''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 157
  • 546
  •   1
Отговори
# 270
  • София
"А и аз на моя приятел винаги му повтарям, че като си купя парфюм той печели, защото му ухая на хубаво" - хахаха, това ще го пробвам и аз Simple Smile
Пробвах го, вика че аз си му мириша на хубаво и без изкуствени аромати, аз пък му казах че си му мириша , защото са остатъчни миризми от скъпи тежки парфюми, - не вярва Sad

Ти питаше по-назад за кокос - на Ив Роше пробвала ли си?

# 271
  • Враца
Не, казаха ми, че е примесен с някакви цветчета.
Искам натурален и омекотен, като боди лосион.
Искам , ма няма.  Cry

# 272
На Ив Роше го имам. Ухае единствено и само на кокос, на нищо друго. На сладко кокосово мляко ухае
От тази серия на Ив Роше са все моноаромати. Имат една друга серия в която има едт  кокос с тропически цветя.
Чистият кокос е това

# 273
  • Враца
Верно ли ?  Thinking
Те разните носове, го усещат различно..
Има ли го в БГ сайт ?
Аз не го намирам.

# 274
В наши сайтове незнам дали ги имат. Може да се поръча направо от сайта на Ив Роше. Аз преди като бях в чужбина ги поръчвах от каталог. Нямахме в града техен магазин

# 275
Бижу,честито Марсиано PeaceМного готин аромат е!На мен ми е подобен на Код на Армани и усещам портокалови корички.
Честито и за Ангел и Демон/соори забравих кой се похвали,май Дилянка Blush/
Някой да е душкал новото Кензо
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Flower-by-Kenzo-Essentielle-6527.html
Не съм фен на този аромат точно,но пък ще го пробвам от любопитство.Tess,също интересен флакон,нали?

# 276
Пробвах го, мъжо вика, че аз си му мириша на хубаво и без изкуствени аромати, аз пък му казах че си му мириша , защото са остатъчни миризми от скъпи тежки парфюми, - не вярва Sad

Не вярват, че заради тях харчим  Wink

Аз като започна да се вайкам как имам нужда от красиво бельо, моят приятел казва, че само гейовете гледали бельото  Joy

# 277
Бижу,честито Марсиано PeaceМного готин аромат е!На мен ми е подобен на Код на Армани и усещам портокалови корички.
Мерси! Hug
Да!!! Сега като го прочетох, мириша го и има такова нещо! Crazy Laughing

# 278
Записвам се и се връщам да чета-аз не знам какво се случва в темата от 8 на 19 страница за няма и един ден????..... smile3512  comp03П.П. Няма да мога да се справя....ТЕС обърни внимание smile3513 на подивелите съфорумки!не ми остава нищо друго освен да си фъсна малкокамфор и да си легна  grinning012 luvbed

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 01:59 от leidi_08

# 279
Пробвах го, мъжо вика, че аз си му мириша на хубаво и без изкуствени аромати, аз пък му казах че си му мириша , защото са остатъчни миризми от скъпи тежки парфюми, - не вярва Sad

Не вярват, че заради тях харчим  Wink

Аз като започна да се вайкам как имам нужда от красиво бельо, моят приятел казва, че само гейовете гледали бельото  Joy

Да бе да  Grinning Гледат и още как Peace Едно красиво и еротично бельо в комбинация с хубав парфюм правят чудеса.
По-скоро зависи от мъжа...за някои бельото си е направо фетиш, за други няма толкоа голямо значение.
Както има и жени, които не се интересуват от парфюми. На мене ми е странно, но има и такива хора.
Днес в БЗ едно момиче с приятеля си търсят спирала за очи...гледаха, гледаха...вайкаха се. Викнаха "консултантката", а тя не знае какво я питат....аз лично много се дразня на такива жени. Хем работиш в козметичният бранш....ами поинтересувай се малко. Нали това ти е работата.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 23:15 от Jackie

# 280
  • Sofia
Други неща действат.  Wink

# 281
Този Адикт е много странен парфюм....хем усещам ванилия и нещо пудрено в него- хем вид лекарство. 50% ме дразни и 50% ми харесва....явно близнаците в мене се карат Grinning

# 282
Други неща действат.  Wink

Офф-топик: И аз така мисля. Според мен рутината в секса трудно се бори и почти никога с бельо или вечери на свещи.

А като сте си пресни ... ехеее  Joy

# 283
Аз пък мисля точно обратното Grinning човек трябва да е нов и интересен и да изненадва. Било то с бельо, нови парфюми и каквото още се сетите Grinning Aз поне съм такава...сигурно за това купувам все нови. Искам да съм различна всеки ден
Ама да вземем да си кръстим темата "Сексът и парфюмите"  Mr. Green

# 284
  • Sofia
Външните новости нямат съществено значение.
Ако няма страст и въображение - много важно, че съм с нова прическа/парфюм/бельо...

Общи условия

Активация на акаунт