Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява изпускането по време на бременност и как може да се предотврати?
Каква е целта на лекцията "9 месеца" в Пловдив и какви теми бяха разгледани?
Какви са симптомите на шарка и как се разпространява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява изпускането по време на бременност и как може да се предотврати?
Изпускането по време на бременност, известно още като уринарна инконтиненция, е неволно изтичане на урина, което може да възникне при кихане, кашляне или напрежение. За предотвратяване на изпускането могат да се предприемат няколко стъпки, включително упражнения на Кегел за укрепване на тазовото дъно, редовна физическа активност и поддържане на добра хигиена.
-
Каква е целта на лекцията "9 месеца" в Пловдив и какви теми бяха разгледани?
-
Какви са симптомите на шарка и как се разпространява?
-
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност и след раждането?
-
Какви са упражненията на Кегел и за какво служат?

Аз съм изпаднала в тотално чудене - ако има сняг примерно, няма да е много удобно да се излиза с количка.. Та първият вариант е да ползвам само бебешкия кош и да го нося като кошница до поликлиниката примерно. Вторият вариант - да купим за целта столче за кола от 0 до 13 кг (там пък изобщо си нямам идея дали лесно може да се раз/монтира от седалката - мислехме да минем със столче от 0 до 18 кг) и трети вариант - да купя кенгуру, но пък не знам дали е подходящо за съвсем маки бебета. Пък даже мислех да ползвам едно и също приспособление, за да разнасям бебето и навън, и из къщи, но за това май ще си трябва шезлонг... Ох направо не знам. Който има опит, нека даде акъл, че ужас!
.
Бях ги опънала на една сушилка в двора и съседчето се изплаши направо.