КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 657
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
най-накрая и аз ще мога да покажа снимки от новата ни кухня:
http://letka.snimka.bg/other/noviyat-dom.429177

Все още има разни дребни работи за оправяне,имаме едно ъгълче за боядисване,две вратички за слагане(нямат панти), но общо взето така ще изглежда.Мъничка е, защото е част от хола, и така ни остана повече място за холната част

# 331
Да, нашата е от най-обикновеното бяло ПДЧ и може странно да ви прозвочи , но всичко ми излезе 640лв+ монтажа на печка, мивка и контактите , а резултата е поразителен.

Я кажи лесно ли се цапа и как се почиства? И ще помоля за снимки, защото и аз искам бяла кухня от ПДЧ  Peace

# 332
  • у дома
Да, нашата е от най-обикновеното бяло ПДЧ и може странно да ви прозвочи , но всичко ми излезе 640лв+ монтажа на печка, мивка и контактите , а резултата е поразителен.
Я кажи лесно ли се цапа и как се почиства? И ще помоля за снимки, защото и аз искам бяла кухня от ПДЧ  Peace

Хапя, нашата кухня е светло ПДЧ - жълто и оранжево (пастелни тонове) - ТАЗИ и следващите снимки. то вярно, че от скоро й се радваме, но на този етап няма проблем с цапането (т.е. не се цапа лесно), ако има нещо случайно, само с един влажен парцел да мина е достатъчно  Peace поне засега не ми се е налагало нещо по-сериозно да трябва да чистя Simple Smile

Norra, rompecabezas, харесват ми белите ви кухни  Peace със здраве да се ползват  Peace

# 333
blueeye® , благодаря ти заа отговора,  много свежа и слънчева кухня имаш  Peace

rompecabezas няма какво да коментирам твоята кухня, щом е бяла е страхотна  Heart Eyes

# 334
Ето я моята кухня макар и
все още недовършена
http://www.album.bg/marche_kz/images/18199728/107812.
Понеже това всъщност е терасата на хола ни, която затворихме ще правим и барплот отсреща- към хола, в който да вградим микровълновата. Ще слагам шкафове и отгоре до мивката.
Ползвам кухнята в този вид вече две години и ми е супер удобна и лесна за подръжка.

# 335
Момичета, имали някоя от вас с бяла или светла кухня, чиито вратички да са от ПДЧ?

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 19:11 от ени

# 336
  • софия
ени, много готино newsm74

# 337
Момичета, имали някоя от вас с бяла или светла кухня, чиито вратички да са от ПДЧ?

Моята е бял гланц ПДЧ http://eni1.snimka.bg/other/ikea.427047.15139442.big

Много е красива! Би ли казала как се отварят вратичките - с пуш бутони ли са, че дръжки не виждам?

# 338
  • Морска приказка
ени би ли споделила къде ти правиха кухнята...

# 339
Мимоза Да, всички шкафове и чекмеджета са с пуш бутони. Още се чудя дали това е добър избор Simple Smile

Danili Поръчах я на едно момче със собствен цех. Направи я за една седмица и цената е отлична (900 лева с монтажа).

# 340
Мимоза Да, всички шкафове и чекмеджета са с пуш бутони. Още се чудя дали това е добър избор Simple Smile

Danili Поръчах я на едно момче със собствен цех. Направи я за една седмица и цената е отлична (900 лева с монтажа).

Леле,къде го този момък с тези цени!!!!Тя без пари направо!!!!

# 341
В София е Simple Smile

# 342
  • София
eni, а от какъв материал е плота?

# 343
Не знам как е при вас, но аз имам чувството, че с тази кухня бавно и сигурно полудявам  Mr. Green Постоянно мисля за шкафчета, уреди, осветление, та дори и пердета. Мъжът ми категорично ми забрани да му показвам повече модели на кухни, мостри с цветове, уреди и пр. нуща свързани с кухнята. Не съм вярвала, че ще ми дойде такова нещо до главата   ooooh!

eni, кухнята ти е направо подарък, и то много хубав подарък  Laughing

# 344
Ето я моята кухня макар и
все още недовършена
http://www.album.bg/marche_kz/images/18199728/107812.
Понеже това всъщност е терасата на хола ни, която затворихме ще правим и барплот отсреща- към хола, в който да вградим микровълновата. Ще слагам шкафове и отгоре до мивката.
Ползвам кухнята в този вид вече две години и ми е супер удобна и лесна за подръжка.

Много е хубава  Peace А  тези дълбоки чекмеджета за посуда ли са? С какви механизми са и удобни ли са?

Момичета, извинявам се за многото въпроси, но всеки момент чакам да вземат мерките на стаята и да започнат да правят кухнята, и искам до тогава да съм изяснила всичко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт