В корема на нашите НОЕМВРИйки ритат малки лудорийки-39

• 16 241
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Кате - споко, фирмата е на мъжа ми.....тоест в частния бизнес такова нещо като нормирано работно време няма. Аз съм свикнала да работя под високо напрежение и с малко сън,  надявам се  това да ми е от полза после с бебата. А и нали са отпуски и сме по-малко в  офиса, иначе предните седмици се прибирах на обяд за по два часа да поспинкам и да си почина. Вместо допълнително възнаграждение за извънредния труд ми плащат в натура  Mr. Green

Boyannа
- те май Триумф имат такива размери сутиени и са много качествени. Не ти завиждам направо....не те ли боли гърба от тежестта им ?

КЪДЕ СЕ ЗАТРИ ДРЕБНОТО,  ЗЕЛЕНОТО,  РОШАВОТО........сещате се МИЯЯЯЯЯЯ - дай да ти пуснем нета

# 196
  • Пловдив Белащица
Бамби, аз лично не съм привърженик на толкова натуралните продукти - зехтин, мас и прочие. Едно играчката с преварката, второ зехтинът прави страхотни лекета, а студенопресованият пък как мирише на маслини, чак ми става гадно. Затова ще си ползвам избрана козметика, пък ако нещо не понася на беба, тогава ще я мажа със зехтин.

А за име - виж на първа страничка има няколко линка с именници. Вече като подбереш няколко и се чудиш, ще даваме акъл   bowuu Mr. Green

Мия незнам колко време ще е без нет. Нямам спомен каза ли, кога смята да го плаща, не каза ли.

# 197
Кате - споко, фирмата е на мъжа ми.....тоест в частния бизнес такова нещо като нормирано работно време няма. Аз съм свикнала да работя под високо напрежение и с малко сън,  надявам се  това да ми е от полза после с бебата. А и нали са отпуски и сме по-малко в  офиса, иначе предните седмици се прибирах на обяд за по два часа да поспинкам и да си почина. Вместо допълнително възнаграждение за извънредния труд ми плащат в натура  Mr. Green

Ааааа,да се не тревожа значи Mr. Green Ударила си 10  Mr. GreenОтвсякъде си компенсирана Peace
Мия не е ли на море ?

# 198
Здравейте мамчета  Hug

Отдавна не съм писала, но приключвахме месеца и в офиса беше голяма лудница, та не ми остана грам свободно време през деня  Crazy
Комикс, честита ви месечинка с малко закъснение  Hug Нека бебка бъде все така борбена и занапред, и да имате още безкрай поводи за празници с нея  Heart Eyes
Момичета, ако знаете само как ми порастна коремчето - направо изведнъж  Laughing Иначе гърдите не ме болят, но са ми малко напрегнати. Все още си спя нормално през нощта - е, ставам по няколко пъти, за да ходя до тоалетната, но това са бели кахъри.
Добре дошли на новите мами  welcome
На мамите, които са си вкъщи и пазят леглата - още мъничко търпение и ще си гушкаме бебоците. Сега, щом е необходимо се пазете повече, а после ще наваксвате с мъниците  Hug
Сигурно пропускам нещо, но не съм изчела цялата тема  Embarassed След малко и това ще направя...

# 199
Аз също съм с 2 номера отгоре на сутиена, но имам два сутиена които от преди ми бяха големички и си ги нося тях.
Мия наистина липсва и се затри доста дълго по фланга.

Добре дошли на новите майчета и от мен !

# 200
да ви кажа не съм за оставяне сама ,преместих дива без много мн да се замисля и сега съм се кротнала и мирувам ,че ме хвана шубе .
после май милото ще ме напляска.
да ви питам избрали ли сте педиатър за бебчетата вече,мамите с опит да споделят ,кога тр да го изберем а тези от пловдив да кажат при кой са се насочили ,че никой не знам в пловдив а е време да се ориентирам.

# 201
  • Пловдив Белащица
Ей, много съм отнесена да ви кажа. Преди дни една от мамите ноемврийки, ми предостави МРЗ с релаксация за бременни, помагало за вечерното безсънние. Който иска да ми пише на лични - пращам по Скайп  Peace

# 202
Здравейте,вчера бяхме на 4D и доктора каза,че сме 1995 гр. Shocked и се движим 2 седмици напред и на мен сега ми е малко притеснено дали е нормално да избързваме чак толкова?
Вие какво ще кажете,има ли някоя от вас с такива големи размери?

# 203
  • София, жк. Борово
Бамби, и аз не харесвам зехтина, въпреки че бил много полезен. Мисля да ползвам я Бочко, я Бубхен, я Hipp.

