А сега и диети не могат да се пазят, та ще трябва да се примиря с килограмите поне засега. Лошото е, че никакви дрехи не ми стават от старите, особено в ханша. Май там най-много съм натрупала. 
. Сега ям насила, когато се сетя. Не ми се ядат дори плодове, а само допреди няколко седмици унищожавах промишлени количества дини и праскови. Днес съм изяла само няколко обикновени бисквити и малко фъстъци. Знам, че трябва да се храня, за да имам кърма, но нищо не ми се яде. Първата седмица след изписването свекърва ми беше вкъщи и готвеше всеки ден и тогава ядях, ама като си замина, мен не ми се припарва към печката, а като няма сготвено ядене, съвсем не се сещам да се храня.
До скоро имахме и с гноен връх, но минаха с Бактробан. От претопляне май имахме на коремчето до преди 2 дни, но сами минаха мн бързо. Трябва да се оставя да диша кожата. Споко, безобидни са, ще минат
Още съм

Oлееее милата
Много те съжалявам
Много странно защо така не иска зърното, а иска шише!??
Зърната ти ок ли са? Направо ти се възхищавам за упоритостта! Аз май колкото и да съм ЗА кърменето и да съм се преборила и аз с доста незгоди покрай кърменето, ако бях на твое място до сега да съм се отказала
Наложи ми се веднъж да се цедя и за да има достатъчно за 2 яденетс майка ми да й даде, се цедих на няколко пъти в продължение на 3 дни!! УЖАСНО е! А ти как и през нощта го правиш наистина не знам! 
Хайде вече да излиза малкият непослушко!! И дано тръгне самичък!

и честито ти преместване

. То не че сега не ми се ядат тези работи де, много си падам по тях
, но знам какво ще стане, ако се отпусна и за сега успявам да си озаптя апетита
.
.

Препоръчани теми