Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява изпускането по време на бременност и как може да се предотврати?
Каква е целта на лекцията "9 месеца" в Пловдив и какви теми бяха разгледани?
Какви са симптомите на шарка и как се разпространява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява изпускането по време на бременност и как може да се предотврати?
Изпускането по време на бременност, известно още като уринарна инконтиненция, е неволно изтичане на урина, което може да възникне при кихане, кашляне или напрежение. За предотвратяване на изпускането могат да се предприемат няколко стъпки, включително упражнения на Кегел за укрепване на тазовото дъно, редовна физическа активност и поддържане на добра хигиена.
-
Каква е целта на лекцията "9 месеца" в Пловдив и какви теми бяха разгледани?
-
Какви са симптомите на шарка и как се разпространява?
-
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност и след раждането?
-
Какви са упражненията на Кегел и за какво служат?
/. С другите покупки смятам да започна като излезна в болничен, че и без това ще имам тооооолкова свободно време, че няма да има какво друго да правя освен да кръстосвам магазините за покупките на бебка. Също тогава смятам да отида и на някоя и друга лекцийка... Чао и целувки на всички 

(а пък Стелету си знае, и теб те имам но...)
така се нацупи моят, че неспирам да бърборкам че....
Аз вярно, че говорих по телефона с три колежки с които говорим без пари ( около 3 часа), после с тебе..ама аз съм си такава приказлива
. После му мина сърдитото и се сдобрихме
много умелоо 
ама ако е вярна бабината приказка..бебка ще е с дълга косичка, като се роди..и ще връзвам панделкиии... 

и да стане беля!
А пък и с мен само малко си говориш а с другите по 3 часааааа
... Ако ТАЛЦИД-а помогне, кажи да го купя!
Леле как се радвам 
Писна ми от това връщане... Само салатки задържам!
иначе по план трябваше да отида само с дъщеричката по женски на море за една седмица, и тя ме пита милата, защото си говорихме за ходенето, добре че бързо забравя
. Иначе и моята половинка ми се сърди като вляза във форума - но май от вчера сме добре - сърдит ми е че напоследък закъснявам от работа, а уж трябваше да си стоя вече вкъщи, прав е обаче все нещо се налага, опитвам се на работа да приключа всичко което съм започнала и да предам работата си на колегите, обаче шефовете май все не намират време да разпределят работата ми и ще се окажат в един момент без мен - изглежда смятат че от работа ще ме вземат в родилна зала
иначе всички , дори и клиентите вече ми казват че трябва да приключа, защото работата ми е натоварваща - психически, да не говорим за контракциите и болките, обаче май свикнах вече с тях.

Днес отново говорихме по този въпрос ако е възможно да не тичам на работа, а да си взема дистанционния модул в къщи и от тук да си работя ама тя нещо се инати 

, а също и това което се случва след гаденето
, бъдете здрави, много усмихнати и около вас само поводи за радости.
.