В корема на нашите НОЕМВРИйки ритат малки лудорийки-39

• 16 243
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Надунка- пренасях бебка до поликлиниката в столчето за кола .Предимство е , че тежи по-малко от коша и заема по-малко място. Има и кенгуру  с позиция за новородено - легнало, с опора за главичката - с това ходех в магазина. Не че не може и без тях, но хендсфри е за предпочитане:)

Бамби,от зехтина бебка имаше проблеми! Бочко и Веледа харесваме. Веледата е около 7 евро по света, само у нас е двойно!

Дано балкончето ти да стане още по-приятно място от това, което видяхме, Мария Крумова. При нас тази работа с усвояването на терасата продължи два месеца, но си струваше усилията, за нервите ще премълча.

Хриси, много хубаво е името на момченцето ти!

И въпрос: След нормално раждане вярно ли, че можем да се изкъпем веднага?

# 211
  • Пловдив Белащица
Хайде пак аз Мара, знаете коя  Wink

Реню, след вагинално раждане може да се изкъпеш след около 4 часа. Поне в Бг. Първо два часа лежиш след раждането с торбата с пясък на корема. После не ти дават да ставаш още два часа, за да не ти прилошее от загубата на кръв. Аз специално станах след около първия на вторите два часа. Че страшно ми се ходеше до тоалетна, а нямах намерение пак да се пробвам на подлога. До банята направих огрооомна диря, която сигурно щеше да стане дори и по-късно да бях се изправила.

# 212
Василена, сега се сетих, че те сънувах снощи. Бяхме заедно на консултация и ти имаше едно голямо момиче и едно малко момченце и беше бременна с 3.  Grinning
renew, може да се изкъпеш. Аз се изкъпах, че бая пот хвърлих и не ухае приятно.  Crazy

# 213
Boyanna, ти си с едни гърди напред пред всички. Аз съм зад теб  Wink .

Направо ме е срам да ги просна.  hahaha Бях ги опънала на една сушилка в двора и съседчето се изплаши направо.  Joy

hahaha Joy Ох, ще падна от смях Simple Smile

За педиатъра през зимата - с Боил си бях решила проблема с един частен лекар.Идваше всяка седмица вкъщи до 1 година, много добър като лекар, но методите му на захранване не са в час.И ваксините той слагаше без детето да усети.Сега финансово, това не можем да си го позволим.
Но все пак говорих с педиатърката по ЗК да идва вкъщи зимните месеци (срещу заплащане), обаче кой ще бие ваксините, трябва и сестрата да викам??? Thinking ThinkingИ сега го мисля още.Но определено ще я викам, че аз съм голяма паника и един преглед на месец не ми е достатъчен.. Rolling Eyes

Иначе не ми е проблем, че ще е студено и трябва да влача бебето до поликлиниката, то в количката ще си бъде и на топло и на завет, ама в поликлиниката е митинг ( поне в нашата)- всякакви възрасти и етноси Crazy Crazy

# 214
  • в ябълковата градина
Може ли да споделите педиатри,
от които сте доволни в района на
Борово, Бъкстон, Красно село, Павлово?

# 215
 Peace Джули присъединявам се към теб да питам за педиатри в Дружба!!!

# 216
maria.krumovaтърсих на Триумф,но нямаха  Tired и аз ги харесвам.Добре,че Васи пусна линка на Mothercare,та от там си поръчах един,който вече ми е малък...Сега мисля нов да си поръчам пак от там...Адски неудобно е...аз по принцип съм чашка Д,така че съм свикнала с тежестта,но това си е кошмар Tired Мъжо все ме бъзика,че дископатията може и от това да съм я получила  Mr. Green
Мопси по сайтовете все се намира нещо подходящо,но на Бг пазара не може и да си мечтае човек...
За мазилата-до сега съм се мазала само с Палмърс и зехтин,още от втория месец.От миналия ден започнах да използвам и Кокона.Имам стрий,но на странно място,на свивката на дупето...от вътрешната страна на бедрата  Whistling ако можете да си го представите....Мисля,че имам вече и на кръста няколко,но са едва забележими,като точки са...ох пак се отплеснах  Crazy Whistling

# 217
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Относно зехтина,аз няма да ползвам.Бях много ентусиазирана за него,преварих,намзах малката и тя се обрина,хем беше зимата.После се чудих какво да го правя.Така,че ще заложа на хидратантен лосион.По едно време имаше сухи участъци,ползвах А-Дерма,бях доволна от нея. Boyannа  и твоята не е лесна,мила,такъв товар да носиш всеки ден. bombs
Палмърса откъде го купуваш?Гледах за ПЛовдив,че само на едно място го има,до панаира.

Поне за консултацииите няма да мисля,поликлиниката е срещу нас,така че спокойно ще си пренасям беба на ръце,за по-дълги разстояния смятам да ползвам столчето за кола.Има и едни порт бебета,но не знам колко са удачни.Педиатърката смятам да я викам вкъщи,ама сестрата и е ужас,взела е една пенсионерка наскоро,дето за нищо не става,така че незнам кой ще бие ваксините,аз на тая пенсия вяра и нямам.

Цитат
И въпрос: След нормално раждане вярно ли, че можем да се изкъпем веднага?
Можеш след няколко часа,стига да имаш сили,аз едва се тътрех до тоалетната,такива болки имах,че едва се измих.И задължително без сапун!!!Щипе ужасно,никой да не пробва върху шевовете.

# 218
здравейте newsm03
днес варненките си направихме мини среща в мола на лекцията 9 месеца.
ето и  снимчици http://noemvri2009.snimka.bg/baby/nashite-sreshti.406783.14604689
ходиме с мъжи ми на последното 3д.принцесата върви с 2 сед. напред и  подпира мама в диафрагмата с дупе,направи няколо физиономии .но най-важното че всичко ни е наред и расте здраво бебче.ето я http://noemvri2009.snimka.bg/baby/p-rvi-snimki-na-bebchetata-ni.352872
лек ден newsm03

# 219
Здравейте! Wink
Аз си оправих багажа, поприбрах някои неща и заседнах пред компа. Днес няма какво друго да се прави, утре ще е лудницата като дойдат да сменят дограмата.
За гърдите- и аз като Боянка от 75 D вече съм 75 F. Сутиени си купих от Хасково три броя-  там успях да си намеря секси моделчета с такава чашка- на Венера Стил са и съм много доволна. Wink
За стриите- за сега нямам. Мажа се с Еусерин, тези дни ми свършва и съм си приготвила Палмърс. Но не съм от най-редовните в мазането. Embarassed От скоро започнах по-често че доста ми порасна коремчето изведнъж.
Бебешката козметика- мисля да използвам Мустела или Веледа. Четох добри отзиви за тях. С преваряване на зехтин не ми се занимава.
За педиатъра- не мен една приятелка ми препоръча един частен, който прави домашни посещения всяка седмица и бие ваксините вкъщи. Видя ми се много практично, още повече че с лекциите в университета ще ми е много натоварено и няма да имам време да се разкарвам по поликлиники и да вися пред кабинети. Може би е същия за който Хриси говори. Хриси ти доволна ли си от него? Този който ми препоръча моята приятелка се казва Йосифов и взема по 100 лв на месец.
Мия наистина много липсваш в темичката! Hug
Комикс  Hug Постоянно ви мисля с Бо. Дано всичко се развива по най-добрия начин! Praynig

# 220
  • Варна
Здравейте мами,
да се включа и аз, че да не ме забравите  Blush
Ние много хубава срещичка си направихме днес в МОЛа на лекцията. На нашето бебе не му хвръкна главата  Joy
Слънце направи снимки, че да не ни се карате пак  Mr. Green
И още нещо, тя Слънце не се е похвалила, ама аз ще се похваля. Оказа че ще живеем в един и същи блок в един и същи вход  newsm44 Само дето тя е на 3тия етаж, а аз на 5ия  Mr. Green Ей сега ще падне едно голямо гостуване, а пък и после бебките като излязат, ще си ги извеждаме заедно newsm68

# 221
Не ми се мисли,дано да не растат повече  #Crazy
radost24  Палмърс-а ми го изпраща сестра ми от Англия,но вече започнах да ставам нахална и не ми се ще пак да я карам да ми праща,не че ще има против,но започнах да прекалявам,то веднъж,два пъти....ама моето започна да се превръща в нахалство...купи ми това,прати ми онова...последното са бебешки капки против колики и таблетки за дезинфекция на шишета...
elektra_86 Как си ги намерила,не знам,аз цял Пловдив обърнах и нищо не открих.Вече сме две,не се чувствам сама в теглото  Hug Grinning

# 222
Хей,дами!Изпуснала съм цяла тема и половина!javascript:void(0); Blush
     А причината не е никак хубава-болна съм!Вече повече от седмица се влача с едни гадни сополи и ужасна кашлицаjavascript:void(0);.Дори и антибиотика вече свърших,но още не съм на 100% здрава.
  И затова да Ви питам за някакви бабини рецепти за отхрачване,че от тази кашлица направо ми се стяга корема и не мога да си поема дъх!дОРИ до повръщане стига!!!
         ПОМОГНЕТЕ,АКО МОЖЕТЕ!

А katerina26 да я помоля да си прегледа ЛС ,че не мога да се вредя там.

Съжалявам че не пиша често ,но пък редовно ви чета!
  ПРИЯТЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ МНОГО РИТНИЧЕТА!!!

# 223
Хриси ти доволна ли си от него? Този който ми препоръча моята приятелка се казва Йосифов и взема по 100 лв на месец.

Да, той е.По принцип съм доволна и за него също се чудя.Човекът е доцент и е специалист пулмология/имунология мисля беше.Съвсем първите предледи стоеше по половин - един час вкъщи - всичко ми обясняваше.Ще ти пиша лс довечера.
Даже и след като спря да ни наблюдава съм му се обаждала за консултация по телефона.

# 224
ГОЛЯМА СЪМ ЗАБРАВАНА!
Покрай тази болест не мога да мисля!

ЩЕ СИ ИМАМЕ ОЩЕ ЕДНА ДЕВОЙКА!!!

Тати е на 7 небе,а на мен ми се изпариха надеждичките за малък мъж.
Но като знам какво съкровище е каката,съм щастлива че ще гледаме още 1 принцеса.В 29г.с. беше 1,500кг. и е много лакома-през цялото време беше с палец в устата.

Общи условия

Активация на акаунт