Не получавам активационен имейл

• 3 867
  • 47
  •   1
Отговори
Преди няколко дни се регистрирах,но не получавам активационен имейл,защо?

# 1
Защото сте сбъркали мейл адреса си. Изписали сте @mai.bg а доколкото знам няма такъв пощенски сървър.
Моля, използвайте линка Изгубен регистрационен мейл (горе ляво), за да укажете коректен адрес, на който системата да изпрати писмото с линка за активиране.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 12:56 от Mamma

# 2
Много благодаря,првосто неволно съм пропуснала една буква!Ще се коригирам. Hug

# 3
Получих имейла,но нещо не се ориентирам какво трябва да направя. Embarassed

# 4
По принцип трябва да се кликне върху линка в писмото, за да се активира профила.

Аз сега обаче го активирах ръчно, т.е. директно може да въведете потребителското си име и паролата в съответните полета (горе ляво) и да влезнете във форума като регистриран потребител.

# 5
Стана Peace.Благодаря! Hug

# 6
Здравейте!
И аз имам проблем с регистрацията-получавам мейл, но без акаунт за активация Rolling EyesВече няколко пъти пробвах и все едно и също получавам, дори писах писмо да Администратора за малко помощ Embarassed

# 7
Здравейте,
На знам на кой мейл на администратор сте писали, но нямам мейл от Вас.
Моля, внесете малко разяснение относно регистрациите, тъй като по мои наблюдения се касае за мултиакаунтинг. От същото IP и с идентични мейл адреси има регистрирани три акаунта, от които единият е активен и се ползва от 2005 г.
Надявам се знаете, че мултиакаунтингът (регистрацията и ползването на повече от едно потребителско име) е недопустим.

# 8
Здравейте, бях се регистрирала, но без да искам съм объркала имейла си-сега написах верния , но така и не получавам нова активация( а като се опитвам да влезна във форума ми пише че съм получила активация!!!). Моля за помощ! Благодаря Ви предварително за създаденото неудобство! Имейла ми е petyae@dir.bg

# 9
Вие пишете от акаунта си - т.е. успешно сте се регистрирала и логнала с потребителското си име и парола.

# 10
Точно това е странното- като влезна във форума , отгоре ми се изписва че съм Алекс 2007, но когато искам да влезна в профила на някой потребител(включително и в моя собствен), за да изпратя лично съобщение, ми изписва че трябва да си активирам акаунта, който съм получила на имейла, а такъв така и не съм получила. В началото , когато се регистрирах за първи път имах същия проблем-тогава Ви писах и ми направихте активацията.

# 11
Явно браузерът Ви е кеширал стара информация.

Изчистете кеша на браузера си.

# 12
извинете за тъпия въпрос, но как става това?

# 13
Зависи от вида на браузера и версията му.
Подробни обяснения може да прочетете в тази закована тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0

# 14
пак съм аз-изчистих кеша и пак същата работа?????????????

Общи условия

Активация на акаунт