В корема на нашите НОЕМВРИйки ритат малки лудорийки-39

• 16 257
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
 КЛОДИА, взимам щом даваш, и от циците , и от другаде.
 АННТОНИЯ, внимавай с очите  и се пази / аз съм чувствителна на тази тема/

# 166
  • София, Борово
Хрисси, аз ги дезинфекцирам, като ги замразявам във фризера за 24 часа.  Преди това пера на ръка Peace

a как така  newsm78 ама то замразяването не е дезинфекция
всички бацили и вируси умират при минусови температури Peace
Yana931, добре дошла! аз ще правя 3-та ФМ другата седмица, тогава ще съм влезнала в 33 ГС! Много държа на феталните морфологии.
аннтония, съжалявам, че си преживяла това Hug
Люлински мами аз съм в люлин до петък, но пък ходя и в офиса да помагам... отърване няма от моите шефове ooooh! дано успея да ви видя  bouquet
За циците  - аз съм с чашка Б и мислех да слагам силикон. В Момента съм с Ц и май ще се откажа от силикона. Не ми хресва чувството на тежест и потене... Мъжът ми да си намира любовница ако иска големи цици, и аз искам големи работи, ама няма Crazy
Хубава вечер на всички  bouquet

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 21:31 от Diana

# 167
Добър вечер!
За гърдите - Аз преди да забременея носех 85С, след като забременях качих до 95 D, но от първите месеци не съм мръднала... Незнам как ще е като се появи бебо...

Яна931 - Добре дошла! Леле ама много сме!  hahaha Само така!

За сутиените - Моите вече са динодържачи, направо незнам с тези за кърмене как да процедирам... Ще си взема "бабо-цоцолански" и ще им пробия 2 дупки на зърната и това ще е  Thinking

Хайде от мен лека ви вечер и цунки по тумбачковците

# 168
  • Пловдив

тук грешиш. има бактерии (психрофилни психротрофни), които не просто оцеляват, а обичат такива температури. методите за съхранение на закваски дори са такива - чрез замразяване. САМО високите температури и различни химични фактори могат да убият всички микроорганизми и то пак според зависи от вида им и условията, на които се подлагат. Ето виж тук: http://www.dairystandard.co.za/Bulletin_Board/Articles/Temperatu … iles/image003.jpg
При ниски температури те така да се каже "заспиват". Peace

ТОНИ - пази се и слушай лекарите  Hug

За гърдите
- май малко понараснаха.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 00:47 от xelita

# 169
Добро утро, мамчета!
Аз пак се излюпих в ранни зори,разбира се изритана порядъчно то моето диване Mr. GreenМай футболист ще го правим,а не банкер,мечта на майка му Mr. Green
Аз за гърди няма да говоря,че не мога да се понасям,като си избирам сутиен.Преди носех 95д,пък сега имам един 100 д.Не мога да се примиря да нося бабешки модел и затова голямо избиране пада.Ми така де ,като сме бременни ,няма да ходим с кво да е ....няма да се даваме..
аннтония съчувстам ти , щом така казват докторите....важното е бебо и ти да сте добре  Hug

# 170
Добрютро и от мен

Кате Аз по-рано от теб станах, но чак сега имам време да пиша. Вчера както плачехме в офиса, че няма работа и сметките на клиентите от Август са наполовина, така следобяд ни изсипаха нечовешко количество работа.....по този повод съм станала в 5,00 часа и оттогава усилено се трудя в офиса. Към обяд ако са по-спокойни нещата ще се прибера да дремна в къщи, щото до осем вечерта няма да издеяна.  Sad

ОЩЕ ДВЕ СЕДМИЦИ И КРАЙЙЙЙЙЙЙ..........включих брояча вече наобратно.  Mr. Green

Сутиени ще купувам, но и аз не знам какви.....то може би трябва като ми дойде кърмата и ме изпишат от болницата,  тогава да притичам до най-близкия магазин и да видя какво ще е - иначе си е игра на лотария  newsm78

Лек и усмихнат ден на всички

# 171
Добро утро!
За играчките:
Хрисси, аз ги дезинфекцирам, като ги замразявам във фризера за 24 часа.  Преди това пера на ръка Peace

a как така  newsm78 ама то замразяването не е дезинфекция

Просто бактериите умират така Naughty
когато имат батерия - няма друг начин!

# 172
Аз да се запиша че много сте изписали,а като се завърна на моя си територия ще пиша повече.
Ей дойде ми до гуша от това учене и от непрестанното висене пред кабинети  Sob   ooooh!
Хубав и ползотворен ден аз пак отивам да уча  smile3529  smile3523

# 173
.....по този повод съм станала в 5,00 часа и оттогава усилено се трудя в офиса. Към обяд ако са по-спокойни нещата ще се прибера да дремна в къщи, щото до осем вечерта няма да издеяна.  Sad

ОЩЕ ДВЕ СЕДМИЦИ И КРАЙЙЙЙЙЙЙ..........включих брояча вече наобратно.  Mr. Green

Мария,какво е това работно време ShockedНа 8 ч ли работиш?Шефовете ти "Кодекса на труда"чели ли са?
Мен чак сега ме преместиха от фронт-офиса и сега като не работя с клиенти го давам по леко. Mr. Green

