Не получавам активационен имейл

• 3 871
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, искам да попитам, защо не получавам,писмо за активация?Пробвах няколко пъти но не.

# 16
  • София
Вие няма какво да активирате, профилът Ви е активен.

# 17
Не ме допуска в продавалника

# 18
Продавалникът си е с отделна регистрация.

# 19
oпитвам да се регистрирам всичко е ок,изписва ми ,че ще ми пратят писмо за активация,но няма вече трети ден

# 20
изписва ми успешно логване, но пак ми иска активиране на акаунт, който съм получила (но всъщност не съм) на имейла, и пак не ме допуска до профилите. Моля за помощ. Благодаря

# 21
Алекс 2007 и при мен се получава същото. Cry

# 22
в началото , когато се регистрирах имах същия проблем и модератор ми го оправи- сега моля за същото

# 23
и аз моля

# 24
Алекс 2007, tedi789, за форумите тук ли става въпрос или за Продавалника?!?

За форумите тук профилите Ви вече са активирани, няма какво повече да направи модератор - логнати сте (ако не е активен профилът, системата няма да Ви допусне нито да се логнете, нито да пишете от потребителското си име) и няма съобщения за грешки, които да се виждат във Вашите профили.

За Продавалника:
-  tedi789 - проверете си пощата, трябва да имате писмо
-  Алекс 2007 - активиран е профилът

# 25
Много благодаря за съдействието, проблема е решен- ставаше въпрос за продавалника( просто регистрацията за него я направих тук при вас, затова и сега се обърнах към вас за помощ-още веднъж ме извинете за създаденото неудобство)!

# 26
съжалявам,но нямам писмо Cry

# 27
Моля,помогнете. Sad

# 28
Mamma,сигурно ставам досадна,но не ме допуска дори да пиша този ПРОДАВАЛНИК и няма как да помоля за помощ там.Дали ще е възможно вие да го направите вместо мен,ще съм ви много благодарна.E-meila ми е tedi_doni@abv.bg Embarassed Embarassed Embarassed

# 29
Аз продължавам да чакам активационен и-мейл но няма дори не мога да помоля за помощ в продавалника не ме допуска и това е  Twisted Evilако някой може да помогне моля

Общи условия

Активация на акаунт