В корема на нашите НОЕМВРИйки ритат малки лудорийки-39

• 16 260
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
СТАВАЙТЕЕЕЕЕЕ ПОСПАЛАНКИ

# 106
Добро утро,мамчета!

СРАМЕЖЛИВКА   ЧРД на патерици от мен!
Boyannа аз се мажа с Кокона ,ва втора опаковка съм и вярно,наистина е гъстичък,но пък мазен поддържа мекотата на кожата и не цапа.Засега нямам нито една стрия,дано остана така Mr. GreenДаже и олио за гърди съм си взела и от него съм доволна.

Мария мерси за кафето ,в момента съм едно към едно с картинката Mr. Green
Айде лека и доходна  на работещите и спокойна на отпрускарите!

# 107
Хайде и аз се излюпих.

За изпускането
 Embarassed и аз съм така вече няколко пъти по мъничко. Ами наясно ли сте, че при някои жени това остава като проблем и след раждането... ooooh!
За говоренето и пеенето на корема - аз не само говоря, и му пея и повечко танцувам (е вече по-ограничаващо). С какта правех така (просто аз съм си с музикална нагласа, а и по купончета си ходехме доста с каката - то тогава нали бяхме още само двама) Та сега дъщеря ми е изключително музикална - мяма как да чуе два акорда и да не се вдигне да тацува. Пее постоянно, дори си измисля песнички...  Има и афинитет към класиката и към рока точно музиката, която си слушам... Е нямя как да твърдя, че е само от периода в корема ми... А да, дори когато имаше колики пусках музика и танцувах заедно с нея (гушната в мен) - направо хората на Дико Илиев и имаше ефект.  Joy Joy Joy Нови методи за борба с коликите

За шарката
- до колкото си спомням чрез гърлен секрет може да се определи дали е Варицела или не още преди да се явят симптоми.

За киселините - за първи път разбрах какво са киселини при предишната ми бременност. За сега още нямам. Но тогава правех така - пиех една сода и след това кляках няколко пъти и те си "излизаха"

# 108
Добро утро!
Хрупка, Клoдия мерси!  Hug Аз бях запомнила до 30 седмица и съвсем се бях спекла. Дано не се разболея все пак. Днес ще ходим до JP-то.
Boyanna, за дъщеря ми (бъдешатата кака)  ползвах и все още ползвам Веледа.Те се водят натурална козметика с био съставки. Хубави са и не са скъпи, поне в Холандия минават за евтина натурална козметика ( между 5 и 8 евро). Но като знам какви надценки слагат родните аптеки.  Crazy
Аз самата в момента ползвам тяхно олио за бременни (но съм голям мързел), едно олио за крака, а с предишмата бременност се масажирах с олио за перинеум, което не знам дали подейства, че бебката беше много главчеста и все пак се наложи да ме позашият тук, там.
Аз пък получих мостри бебешки продукти  Zarqa и в момента ги изпровам върху мен. НЕ са никак лоши.

# 109
Добро утро!!!!

Това кафе мисля че ще ви се отрази добре   bouquet
http://www.dailymotion.com/playlist/xta2g_QUANTQUARK_nightwish/v … ng-sun-live_music

и една песничка за събуждане  Simple Smile
[/color][/b]

# 110
Добро утро!
Мопси, спомням си, че за шарката говорихме преди мнооого теми, ама пак да кажа, че до 20 г.с. има риск, като пак не е сигурно, че бебето ще се роди с проблем. Другият рисков период е около термина:
Варицелна инфекция у майката, развила се от 5 дни преди раждането до 2 дни след него, може да причини тежка дисеминирана варицелна инфекция у новороденото. В този случай детето се заразява от майката преди раждането, но се ражда преди да е получило защитни антитела от нея (необходимо е време за да се синтезират защитни антитела в майката). След раждането, детето, което е с незряла имунна система не може да реагира на инфекцията.
В института по вирусология правят кръвен тест, с която установяват дали човек е заразен с вируса на варицела. Доколкото знам, има някакъв серум, който може да се бие на майката, за да не се разболее.

# 111
Добро утро, мами!!

Мерси за кафенцето!!!!!

Да кажа, вчера лекцията в "Слънчице" беше много полезна, но за съжаление си тръгнах по-скоро уплашена, отколкото успокоена от нея....

Сега отивам до Токуда да се срещна с екипа и да обсъдим как, какво и що около раждането...

Хубав и усмихнат ден!!!

# 112
  • София, жк. Борово
Добро утро на всички. Coffee

Аннтония, права си за лекцията - най-забавно ми беше когато показваше как излиза бебето и му откъсна главата. Joy

Някой беше питал откъде да намери козметика на "Палмърс"  - вярно, не се намира навсякъде и най-после намерих инфо по въпроса: http://www.palmers.bg/stores.php. Страшно съм доволна (ползвам крема срещу стрии и душ-гела) - тъкмо вече имах 2-3 стрии по кръста и ми се скриха, и сега нямам нито една, а килца съм качила доста. 261uu

Слънчев и усмихнат ден от мен! Flowers Sunflower

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 09:14 от nadunka

# 113
Добро утро момичета,как спахте(май е излишен този въпрос вече,но все пак)  bouquet

# 114
Добро утро!
Boyanna, за дъщеря ми (бъдешатата кака)  ползвах и все още ползвам Веледа.Те се водят натурална козметика с био съставки. Хубави са и не са скъпи, поне в Холандия минават за евтина натурална козметика ( между 5 и 8 евро). Но като знам какви надценки слагат родните аптеки.  Crazy

Тук, естествено, пак ни цакат - аз съм я виждала по аптеките междду 26 - 30 лв  и затова още се чудя.Дори не се внася пълната гама.В тази връзка, някой знае ли как се движат цените на Nuxe в чужбина?
С Боил бях на Мустела, но това си е чиста химия и няма да повторя.

Май вчера на лекцията сте се посъбрали доста майки, така ли е? Simple Smile

Креми
, ще свикне детето лека-полека, не се притеснявай.Първите дни даже са в еуфория колко е хубаво, други дечица, игри.....ама след 3-4 дни се усещат и тогава почва мрънкането.Дано само да не се разболява. Praynig

Люлинските девойки, домъчня ми са вас, да знаете.Може да ви привикам в петък на кафе, ако сте съгласни. Mr. Green
Кики, много добре си изглеждаш по снимките. За тези, които не са те виждали - на живо е още по-симпатична с красиви сини очи. Heart Eyes

# 115
Добро утро и от мен!
Мами може вече да сет обсъждали въпросът ми, но ме интересува може ли джипито да ми издаде болничният 45 дни преди раждането или трябва да е гинеколог от ЖК, работещ със Здравната каса? Защото аз ходя на частно и доки каза, че джипито трябва да ми издаде болничният. Пък попрочетох малко и гледам, че този болничен го издава гинекологът, който следи бременността?
Аз ходих само веднъж при такъв в държавната болница, но не бях доволна и повече не съм стъпила. Затова питам, че сега срам - несрам, пак ще трябва да ходя май Rolling Eyes?
Благодаря предварително!
Лек ден! Hug

# 116
  • Пловдив Белащица
Надеждата, може и личния лекар да ти издаде болничния, само незнам дали не е нужна някаква бележка от наблюдаващия те гинеколог. Звънни и питай джипито най-добре. Изобщо не се занимавай с ЖК по това време, най-много да попаднеш на някой, който да те смъмри едно хубаво, колко си безотговорна като не ходиш на консултации.

# 117
Добър деееннн!

Хайде и от мен едно Капучино, пък ако искате го пийте!

Хрисси - Живи и здрави може и да се видим, ти утре на бачкане ли си? Че ние ще ходим на лекцията в Бейби МОЛ-а и после се предполага една клюкарска сбирка  newsm53

Клодия - Пак ли си у сред нощите на работа?  smile3506

О я спирайте всички да работите и да си ходим само по срещички и да си клюкарим и да си се радваме на тумбачковците smile3504

Рече и отсече, хайде и аз сега да си изпия кафенцетУ после пак  love001

# 118
Васи и аз така си мисля. Сега точно не ми е до навикване от гинекологът по ЖК. Ще се обадя на моята лична да я питам. Дано не ми откаже, че и тя е една курабия. Аз го търсих правно уреден този въпрос в страницата на НЗОК, даже им зададох въпроса по интернет и чакам отговор. Ако го получа ще Ви пиша на всички, че това сега ни вълнува.  Hug

# 119
Хайде спирайте да работите вече. С нетърпение чакам да излезнем всички в отпуск по майчинство и да се съберем.

Общи условия

Активация на акаунт