В корема на нашите НОЕМВРИйки ритат малки лудорийки-39

• 16 261
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте и от мен. И аз от вчера съм горда притежателка на количка, а след работа отивам и за чантата към нея. Много съм доволна, чак не спах от вълнение, все едно незнам какво съм купила. Хората ми се смеят, че още основните неща не съм взела, но количката е налице /макар и още без кош за новородено  Grinning /. С другите покупки смятам да започна като излезна в болничен, че и без това ще имам тооооолкова свободно време, че няма да има какво друго да правя освен да кръстосвам магазините за покупките на бебка. Също тогава смятам да отида и на някоя и друга лекцийка... Чао и целувки на всички

# 91
Здравейте от още една бъдеща мама!!!
Чета ви от доста време,но чак сега се регистрирах!
Очаквам второто си детенце през ноември месец и много ще се радвам,ако ме приемете в отбора ви!!!
Казвам се Лили и имам една дъщеричка на 3 годинки,сега пак очакваме момиченце!!!

# 92
  • София
Привет Лили   bouquet
Heart Eyes
Хей мами..благодаря за мненията за снимките hug(а пък Стелету си знае, и теб те имам но...)
Аз използвам намалението докато мъжлето го няма да попиша, че напоследък много се сърди като ме види пред компютъра. #Crazy
Стеле: Аз замалко вчера да те помоля да ме приютиш у вас  smile3518 така се нацупи моят, че неспирам да бърборкам че.... box Аз вярно, че говорих по телефона с три колежки с които говорим без пари ( около 3 часа), после с тебе..ама аз съм си такава приказлива smile3534. После му мина сърдитото и се сдобрихме  luvbed много умелоо smile3521
Днес си купих ТАЛЦИД за киселините, дано помогне..че не се издържа.. smile3511ама ако е вярна бабината приказка..бебка ще е с дълга косичка, като се роди..и ще връзвам панделкиии... newsm44
Онзи ден се очерта едно краченце на пупата, пък аз понеже ме беше подпряла и болеше и го натиснах и тя го прибра..мамина глупост е мойто, докато се усетя направих белята smile3555
Хайде лека и спокойна беберитаща вечер от нас   smile3504

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 18:39 от Кики - cicico

# 93
Здравейте Мами !   wavey
Аз не съм от редовно пишещите , но ви следя с наи голям интерес  Simple Smile

Искам да попитам някои от мамите,които са имали същия проблем.Става въпрос за Гъбичките.Ликувам ги месец и половина с  лактажин капсули и някакъв разтвор ,които ми го правят в аптеката  предназначен за външно мазане  и така вече месец и половина. Не ми е пускана микробиология, а лекаря ми ги установи чрез микроскоп на място.

Та искам да питам мамите за колко време са им минавали гъбичките  и по какъв начин са им ги установявали  ?????

Приятна и спокойна вечер на всички   smile3525

# 94
Кики- Ужас! Аз за това не смях да ти звънна, но пък ако бях щях да нацеля момента на  censored и да стане беля!  smile3508 А пък и с мен само малко си говориш а с другите по 3 часааааа  newsm45 smile3516... Ако ТАЛЦИД-а помогне, кажи да го купя!

Лилито  welcome Леле как се радвам

МНОГО СМЕ - СИЛНИ СМЕ  newsm20

Аз да ви се оплача ( не е много за това време на вечерящи, но...  Embarassed )... Хубавата ми манджичка, която мъдрих и готвих 3 часа отиде на кино. Мъжлето ми си облиза пръстите, а аз гушках WC-to  Sob  Писна ми от това връщане... Само салатки задържам!

Е, наприказвах се! После може пак да вляза да ви се размрънкам за нещо

bye bye bye

# 95
Днес бях на ЖК - бебка е добре завъртяла се е надолу с главата, слава богу защото това напречно положение доста ме тормозеше при спане. Размерите са в норма. Плацентата вече се е вдигнала, не е предлежаща. Остава ми единствено прегледа при очен лекар от който зависи как ще се ражда. Много ми се иска отново да е нормално, но док казва че при диоптер - 5,0 е доста рисковано. Аз до последно ще си държа за нормално, но ще видим на финала.
Такива са и моите проблеми...Плацента,разположение на плода и диоптър.Моята плацента е ниско прикрепена и почти предлежаща-надявам се да се вдигне и да мога да родя нормално.Диоптъра ми е малък и нося очила само за тв и компютъра.А разположението ни последно беше напречно,сега незнам какво е ,но бебка май си се върти много,защото все на различно местенце си ме ритка Mr. Green
*MILADY*,аз Слава богу нямам проблем с шийката,но лежа заради контракциите и ниската плацента по препоръки на док.Имало опастност да прокървя от натежаващия плод върху плацентата.Така ми казаха,аз изпълнявам.Ама нали ти казах,че не лежа постоянно,просто не се натоварвам изобщо и си почивам.И при теб нещата ща се оправят Hug

