине днес и да пие едни отвари, които съм забъркала. Утре ще идват баба му и дядо му, а аз ще отида на задушница. Дано се справя с пътуването до баща ми  Praynig Вчера имах много работа навън, даже обядвах навън... ей да не ви казвам как се прибрах - метнах торби, чанти и прегърнах тоалетната  Sick Не знам от салатата ли, уморих ли се, какво стана ...  ooooh!

Деска,  Cry Много парички трябва да се съберат, дано стане по-бързо  Praynig Praynig Praynig
Мариске, чаааак февруари ли ooooh! Ще гледам и аз да се дотъркалям (живот и здраве)

# 608
Aничка, само да ти кажа, че ако не се чувстваш добре, бременни може да не ходят на гробища. Аз докато бях бременна не съм ходила , и децата още не съм водила, само съм им разказвала за мама.  Hug
При нас е една мъгла....днес съм само с един помощник в аптеката, даже не го познавам, че е по заместване, дано се справя  Praynig

# 609
  • Sofia
Aничка, само да ти кажа, че ако не се чувстваш добре, бременни може да не ходят на гробища.

И аз чух такова нещо  Peace Не е толкова заради самият ритуал, а по-скоро да помогна на баща ми и сестра ми (те нямат налична кола, пък и не са шофьори). Днес много го умувахме, сестра ми е супер хремава и май се задълбочава - мислихме, струвахме, аз да се предпазя, а пък не искам тя да пътува в това състояние по автобуси и да чака по разни гари и накрая решихме само аз да ходя, тя да си остане в Сф. Можех да изпратя и мъж ми (горкият, вече редовно обслужва моето семейство), но пък нали се готви, приготвя, баща ми е много оправен, но и той вече изнемогва...абе навързана работа. Ще отида, не сме се виждали 2 месеца, само му рева по телефона и той праща буркани с каквото си мисли, че ще ми се прияде  Hug Пък майка я сънувам почти всяка нощ и това е така от много време  Rolling Eyes Надявам се някой да ни почерпи тиквеник с много тиква, канела и орехи. Като дете много обичах задушниците заради баниците  Embarassed

Svetlili, много ти се радвам как в чужбина работиш нещо толкова отговорно    bouquet На пролет може да ни носиш Инфакол. Аз имам възможност за Лефакс, ама знае ли човек  Grinning Hug

# 610
  • София/Осло
Eххх Софиянкиииииииии..няма ли кой да занесе на Аничка едно парче тиквениик  ooooh!

# 611
  • Sofia
Привет!

Ани, да се пазиш  Peace
Вече си имаме и грипна епидемия в София от понеделник, детските градини обаче ще работят, не че Рали ходи де, държа си я в къщи...

# 612
Ооо, благодаря ти , днес мина добре  Heart Eyes

Infacol- а вече съм го изпращала и в колет, и в самолета го качих, нямаш никакви проблеми, само живи и здрави  Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 20:47 от Svetlili

# 613
Тайги, АниК, за хремата можете да ползвате освен морската вода (Стеримар и подобни) и хомеопатичните капки за нос Еуфорбиум Композитум (май така беше името)  newsm78 Сега ще взема наистина един тиквеник да спретна и да изпратя на Ани  Simple Smile

Светлили, като пращаш колет, свиркай, че съм чувала по вашите земи се предлагат едни ампулки за запушени бебешки нослета, от които се капва някъде на възглавничката и отпушвали  Thinking

Мариска, затъжих се и аз, ти знаеш  Heart Eyes

Съни, поздравявам те   bouquet По-всеотдайна майка от теб не познавам   bouquet

Мамо Роси, добре че е малкия дявол  Confused Бая нерви ти струва това шофиране. Сега малката професорка ще има любима тема за разговори  Laughing

Аз се оплетох в едни кашлици, сополи и лиги  ooooh! Дарко кара една много досадна кашлица, която ту е суха, ту не чак толкова и аз само сменям сиропи, да не говорим каква организация ми коства ходенето до поликлиниката. АниК, какви отвари, душко, давай рецепта насам  Praynig Руси пък е със сополи от зъби и от не знам и аз какво...но тези капки Еуфорбиум като че ли много бързо стегнаха положението  Praynig Сега съм го спряла Дари от градина и смятам поне до декември да е при мен, да отмина малко епидемията, въпреки, че тя няма да отмине до нова година, ще видим  Rolling Eyes

Деска, аз всеки месец си определям малко парички да превеждам, но за съжаление не съм редовна  Embarassed Rolling Eyes ходенето до банката обикновено ми е трудно, но сега ще се насиля  Embarassed

# 614
  • Sofia
GALL78-че, аз варя босилек, ендрише, счукан орех и го подслаждам с мед. Това за лек случай. Иначе бих сложила вътре и лук и бонбони лукчета ('щото вече никъде няма небет-шекер, а той е безценен за кашлица). Габи много хубаво си го пийва, а аз като малка само от това се оправях (по-силното де Wink ) Като се сетя двам и Мукоплант, но наистина сега кашля само сутрин по 1-2 пъти. Той постоянно се дере в някакви динозавърски или пък чудовищни звуци, как да не си раздразни гърлото  ooooh!
За тиквеника  Hug И до Коледа мога да почакам, не е спешно  Mr. Green

Поли, изпих кафето - днес си го направих истинско мялко с нес, не нЕква си негърска пот   Peace

Общи условия

Активация на акаунт