# 174
  • София, Борово

тук грешиш. има бактерии (психрофилни психротрофни), които не просто оцеляват, а обичат такива температури. методите за съхранение на закваски дори са такива - чрез замразяване. САМО високите температури и различни химични фактори могат да убият всички микроорганизми и то пак според зависи от вида им и условията, на които се подлагат. Ето виж тук: http://www.dairystandard.co.za/Bulletin_Board/Articles/Temperatu … iles/image003.jpg
При ниски температури те така да се каже "заспиват". Peace

ТОНИ - пази се и слушай лекарите  Hug

За гърдите
- май малко понараснаха.
добро утро, дами!  bouquet
Хели, за закваските ми е напълно известно. Работила съм над 10 години в производство на млечни продукти. При закваските и + 300 градуса са добри температури, но нали   знаеш, че замръзяването при тях се прави именно по същата причина.
Това за замръзяването на играчки е много известен метод и ако си забелязала през студените зими няма грипо и т.н, може да има настинки, но заразни вирусни инфекции са малко. Peace
askim87, приятно учене Grinning

# 175
Добро утро !!!

Много ранно будни мами има днес във форума  Heart Eyes

Нашето тати днес ме изненада приятно
Снощи докато спях той сменил картинката на десктопа със сладко бебче  Simple Smile

Ето едно кафе за почерпка:

и малко музика за настроение  Simple Smile
http://www.dailymotion.com/bookmarks/QUANTQUARK/video/x47kb0_sha … like-a-woma_music

# 176
  • София
Хайде добъ вечер Simple Smile

След цял ден висене в Токуда, най-накрая се прибрах....

Откриха ми дупка в ретината и бели петна без очно налягане... Обработиха ми очите с лазер - доста неприятна манпипулация и казаха категорично секцио, ако искам да си видя после детето...

Люлински мами, свиркайте за срещичката!!!

Стига толкова пред компа, че съм само с едно оченце днес..
Добро утро,момичета!
Антония, защо се наложил лазера баш сега? Доколкото сам проучвала такива манипулации са желателни след раждане?
Аз съм с висок диоптер и се интересувам от темата.Съжалявам,че не са ти оставили избор за раждането,но твоите очички са също толкова важни,както и здравето на бебчо. Сега се замислих дали и аз да не направя преглед в Токуда като твоя...

# 177
Добро утро МАМИ!!!!

Мерси за събуждането! Както винаги постоянните ранобудни Grinning. Аз се изгубих за два дни,че нещо не ми остана време да пиша а и ме посмързяваше, но си четях.
   Започнах борбата с прането   smile3508 wash hang 1ironing. Честно казано не очаквах,че съм купила и получила толкова много неща newsm09.
  И вчера както си разпределям прането по цветове( клекни , стани и т.н. вчера и друга работа върших) като ме присви корема....малееееее викам край  #Shocked тръгнаха бебите.Едва се добрах до дивана.Като полежах малко и се почуствах по добре,пък те като се разбунтуваха
 протестираха нещо,ама как ми се движеше шкембето за пръв път така активно smile3521. Добре,че само с това се размина.Сега по леко ще го давам. newsm12

Добре дошли на новите мами. Ама наистина станахме много!Това е хубаво!!
  МИЯЯЯЯ КЪДЕ СЕ ИЗГУБИ? Тя седмицата вече мина!!!
 Кате и Мария ама вий стига сте работили!!! То докога бе хора? Аз направо ви се чудя как издържате.Мен вече и разходките ме скапват. Шкембето тежиииии Joy
 До после,че трябва да вдигам мъжо за работа #Cussing out

# 178
привет мамчета вече съм си в къщи току що изпратих мъжо на работа и едвам не ревнах да ходя с него ,хем ми се стой в къщи хем не и аз съм една ,дано скоро се адаптирам към свободата Shocked
антония на какъв лекар ходи за очите  и аз съм с диопър и като  прочетох какво си написала малко се стреснах ,май и аз ще ида да се проверя
сега отивам да хапна ,че хладилника ме зове Simple Smileпосле се връщам при вас

# 179
Добро утро, момичета!!!

Аз вчера ходих да се видя с лекарката, при която ще раждам, казах й, че съм с втори диоптър късогледство и тя ме изпрати на преглед на очните дъна. Защото не винаги наличието на диоптър е предпоставка за секцио, трябва да се прегледа състоянието на очните дъна...

Прегледът продължи около 40 минути, като ме гледаха трима различни лекари. Първо ми намериха тези петна без очно налягане и после и дупката в ретината... Обработиха ме с лазер, с цел дупката да не се разшири повече. Казаха, че това се среща сравнително често при късогледи хора. Преглед при очен лекар преди раждане е 100% задължителен!!!!

За сутиените - от 75 C сега съм 80 D....Почти не мога да си намеря размер, освен в "Опал" на Пиротска. За кърмене, ще си взема чашка D...

Общи условия

Активация на акаунт