# 96
Здравейте, опитвам се да ви следя, обаче май времето не стига.
Кики много хубави снимки - аз като гледам снимки на другите и се размечтавам, нали почивката ми това лято беше 4 дни в болницата #Puppy dog иначе по план трябваше да отида само с дъщеричката по женски на море за една седмица, и тя ме пита милата, защото си говорихме за ходенето, добре че бързо забравя  Cry. Иначе и моята половинка ми се сърди като вляза във форума - но май от вчера сме добре - сърдит ми е че напоследък закъснявам от работа, а уж трябваше да си стоя вече вкъщи, прав е обаче все нещо се налага, опитвам се на работа да приключа всичко което съм започнала и да предам работата си на колегите, обаче шефовете май все не намират време да разпределят работата ми и ще се окажат в един момент без мен - изглежда смятат че от работа ще ме вземат в родилна зала Crossing Arms иначе всички , дори и клиентите вече ми казват че трябва да приключа, защото работата ми е натоварваща - психически, да не говорим за контракциите и болките, обаче май свикнах вече с тях.
аз съм с диоптър -4,75, първия път родих със секцио и сега май лекарката вече е решила че пак ще е така. Иначе ходих на очен лекар - обясни ми че границата е  -5, но трябва да се направи измерване на очното налягане.
Да не забравя - добре дошли на Lilito и E.Evgenieva и лека бременност до края.
Честити рожденни дни на рожденниците
Аз още нищо не съм купила - само започнах да преглеждам дрешките от каката, но нали още не знам пола на бебето, не знам какво ще мога да използвам.
Чао, че май аз ще съм Мара подробната ....

# 97
  • София
Здравейте!
Докато изчета всичко и забравям какво искам да кажа    newsm78
Първото ми дете е със секцио-заради висок диоптер, сега отново предполагам ще е секцио.
На 3.09. съм на преглед и ако не е изнервена и преуморена доки, ще я поразпитам за това.
Надумках се с диня и после кой ми виновен,че не спя като хората   Crossing Arms
така не ми се ходи утре на работа...
Момичета,пазете се и скоро ще си гушкаме бебчетата    Praynig

# 98
Здравейте и от мен  Mr. Green welcome на новите мами   bouquet
Честит рожден ден на рожденничките  newsm59
Момичета днес си купих масажен крем против стрий "Кокона и майка",обаче ми се струва доста гъстичък...макар,че много добре омекотява кожата след това newsm78  .Можете ли да ми препоръчате нещо,което е добро и попива бързо? newsm78 Аз до сега се мазах с Палмърс,но ми свърши и не знам от къде да го изнамеря  newsm78
В петък и аз съм на сватба нашите кумове решиха и те да се оженят  Mr. Green

# 99
Здравейте на новите попълнения!!! Лека бременност и сладки малки човечета през ноември Hug
Тина, абе и моя се сърди,че оставам до късно на работа...и знам че е прав #Cussing out
Шефката ми си мисли, че и аз като теб ще отида да раждам директно от работа явно и въобще не се е замислила за заместник newsm78 Crossing Arms
Свирка си  Whistling Днес отново говорихме по този въпрос ако е възможно да не тичам на работа, а да си взема дистанционния модул в къщи и от тук да си работя ама тя нещо се инати #2gunfire
Боянка и на мен гинеколожката ми каза да го купя, но преди няколко дни ми дадоха едни мостри на WELEDA някаква немска фирма, която не съм я чувала newsm78
Пробвах едно от тях и ми се стори хубаво, но не мога да кажа колко струва ... взех ги от Аптеката на МОЛА на Стамболийски ... Гамата от неща е доста голяма има и за бебо и ако ми повлияят добре може би ще си взема от тях  Simple Smile

Лека нощ от мен и приятни сънища, че ни се доспинка и трябва да си лягаме с бебо Wink

# 100
  • София
*Svet*, и аз съм в същото положение с предучилищната. Рев-иска мама. За капак беше 3 днио с висока темперарура и и избиха няколко пъпки, та се съмняваха за варицела, а аз не съм карала и не ми се мисли ако се разболя какво може да се случи на бебето.  Sad

Мопси, дано не е варицела   Cry Cry Cry  
нека някой, който има вярна инфо и знае, да каже точно кога е рисково за заразяване - като има вече пъпки или още преди да избият .... и през цялата бременност ли са опасни тези детски шарки или само в начална бременност.  уфффффф

# 101
Здравейте отново забравих да кажа на Мопси, да не се притеснява за варицелата, ако се зарази ще я прекара заедно с бебето в корема и няма да има проблем защото е минала 20 г.с.
Проблем ще е ако се разболееш преди термин, но тогава бебчо ще ти се роди с пъпки и няма да кара повече шарката  Simple Smile
Не знам дали си спомняте, но преди време и аз бях поставена пред същия проблем с бебето на шефката ми което беше болно от варицела.
Питах доки и тя ми каза да не се притеснявам и аз и вярвам Peace

Така, че Мопси дано да не се разболееш, но ако стане по добре да е сега, а не по късно Praynig Hug

# 102
  • София
Здравейте сладурани!

Комикс, честита първа месечинка на малката силна кукла! Тя е нашата гордост 

Срамежливка, deni_ ,честит рожден ден и на двете!

Хрупка, дано да не е варицела  Praynig

Хриси, Кари тръгва на ясла от 15.09, отсега ми е свито сърцето. При нас е за първи път, ката че шокът ще е още по-голям (предполагам  ) Да го нагушкаш Боил като се прибере.

Тетка, и при мен бебето върви доста по-голямо (близо 4 седмици). Вече два прегледа подред е така, ако и третия път е така май ще ми местят термина по-рано… Нашият господин е близо 2 кг, което ми се вижда доста

Милейди, споко! Лежи и почивай повече, не остана много, горе главата!

Дени, наистина трябва да се следиш внимателно, но не се притеснявай, оплитането на пъпната връв е често срещано и в повечето случаи не води до проблеми!

Диана, Мария, и аз ще раждам в Тина Киркова. Моят доктор е Др. Гергов, имам му голямо доверие  Peace

Дианка, стискам ти много палци за операцията, отсега още Wink, по-добри отзиви за Ташков съм чувала  Peace

Кики, Талцита поне при мен действа на 100%, дано и на теб да помогне!

Добре дошли на Lilito и E.Evgenieva   bouquet

За изпускането, все още нямам фалове, но помня, че предната бременност ми се случи към края, та очаквам. Не е нищо страшно и наистина отшумява след раждането.

Аз днес направих шопинг, но за каката  Mr. Green Обзаведох я почти напълно за есента и зимата. Останаха единични неща за градината основно, но мисля другата седмица да ги взема.

Лека нощ от нас  Hug

# 103
Здравейте  Simple Smile.
Zlitova, да и на мен ми се гади Sick, а също и това което се случва след гаденето Simple Smile. Но какво да се прави. Не че е успокоение, че не съм единствена, но се бях притеснила, че е нещо много обезпокояващо. Онзи ден ми се случи веднъж, вчера 2 или 3 пъти, загубих им бройката. Последния път беше към 4 сутринта. На мъжът ми много му дожаля, но му стана и смешно после, защото си постлах една хавлия на земята, вече колената започнаха да ме болят, и той се чуди каква е тази кърпа, то аз вече почти в банята се преместих. Днес съм по - добре, засега няма признаци, че ще се повтори вчерашната ми вечер, че беше ужас Sad. Но ако е само това ще се търпи и това е:). Киселини също имам, както ти каза понякога и те ми причиняват повръщането. Дано ни премине този период. А ти как беше днес?
Честит празник на двете рожденнички  nbirthday, бъдете здрави, много усмихнати и около вас само поводи за радости.
На тези, които трябва да лежат, стискам палци и повече почивка Flowers Four Leaf Clover.
Хайде чао и лека нощ  Hug.

# 104
Здравейте и от мен мерси на всички които се сетиха за Р.Д.

Черпя само със шампанско за да не стане гаф на някой да му се дояде newsm03

Аз често си говоря с бебока и ми е много приятно
А таткото като го прави направо ми разтапя душичката от кеф smile3535

Доста често пишкам, но нощем сме добре.
И все пак може да е рядко но ме буди понякога с някой ритник newsm53

Общи условия

Активация на акаунт