Не получавам активационен имейл

• 3 868
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
OOO Боже ! Rolling Eyes Наистина е невъзможно това.В толкова други сайтове се логнах,а за този още чакам имейл(мина седмица).Аз съм vlastelinka(@abv.bg).Можете ли и мен да ме активирате ??? Praynig Praynig Praynig Благодаря ви предварително.

# 31
  • Пловдив
OOO Боже ! Rolling Eyes Наистина е невъзможно това.В толкова други сайтове се логнах,а за този още чакам имейл(мина седмица).Аз съм vlastelinka(@abv.bg).Можете ли и мен да ме активирате ??? Praynig Praynig Praynig Благодаря ви предварително.
vlastelinka е активирана.
tedi789 и Алекс 2007 - напишете си профилите във форума на Продавалника, за да ви активираме.

# 32
Искам да попитам. Използвам си профила от доста време, сега се опитвам да регистрирам и майка си, за да може да си чете, пише и всичко останало от различен профил. Имам проблем, обаче, с регистрационния мейл. Посочих моя, за да мога в края на краищата да и кажа "ето ти името и паролата, влизай си от където и когато искаш". Очевидно, обаче, има проблем защото не получавам активационен линк. Нямам намерение да ползвам повече от един акаунт, знам, че е недопустимо. И другото което е - с нея работим в един офис, нямам идея как са IP-тата на компютрите, възможно е да са еднакви.  Дали ако сме и двете от съседните компютри по едно и също време във форума ще има проблем?

# 33
Изпратете ми мейл от пощата, с която сте направили регистрацията (адресът ми е видим в профила) - в мейла укажете потребителското име, за което става въпрос.

Има техническо ограничение и в случай, че публикувате едновременно и сте с едно и също IP, системата може да изведе грешка от вида "От това IP е публикувано преди по-малко от (Х време). Моля, изчакайте и опитайте пак."

# 34
Знам,че ще стана досадна, НО след като съм активирана къде ми е паролата ??? Не ме разбирайте погрешно,но толкова пъти опитвах да се регострирам ,че не  знам коя ми е паролата. М О Л Я  ПОМОГНЕТЕ  Praynig   Praynig   Praynig  Интересното е и ,че тук мога да пиша отговор ,а в продавалника НЕмога.

# 35
Никой, освен Вас, не може да знае паролата.
Паролата сте я заявили по време на регистрацията си.
В системата паролите се съхраняват в криптиран вид и няма как някой да я види, нито пък да Ви бъде изпратена.
Вие си я заявявате при регистрацията и Вие си я знаете паролата.

# 36
Здравейте, направих си регистрация в продавалник, но не получавам имейл за активация. потрребителското име е polllyna , а имейла pollly78@abv.bg . всъщност доколкото разбрах трябва да мога да влизам с същите данни от форум мама и във продавалник, но там не ме пуска. Ще може ли да оправим този проблем?

# 37
Продавалникът изисква отделна регистрация от тази за форумите тук.
Няма неактивирани профили в Продавалник, т.е. ако въвеждате коректно потребителското си име и паролата, не би трябвало да имате проблем с логването там.

# 38
Проблема е там, че от вчера чакам имейл в пощата си за да активирам акаунта си, но не получавам.

# 39
Както вече писах, всички регистрирани акаунти в момента са активни.
Пробвайте да се логнете.

# 40
ок, вече всичко е наред. Благодаря за помоща.

# 41
Здравейте, искам да попитам, защо не получавам,писмо за активация?Пробвах няколко пъти но не.

# 42
mama.simon, при регистрацията си сте указали адрес www.m.simona@.....
Мейл адресите (освен ако тенденциозно не сте си регистрирали такъв адрес) не съдържат www , т.е. мейл адресът, който сте подали при регистрацията си, е невалиден и няма как да получите писмо на него.
Използвайте линка Изгубен регистрационен мейл (намира се горе, в най-лявото поле, над полетата за въвеждане на име и парола за вход), за да укажете истинския мейл адрес.

# 43
Здравейте, искам да ви помоля за помощ и се извинявам ако не пиша на правилното място. Снощи се регистрирах в продавалника, но не получавам активационен e-mail. Потребителското ми име е *lilcho. Моля ви за съдействие.

# 44
  • Стара Загора
За регистрации в Продавалник пишете във форума на Продавалник... Wink
Това тук е форумът на БГ Мамма...

Общи условия

Активация на акаунт