КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 780
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Марбела, страхотна кухня  bouquet

# 361
Да ви покажа моята кухня- на 3 год е вече и не е мръднала Peace
Забравила съм само да снимам едната страна ,където са доста от уредите, ама заплес съм си ooooh!

http://penka55.snimka.bg/family/kuhnya.429656.15272857

# 362
Tess d`Urberville .... bowuu мерси....професия...какво да се прави, макар да казват че на обущаря децата боси ходят и нас малко е така, другите стаи все още не са довършени, нямае осветителни тела ....ама ...полека-лека  Grinning

# 363
Всичко с времето си Simple Smile, а на Наталия кухнята е много уютна Simple Smile

# 364
  • Mostly in my mind
е това мойто на нищо не прилича.....  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

http://picasaweb.google.bg/marinova.zlatina/CnQdLD?authkey=Gv1sR … l=true&pli=1#

ПАК СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА КАЧЕСТВОТО! Confused

Лошото качество на снимката бледнее пред страхотната ти кухня
Heart Eyes

# 365
мерси Лолита
има доста за довършване, но .... аз имам достатъчно търпение, за да стане наистина както трябва.
един съвет от мен, не и правете чак толкова големи 'острови' като моя, голямо обикаляне пада    afwitch

# 366
  • у дома
Наталия, marbella, страхотни кухни  Hug  bouquet
Хапя, ето ТАЗИ и следващите снимки  Peace дано добиеш представа  Thinking

всъщност аз мога да се похваля, че сложихме и всички осветителни тела в кухнята, остават само допълните висящи аксесоари, които ми се иска да сложа, но още не съм решила какви точно  Rolling Eyes и нова маса със столове, ама това ще почака  Mr. Green

ТУК са и останалите снимки  Peace

другите стаи все още не са довършени, нямаме осветителни тела ....ама ...полека-лека  Grinning

то и при нас така  Laughing

# 367
blueeye®  браво , браво , много свежо  smile3525

# 368
Ето я моята кухня макар и
все още недовършена
http://www.album.bg/marche_kz/images/18199728/107812.
Понеже това всъщност е терасата на хола ни, която затворихме ще правим и барплот отсреща- към хола, в който да вградим микровълновата. Ще слагам шкафове и отгоре до мивката.
Ползвам кухнята в този вид вече две години и ми е супер удобна и лесна за подръжка.

Много е хубава  Peace А  тези дълбоки чекмеджета за посуда ли са? С какви механизми са и удобни ли са?

Момичета, извинявам се за многото въпроси, но всеки момент чакам да вземат мерките на стаята и да започнат да правят кухнята, и искам до тогава да съм изяснила всичко   bouquet

Тези двете до фурната са обикновени  чекмеджета, но по дълбоки. Страшно са ми удобни. В долното побирам 4 тенджари, 2 тигана, комплект тави от йенско стъкло, чайник и купи за крем карамел. А отгоре 2 пълни комплекта сервизи чинии 18броя, 3 купи за салата,миксера и пасатора. Абе в общи линии страхотно много неща.

# 369
Островната кухня на Марбела е много яка, хареса ми точно това, че е голяма, но кой каквото няма за това си мечтае.Поздравления.
Също изключително ме впечатли бялото вълшебство на Ени   bouquet

# 370
blueeye® , благодаря за снимчиците  Hug

marbella, страхотна кухня  Peace

Днес взеха размерите на кухнята и сега ще чакам окончателната цена. Поръчах си моята бяла мечта, дано да не остане само мечта  Joy

# 371
 Peace мечтата ти да стане реалност......
само да не е полирана като моята, че яко чистене ти се пада =>хем бяла, хем полирана  smile3511

# 372
  • София
Момичета, прекрасни са ви кухните!
Аз вече дадох на 4 места да ми направят офертички за кухнята. На 2 от местата, координати ми дадоха две бг-мами, по чиито кухни се прехласнах Simple Smile отново да им благодаря  Hug Като си получа офертичките, ще избера кой ще я прави и ще я поръчвам, че няма търпение вече. Омръзна ми само да гледам и да си мечтая Simple Smile

# 373
Peace мечтата ти да стане реалност......
само да не е полирана като моята, че яко чистене ти се пада =>хем бяла, хем полирана  smile3511

Поръчах ПДЧ гланц, това ли имаш предвид под полирана  ooooh! Много се чудех за ПДЧ мат или там както се казва онова грапавото ПДЧ, но реших че ще се чисти по-трудно от гланца. Казвайте бързо, защото време не остана - мога да променя материала, когато потвърждавам поръчката.

Иначе имаше няколко вида бяло, дори и едно грапаво такова, все едно има дървесни нишки, но е изцяло бяло. Не знам дали се сещате, малко вероятно при моето обяснение  Mr. Green, много ми хареса, дори се зачудих за него, но се изплаших че ше задържа мръсотия.

# 374
Хапя , права си - бяло гланц е най-подходящо за фронт, шагре и фладер се зацапват лесно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт