В корема на нашите НОЕМВРИйки ритат малки лудорийки-39

• 16 264
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Запис!
deni_, честит рожден ден! Здраве, късмет и здраво бебче. Дъщеря ми беше с 3 пъти  увита пъпна връв, но при мен не се видя на ехографа  Thinking и си родих нормално, без каквито и да е последствия за нея. А предишния път ходих доста пъти на ехограф, затова сега съм ги свела да минимум нужни.  Hug
Срамежливка, честит рожден ден и на теб!  Hug
Тетка,  ехографите дават големи отклонения. Моята дъщеря все вървеше 3 седмици напред според ехографа, а накрая преносих. Наскоро пък ''принудиха'' една приятелка да роди секцио, защото бебата било много голяма, а тя се оказа 2.300 кг.  ConfusedНаистина само ако е секцио да не се избърза и да се извади по-рано.   Тъй че спокойно и по-малко нерви.
*Svet*, и аз съм в същото положение с предучилищната. Рев-иска мама. За капак беше 3 днио с висока темперарура и и избиха няколко пъпки, та се съмняваха за варицела, а аз не съм карала и не ми се мисли ако се разболя какво може да се случи на бебето.  Sad

Иначе на бебка и говоря но наум.

# 76
Благодаря ви за удареното рамо, момичета- в тези моменти знаете колко е важна всяка добра дума  Sad  Hug

ленка, колежке- ще стискаме, то какво ни остава. Да ти кажа честно не ми пречи и лежането вече и нищо- само и само всичко да е наред и на главата си ще седя и Ура ще викам.....Те до къде си с твоята шийка? Надявам се при теб нещата поне да си седят на едно положение  Hug

deni_,, честит празник!!! Желая безкрайно щастие, добро здраве и много обичана и обгрижвана да си от най- любимите ти хора  Heart Eyes

maria.krumova , много красиво местенце си имате за кафе   bouquet

# 77
Срамежливка, Дени честити рожденни дни. Много щастие и успешни оставащи месеци. Само хубави неща да ви се случват.
Аз нямам бодежи в гърдите. Нарастнаха докато бях още в 4-5 месец и спряха. Но от два дена забелязвам че като си слагам сутиена сутрин и без да искам ми опира в зърната и си ме боли. Иначе беба от два дена се намества където н етрябва. Застава в такова положение че започва да ме боли и да не мога да си опема въздух от болка много е неприятно и само я подбутвам.
И аз като че ли съм малко суеверна относно пазаруването. Но щом се престраших да купим столчето за колата и вече съм взела решение, че от 17 септември ще започна да се обзавеждам лека по лека за беба. Иначе финансите са страшно нещо поне така лека по лека и няма да ги усетим. Днес 30лв другата седмица или след няколко дни още 30лв примерно и няма да се усетят. Поне аз така мисля.
Милейди лежи си малко остана и не го мисли. Знам че е адски трудно но ще се справиш.
За учениците нямам дума. Днес имам определена среща с моята племеница която на 4,09 има рожден ден и сега ще е първи клас. Та ще ходим до ХИпото да си хареса несесерче ама нали трябва да е розово и да е на Хана Монтана, обаче няма такива все още не са изкарали има само на уинксита, та по повод на това тя ми каза д асе видим и да отидем заедн ода си хареся тя. Доста изписах ама като тръгна  иняма спиране.

# 78
Здравейте момичета,
Комикс дано Борислава е все така борбена, стискам палци и аз.

За изпускането - при мен се случи няколко пъти, особено бебка като ми скача върху мехура и от тогава съм с ежедн. превръзки за всеки случай.

За говоренето - аз й говоря почти всеки ден, интересното е че когато дъщеря ми й говори и пее реагира задължително и то доста активно. Според мен действително чуват дори и музика запаметяват. С Пламена през бремеността си слушах една и съща песен доста често защото през 1997 год беше тотален хит. След като се роди докато я кърмех ако искате вярвайте, пуснеха ли тази точно песен по MTV малката спираше да суче и си обръщаше главичката.

За работата - болничния ми започва от 12.10. очаквам го с голямо нетърпение, а дотогава ще стискам зъби в офиса, макар че вече ми е доста тежко това стоене на бюрото.

Днес бях на ЖК - бебка е добре завъртяла се е надолу с главата, слава богу защото това напречно положение доста ме тормозеше при спане. Размерите са в норма. Плацентата вече се е вдигнала, не е предлежаща. Остава ми единствено прегледа при очен лекар от който зависи как ще се ражда. Много ми се иска отново да е нормално, но док казва че при диоптер - 5,0 е доста рисковано. Аз до последно ще си държа за нормално, но ще видим на финала.

Пожелавам Ви усмивки и приятни емоции през деня.

# 79
Лелеее да ви остави за 2 часа човек и нямате изчитане  newsm48

Аз сега си изпратих братовчедчето - беше на поправка на матурата по математика, та мислим че сега сме я изкарали ама да видим  smile3516

newsm67 newsm59  party023 Срамежливка , Дени_ - Да сте живи и здрави и всичко, което си пожелаете да се сбъдне!

Памино - И аз знам, че при този диоптър си е опасно. Моя позната роди секцио с 4,7. Внимавай и се пази, ако трябва секцио - в крайна сметка ти и бебче сте най - важни hug

Мария.Крумова - И аз си имам тераска, ама още не съм я обзавела с толкова много китки. Ние се нанесохме в апартамента октомври, докато мина зимата, после забременях и сега си имам 5-6 зелениики, ама то около мен в съседните апартаменти само ремонти и зеленииките са по - скоро сивки  smile3511 Само бърша и мия и поливам, но  още не смея да взема от мама и от свеки останалите китки, че ме е страх да не ги съсипя  newsm50

Клодия - ти си както казва моя мъж "опасна за себе си и околните" (шегувам се, разбира се)  smile3504 Може ли да имаш синка с размерите на GSM и да не я забележиш  smile3555

Gulia - "Макар че сега съм дебела, тромава и задъхваща се. "  smile3505  Моля ти се, какви са тези епитети?! Ти си бъдеща мама, леко закръглила се на места, с малко забавяне при ходене и проблеми с правилното поемане на въздух.....  newsm62 Да не съм чула повече такива неща

Поне аз така се поуспокоявам когато се погледна в огледалото и то се напука от ужаса в отражението

tantrum no tantrum

Мами, отивам да готвя, до после! Цунки - Гунки

Билянка - И тук да кажа - ФЛЮБЕНА съм в твойто столче за кола  Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes

# 80
Стели , може може ако е от вътрешната страна на бедрото и вчера си била с панталон цял ден и си се върнала вечерта в 21,30 и си капнала от умора  Twisted Evil Mr. Green ...
Ей така не ги забелязвам "важните" неща....
Чак тая сутрин се поогледах обстойно, че ме заболя  #2gunfire #Crazy

Стискам палци на братовчетчето ти да е изкарало матурата  Peace

# 81
  • София
Зравейте мамчета  wavey

Хей от снощи 8 стр. сте изписали smile3501
Ч.Р.Д НА РОЖДЕННИЧКИТЕ НИ   smile3525
МИЛЕЙДИ, ЛЕНКА И ДР. МАМЧЕТА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЛЕЖИТЕ...КУРАЖ НИЕ СМЕ С ВАС newsm10

Моята беболинка, също вече е с надолу главата newsm44
Този път ми мериха кръвно, направиха УЗ преглед, измериха пупата и килцата и ме пратиха на ЕКГ и за зъбен статус...
smile3501

За изпускането: срам - несрам но аз си ходя "подпикана" newsm62 вече доста време.. Banghead За говоренето: И на мен засега ми е странно   Embarassed

Ето малко снимчици от почивката http://cicico.snimka.bg/maternity/kiki.393045.14558726 мен малко ме има но ми беше добре че племенничката се забавляваше.

На мен доста започнаха да ми личат килцата..направо не приличам на себе си...( МИЯ АКО БЕШЕ ТУК СЕГА ЩЕШЕ ДА МЕ СКАСТРИ) smile3534 НО ДА МИ Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕНЦЕТО. Peace
ХАЙДЕ СТИГА ТОЛКОЗ ОТ МЕН.
хУБАВА ВЕЧЕР И ЦЕЛУВКИИ txtloves

ОХ ДОКАТО НАПИША И ДВА НОВИ ОТГОВОРА... #Crazy
 СТЕЛИ СТИГА ГОТВИ ...ЗАСТАВАЙ НА СКАЙПА. Joy

# 82
*MILADY* ,
нали ти беше питала преди известно време за генипрала - пий си го, той е много силен препарат и доста надежден. С миналата бременност съм го пила и аз за известно време. И си почивай.
Мен гърдите изобщо никак не ме болят и са съвсем меки, все едно не съм бременна. Обаче пъпчето как ме болииии, все едно някой се опитва да ми го отпори. Онзи ден рекох да покарам малко новите ролери и после съжалявах, защото кожата там явно много се е опънала и така ме боля цяла вечер, уж не е голямо натоварване, ама явно през тези месеци съм станала голяма кекша.
klodia,
ще ти мине, няма страшно.

# 83
 Здравейте, майчета!

Честит рожден ден на празнуващите. Много здраве, усмивки и щастливи родители на есен!!!!!!

Аз днес се разходих, че от доста време не бях излизала и гледах през прозореца като затворник. Голям кеф. Доста се изморявам.Като се сетя преди как се изстрелвах, а сега нямам сила.Движа се със скоростта на охлюов.
МИЛЕЙДИ КУРАЖ!!!!  

КЛОДИЯ- как издържаш бе човек на това натоварване? Ти нямаш ли умора?

МАРИЯ КРУМОВА- много хубава градинка си спретнала.Дано и моята стане такава, ама ще е чак другата година.
КИКИ- не се притеснявай за килограмите, важно е че ти и бебето сте добре.

Аз пък съм качила само на корем. Като, че ли съм глътнала футболна топка. И преди си бях кльощава, май такава ще си остана. Така се надявах да вържа някое килце. Поне на бюста да е повечко. Да, ама - не.

# 84
Танита, викам си Още малко и продължавам, макар че вече въобще не си вярвам  Twisted Evil
Янчек, знам че ще ми мине  Mr. Green ама беше си голяма изненада тази синка, моето пъпче не ме боли, но имам напрежение долу точно между корема и "голямата топка"  Wink Laughing и не мога да вървя бързо заради това  Peace
Ти вече реши ли къде ще раждаш или си го оставила за по късен етап? Аз още не съм и съм го оставила май на това къде ще ме закарат  Mr. Green Mr. Green
Кики, много сладка си станала с този тен   bouquet

# 85
  • София
янечек, това с ролерите сериозно ли е? Laughing браво на тебе. аз без да съм бременна не се престраших.... иначе навремето карах скейтборд ама някакси по-сигурна се усещам с него отколкото с ролерите....

милейди, с тебе сме, няма да се даваш!

честито на рожденичките! да са живи и здрави, и много, много щастливи!

момичета да се похваля - вчера си премерих количката и успях да я събера в малката въшка която карам и днес я капарирах!  Party  че вече сън не ме ловеше дали няма да се наложи да сменям голямата количка, че тя с един малък багажник .... но слава богу, събра се и сега голям кеф. направо ми падна камък от сърцето! сега остава креватчето ...
а и да споделя в метро има матраци на магнифлекс за бебешки креватчета - 60/120 -95 лв 70/140 за 120 лв. аз лично спя на такъв матрак и съм страшно доволна. промоцията е до 9,09.

това е май засега....

# 86
Diana - и ти ли си при д-р Илиев в ТК. Аз съм при него на ЖК и мисля и при него да раждам.
Момичета успокоихте ме че това с кихането не е само при мен. Надявам се да премине по натам.

# 87
Здравейте, и аз се присъединявам, моят термин е 27 ноември. Чакам втора рожба и се вълнувам много.

# 88
Кики - аз снимките няма да ги обсъждам пък  smile3502 Ще вземеш да си удариш ДУПЕТУ в тавана от гордост  tooth А иначе, аз лесно ще седна на Скипе-то, ама като си дойде мойто животинче и ще има  hit fight Да не стане да дойда у вас да живея  newsm62 Шегувам се, разбира се, ама трябва да довърша

а за Мия - изобщо не искам да споменавам колко ми липсват гонещите я пеперуди и зелени рошльовци!

Клодия - Беше доста сигурен пък ще видим на 05,09 като му проверя резултатите в сайта на МОН  smile3515

Е туй то! МАХАМ СЕ, ама за МАЛКООООО  smile3534[/b][/u]

П.С
Елвиресте - Честито!  1stroller

Е.Евгениева - Добре дошла! ЛЕка и безпроблемна до края! (Твоя термин съвпада с рождения ден на моя тати) Тогава се раждат готини хора  smile3521

# 89
  • София, Борово
Diana - и ти ли си при д-р Илиев в ТК. Аз съм при него на ЖК и мисля и при него да раждам.
Съни, при него се записах и ми се видя много свестен. Няма да раждам при него понеже съм с услижнения (плацента превиа маргинале акрета) и вероятно ще е при Григорова или Ташков - баща. Подготвям съзнанието си за дълга операция...
Честит прожден ден на Срамежливка и Дени! Да сте здрави, щастливи и с много късмет newsm59  party006
За гаденето - при мен се върна още като влезнах в 7 ми месец. Не е толкова силно, като първите 4 месеца, но си е гадничко..
MILADY, кураж мила! Ще се справиш Hug
ЛЕНКА и всички, които трябва да пазите леглото - кураж и да минава по-леко.  Hug
Кики - cicico, много сте сладки всички на снимките  bouquet
Тетка, и аз ще потвърдя че ехографите дават отклонения, по-скоро лекарите, които мерят. Другият вариант е, ако бебе е седалищно и главичката е малко по-голяма. Моят син Виктор беше напречено и седалищно и по ехограф беше с 2 седмици напред. Освен това го мериха че е над 4 кг, а той се роди 3450. 
Е. Евгениева - добре дошла  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт