В корема на нашите НОЕМВРИйки ритат малки лудорийки-39

• 16 255
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Стели този път не бях на работа , а от къщи писах ... Laughing Laughing
Аз още съм си у нас нещо не ми се ходи ама трябва пак за няколко часа да отида до работа  Twisted Evil
Уф още малко и ще си почивам в къщи ...
Ама като се знам каква съм сигурно ще ми омръзне скоро ...
За това приемам предложенията за клюките  Wink и кафенцата  Peace

Изляза ли в болнични се почва едно търсене на наблюдаваш лекар на Бебо,
Трябва да отида до НОИ и да си взема и аз персонален код да проверя моята кви ги е вършила ... че ако не е внасяла навреме направо ще я удуша Twisted Evil
То не стига че ме осигурява на ниски пари ами и това ако е направо ще и размажа физиономията ... #2gunfire Нали съм бременна сега ми е позволено да правя "Циркове"  Whistling Wink Mr. Green Mr. Green
ЧАО за сега!!!  bouquet Hug

# 121
Добър деееннн!

Хрисси - Живи и здрави може и да се видим, ти утре на бачкане ли си? Че ние ще ходим на лекцията в Бейби МОЛ-а и после се предполага една клюкарска сбирка  newsm53

Рече и отсече, хайде и аз сега да си изпия кафенцетУ после пак  love001

Еееее, скапахте се от срещи, аман Crossing Arms....на работа съм за съжаление още 2 седмици, но в петък мисля да пропусна.

# 122
  • София
Добро утро мамчета  Heart Eyes

Лекцията в "Слънчице"- НАДУНКА И ТОНИ - леле защо сте се депресирали от лекцията? Аз останах много доволна, но при нас не са късани глави... #Crazy може при вас някакъв гаф да е станал!. Аз си тръгнах заредена, без капка страх от раждането и затвърдих позицията си за естественото раждане, стига да няма мед. показатели за секцио.
Утре отивам на лекцията за кърменето в Люлин магазин "Арон" и се надявам отново да остана доволна. Peace

Люлинските мамчета: Ох как ми е примъчняло и на мен. Ще звънна и на малкото Мия да я чуя за утре и ще се уговорим нещо за Петък, ако неможеш утре Хриска Heart Eyes. Хриси разбрах, че отново си се завърнала на работа..СПИРАЙ ВЕЧЕ!

ТИНА И КЛОДИЯ - Извинете ме за коментара.. Mr. Green Heart EyesНА Тези ваши шефове трябва да им секнете ентусиазма за работещи бременни жени Crossing Arms.
При последния ми преглед, АГ каза, че след 6 месец не се налага да молиш за болничен той ти се полага по закон и никой д--р няма право да откаже.!
Вие и бебетата сте по-важни, особено щом има и контракции се пазете много повече Hug

Хрисииии писали сме заедно. Нищо изкарай тези две седмици и после си на наше разпположение.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 10:43 от Кики - cicico

# 123
Кики още другата седмица си вземам един месец така ми обеща гинеколожката и почвам забавленията за майки ... Peace

# 124
Добро утро  Hug
Уфф, тая сутрин направих интернет плащане и сега не могат да го намерят, вече повече от час си говоря с тях и чакам резултат  Crazy  Crazy Та се разсъних и без кафенце, да не повярваш   food010
Мария, много е як тоя Гарфийлд  tooth
Лило и другите връщащи мами, как сте днес? Аз още не съм се разписала, ама има време  yes Лило, ако няма време да си постилаш хавлийка за мекичко, ползвай домашните чехли, колко пъти са ме спасявали от натъртени колене  smile3521 Аз специално съм ги взела мекички  thumbsup Между другото  newsm23 в събота имам пътуване с кола - час, час и половина в една посока, вие как се справяте или превозни средства не ви влияят? Мен защото направо ме довършват  Sick  smile3551
Кики, много хубави снимчици си ни пуснала, много си хубава  smile3525
Весс, честита ти придобивка   bouquet И аз от нея почнах, мъжо каза, че няма проблеми, че бебето няма още креватче, можело и в количката да спи  Mr. Green
Тони, Надунка, чак ми стана любопитно какво страшно са ви разказвали на лекцията  Rolling Eyes
Аз да продължавам с 2ри опит, да видим дали ще се получи тоя път плащането. Ама право казва мъжът ми- жената и технологиите не вървят заедно  Laughing

Комикс Flowers Four Leaf Clover

# 125
 Добър ден и от мен!

Тази нощ спах много добре. Но преди лягане врътнах няколко глътки червено вино.
 КИКИ- много хубави снимки.
 Добре дошли на новите мами!
 Искам да попитам ФМ на какъв вид видеозон се извършва- 3Д или 4Д ? В коя г.с. е най-добре да се извърши прегледа? / извинете ме за неинформираността/