За сутиените - бях 75В, вече съм 80C и май още ще трупам, а така си харесвах хубавите малки цици... Laughing

А бе, хора, да ви питам - вие как мислите да пренасяте бебетата зимата по консултации и пр.?  newsm78 Аз съм изпаднала в тотално чудене - ако има сняг примерно, няма да е много удобно да се излиза с количка.. Та първият вариант е да ползвам само бебешкия кош и да го нося като кошница до поликлиниката примерно. Вторият вариант - да купим за целта столче за кола от 0 до 13 кг (там пък изобщо си нямам идея дали лесно може да се раз/монтира от седалката - мислехме да минем със столче от 0 до 18 кг) и трети вариант - да купя кенгуру, но пък не знам дали е подходящо за съвсем маки бебета. Пък даже мислех да ползвам едно и също приспособление, за да разнасям бебето и навън, и из къщи, но за това май ще си трябва шезлонг... Ох направо не знам. Който има опит, нека даде акъл, че ужас! Shocked

# 204
Boyanna, ти си с едни гърди напред пред всички. Аз съм зад теб  Wink .
При нас има доста хубави и секси сутиени голям размер, друг е въпроса дали нещо толкова огромно може да бъде секси.  Crazy Направо ме е срам да ги просна.  hahaha Бях ги опънала на една сушилка в двора и съседчето се изплаши направо.  Joy
Аз ползвах Судокрем. Доволна съм. То е като нашия крем "Здраве" само по-лесно се размазва. Универсален един вид, за всичо става. Но аз крем слагам само при необходимост т.е. не при всяка смяна на паперс.
Бамби-24- Симеон! Студенопресован органик може би става. Ама как ще се размазва това нещо.  Thinking
Аз играчките реших, че само за чистота ше ги перете. Не съм фен на такава стерилност, да си изгржда имунитете от малко.
Днес имаме годишнина от свадбата и от сутринта ровя из нет-а за приятно местенце за празнуване. Малката няма кой да я гледа, та ще е с нас + корема.   Crazy
Хайде  изчезвам да давам кръв и да ми боцната най-накрая Анти Д-то.

# 205
За бебешката козметика съм на мнение, че е абсолютно ненужна, така че няма да купувам никаква. Ако някъде се бели кожичката, тогава бих намазала този участък със студенопресован зехтин и нищо друго. За голямото дете така правех и понеже резултатът е добър, смятам пак да приложа същото.
пп: консултациите смятам да пропускам в зимните месеци ако педито откаже да прави домашни посещения, как пък няма да мъкна бебе през преспите в поликлиниката, където и без това е пълно с всякакви зарази.

# 206
-Bibo-, ехографите дават отклонения,особено пък ако бебето е с по-голяма глава или по-дълги бедра, така,че излишно се притесняваш Peace
Аз също съм мазала детето като беше малко само със зехтин Peace

# 207
Nadunka, аз я размотавах с количката, добре увита.Вече дали в коша или в максикозито-зависеше от случая. Хем беше януари.  

# 208
Хехе, да си припомня и аз старото време когато на пазара нямаше много кремчета и мазила, а тези които ги имаше пък им нямахме доверие .... Mr. Green Mr. Green

Със зехтин - ДА , а и с преварена свинска мас + зелена ябълка сварена в нея ... Свинската мас е безсолна обаче ... Малко Бабини съвети от мен  Wink Mr. Green Mr. Green

Лошото е че цапат дрехите и после не се перат .. така си ги изхвърлих ... #2gunfire Mr. Green

# 209
  • Пловдив Белащица
Надунка, много зависи с какво ще ходиш до консултацията. Ако е пеша - количка (дори при снежно време ще се намери от къде да минеш), кенгуру или на ръце. Ако с кола - столче задължително, ако колата е такси, може със столче (0-9/13 кг не по-голямо), може с кенгуру, на ръце или с порт бебе. Но имай предвид, че ако имаш големи разстояния пеша, не се хващай да разнасяш бебето със столче за кола или с порт бебе. За мен е страшно неудобно и уморяващо да се мъчиш да носиш бебето на разстояние от теб, така че да не ти се блъска в краката.

Специално за мазането си зависи и от бебето. Моето като беше преносено и то видимо и целите краченца и ръчички се белиха, като на свивките до ходилото и дланта беше цепнато и кръв течеше. Първите дни мажех с бебешко олио цялото, после като се поуспокои кожата слагах малко олио във водата на ваничката. Страшно добре действаше, хем бебето после не е такова мазно. Само че ваничката после хубаво миене с шампоан. А допълнително мажех с олио само проблемните места. След това преминах на хидратантен лосион.

Общи условия

Активация на акаунт