Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява изпускането по време на бременност и как може да се предотврати?
Каква е целта на лекцията "9 месеца" в Пловдив и какви теми бяха разгледани?
Какви са симптомите на шарка и как се разпространява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява изпускането по време на бременност и как може да се предотврати?
Изпускането по време на бременност, известно още като уринарна инконтиненция, е неволно изтичане на урина, което може да възникне при кихане, кашляне или напрежение. За предотвратяване на изпускането могат да се предприемат няколко стъпки, включително упражнения на Кегел за укрепване на тазовото дъно, редовна физическа активност и поддържане на добра хигиена.
-
Каква е целта на лекцията "9 месеца" в Пловдив и какви теми бяха разгледани?
-
Какви са симптомите на шарка и как се разпространява?
-
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност и след раждането?
-
Какви са упражненията на Кегел и за какво служат?
А вече идва време да и нося на глупавата счетоводителка третия ми. Ама тя разбираш ли няма във фирмата пари в момента и за това ще ги внесе например след 10-на дни, ще плати неква неустойка и си свирка. А аз се подтискам,че сме само на заплатата на мъжа ми и се чувствам ужасно. 

И явно доста полезно. Аз живо се интересувам от епидуралната упойка и никъде не прочетох, че има опасност от парализа. Но отлично си спомням статиите по вестниците за същата упойка и парализираните момичета

Нещо не ги извеждат и като до взех към 4.30 до 7 часа търча по улиците като изтърван, а аз едвам му смогвах.Водя го в едно училище да тича и да рита топка.......страшна енергия имат тези деца
, пък мойта била като пясъчен часовник

хич не ми се мисли
Освен това , говорим не за епидурална анестезия, а за епидурална аналгезия, което не те обездвижва и е много по-щадящо. По принцип знам, че не е добре да се слага ако имаш мигрена, алергия, ако нямаш 4 см. разкритие и др. (имаше и още, ама не помня); специално за проблемите с кръста и гръбнака питах моята гинеколожка, защото имам изкривяване на шийните прешлени и тя ме успокои, че няма проблем, но все пак не е зле за твоя случай да ги питаш по-подробно.
С моят кръст съм нямала проблеми преди бременността, затова мисля, че ще мога да се възползвам от епидуралната
Така или иначе като му дойде времето ще обсъждаме и този въпрос с акушерката, ама аз нали съм си нетърпеливо и любознателно, да знам всичко от рано 
....мисля, че съвсем ще полудеем до края с такива глупости
,такива напъни,че по едно време мислех,че ще ми се спука и мехура и ще родя.Беше по-страшно и от раждане.
,на никой не го пожелавам.А уж си хапвам плодове,зеленчуци,явно заради бебката метаболизмът ми е забавен доста,а досега нямах проблеми с ходенето до WC.