# 126
Танита 32 г.с. така ми каза Мазнейкова като ходих 19 г.с. на фетална ...
Каквато искаш мисля че и двете са добри, но бебо е доста голям и надали ще видите цялостен образ вече, а само части  newsm78

# 127
  • Варна
Lilito, кажи термин че да те добавим на първа страница.
Zlitova, LiloAndStitch искрено ви съчувствам за гаденето и повръщането. Това ми беше най-големия кошмар по време на цялата бременност и имах чувството че никога няма да свърши. Държа ме до края на 4ти месец и сега съм повече от благодарна че сега няма гадене и не повръщам. Сега поне му се вижда края - още само 2 месеца и повече няма да има гадене и повръщане  Mr. Green
Снощи пък се събудих в 2 и половина от ужасна болка в корема и гадене. Влизам в тоалетната и познайте - разстройство. Ей, сигурно 1 час стоях в тая тоалетна. И накрая си легнах с кофата за повръщане, добре че не я ползвах. Веднага си помислих, че е този летния грип, но тази сутрин като се събидух нищо ми нямаше. Странна работа  #Crazy
Пратих сестра ми да ходи да купува на бебка музикална играчка за корема, нали ще става леля за първи пък. И се връща от детския магазин една ухилена до ушите и не носи играчка. Магазинерката й казала "ами ние нямаме такива играчки, ама има музикална телевизия ММ"  hahaha

# 128
  • София
ТАНУТА: Ето линк на доцентката при която аз ходих. http://www.docenttomova.bg/index.php?p=5
тук ги има и сроковете за ФМ. Аз на две съм ходила до сега и мисля, че основно гледат на Доплер, който е черно-бял и се вижда кръвопоток, сърце и т.н. а 3Д И 4Д били за кеф на родителите newsm78
На втората ФМ морфология ходих в Шейново за 40лв.- при Томова 100лв. и записан час близо месец преди това.

П.П А пък аз се извинявам, че не прочетох че си Пловдивчанка.. Embarassed но поне за сроковете може да те ориентира линка Peace

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 14:29 от Кики - cicico

# 129
Здравейте! Hug

Иванчо среща бременна жена на улицата.
- Какво има в корема ти? - пита Иванчо.
- Дете.
- Обичаш ли го?
- Да, разбира се!
- Ами тогава защо си го изяла???  chef

# 130
3 - то ми мишленце
Разсмя ме  Laughing
Ама ти защо си изяла детето си, а?!?

# 131
  • София, жк. Борово
За лекцията в "Слънчице" всъщност не че е било страшно, а просто акушерката като вадеше бебето измежду краката на макета, му закъса малко главата, защото последната беше лепена и вика: "О, ами.. по принцип не става така в реални условия". Laughing Беше забавно. Много са полезни тези мероприятия - примерно каза ни неща за епидуралната упойка, които не знаех - че всъщност няма никаква опасност от парализа, защото се бие много далече от костния мозък и т.н.

# 132
 Здравейте мили майчета.Чета ви почти от самото начало най-редовно,на чак сега се реших да се включа при вас.Термина ми е на 17.11.2009г. и очакваме близначета-момчета.Приятен ден на всички.

# 133
Здравейте, момичета  wavey
Ех как ви се радвам за тия срещи и малко ви завиждам да си призная  Crossing Arms също е положението и за лекциите, които посещавате, ние тук в по-малките градове такива екстри нямаме  smile3515, затова ще ви помоля ако не ви затруднявам да разказвате и споделяте какво ново и интересно  smile3525
За 3 ФМ преди малко се записах за 24.09, ще ходя при док при които мисля да раждам и се чудя как ще стане това с моя наблюдаващ, как ще му кажа, че няма да раждам при него, а и този обходен лист и обменна карта той ли трябва да ги даде  newsm78
За стриите да ви питам мажите ли си гърдите с кремове против стрии или само с олио, аз забелязах, че ми се е появила една грозна червено-синя линия, а си мислех отначало, че е вена  Rolling Eyes, че така са ми изскочили вените по гърдите и корема, че.....  ooooh!
Още нещо щях да пиша, но забравих  smile3511
Комикс   Flowers Four Leaf Clover
Miladi, почивай си мила, всичко ще е наред, а как установиха, че има проблем с шийката, ти имаше ли някакви оплаквания?
Това е засега от мен, по късно пак ще се включа  Hug
Приятен ден, мами   bouquet

# 134
keane Hug Добре дошла при нас Леко бременеене и сладки момченца накрая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт