Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 589
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
 baloniЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРЕТО baloni
Да расте силен и здрав все така да просълзява мама Светли от щастие! Да радва тате и бате!  party041  party002

# 136
                                     Днес  е Кръстовден!

Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави и с много късмет в живота!

# 137
Добро утро,
честит празник на всички именници  bouquet
Светле как мина празника?Дарко добре ли е вече?И снимкиииииииии Mr. Greenчакаме

Фив вярвам силно,че този път ще е различен и всичко ще е ОК.Гушкам те приятелче мило Heart Eyes

Ние в събота бяхме на събор в Симитли,беше много хубаво,Хриси пощуря от кеф,непрестанно обикаляше от въртележка на въртележка Crazy,как не му се зави свят незнам ooooh!
И съответно почивните дни си оказаха влияние-днес много плака миличкия,но след като го гушна учителката се поуспокои за разлика от майка му Embarassed,не спрях през целия път до вкъщи да ги роня едни крокодилски............нещо напоследък много плача Cry Cry Cry
Много ми е мъчно,много ми е тъжно...............,ох оплаках ви се,за което се извинявам,че ви занимавам Tired
Обичам ви и ви желая хубава седмица Hug Heart Eyes

# 138
  • Варна
Fever дано всичко мине добре и този път проблемът се реши. Стискам палци  fingerscrossed
Честит празник на всички именици днес!

# 139
Леле, каква съм шматка...Светле извинявай че със закъснение ти честитя, но вчера бях цял ден по задачки и не можах да влезна във форума.
Нека да му е честит , радостен и светъл първият рожден ден на малкото ти порастнало съкровище.Нека продължава така да осмисля живота на всички ви и да ви радва безкрайно много. Hug Много целувки от всичките му лели. Heart Eyes  bouquet
Фив, ще стискаме палци наистина да е последната операция. Praynig

# 140
-Честит първи учебен ден мили деца,бъдете здрави и много ученолюбиви!

# 141
Да е честита новата учебна година на всички ученици, мами /и класни Mr. Green/!   bouquet Да е лека и успешна  Peace

Фивче, радвам се, че се отби и че датата е толкова скоро. Ще стискаме палци и ще се молим за КРАЙ на мъките ти Praynig Hug

# 142
Мерри, честита ти ученичка! Да е ученолюбива, прилежна!Умницата на мама и гордостта на тате! smile3529
Светле, и днес имаш празник ха честито Grinning
На всички ученица лека и успешна учебна година пожелавам!

# 143
Една почерпка от нас. За второкласника Миро:

Честит празник и на класната ни Светлана-

# 144
Олеееее  ooooh!каква съм патка,как можах да забравя класната Mr. Green
Светле  bouquet Hug

# 145
Тале,мерси  за пожеланията. Hug

Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици!Да са живи и здрави и успешна учебна година!

На Класната -честит празник  bouquet  bouquet  bouquet

Днешния ден беше много вълнуващ за нас-да си призная май повече за мен,отколкото за първокласничката.Тя сутринта имаше малко изплашена физиономия,но после каза че не било страшно,така че се надявам да свикне бързичко и да нямаме проблеми.За утре сме напълнили раницата с всичко възможно Mr. Green,как ще я занесем само не знам Laughing и от утре-с песен.

# 146
Честит празник на всички настоящи и бивши ученици.
На класната двойно честито   bouquet
мерри да ти е жива и здрава първокласничката и да е много ученолюбива
Светле, чакаме снимки от празника на Дарко

# 147
Днес няколко пъти влизах с намерението да ви разкажа нашите премеждия от вчера следобед и днес и най-накрая успявам да започна пост /пък дали ще успея да го довърша.../

Първо да ви кажа, че ако има конкурс за палави деца и невнимателни майки - класираме се. Peace
За по-малко от 24 часа моето дете яде пясък, крем "Бочко" за дупе, сапун иии ...мравки #Crazy. За всяко нещо от така богатото ни меню си има обяснение, обаче smile3511 ми се изправи косата. Ако се поотпусна малко и мине още някой ден сигурно ще ми стане смешно, но все още съм  #Crazy. Чудя се как тези мъници откриват всяка възможност да направят беля newsm78 и още си припомням факти около историите и дали съм можела нещо да предотвратя.
Моля се да ни ги пази Господ Praynig

Исках да ви споделя, за да ми олекне малко, обаче и писането не ми върви  Cry

Hug

# 148
Здравейте, мили момичета....
Отдавна не съм влизала, но за всичко си има причина. Признавам си влизах да ви чета, обаче нещо все ме спираше да пиша.
Сега реших да ви се похваля с моя първокласник и да честитя на всичките ни ученичета и на класната. На всички желая чудесна учебна година, много здраве и само хубави неща.....
http://picasaweb.google.com/anayankova/FIcPNE#
Не знам кога пак ще пиша, с някои успях да се видя, с други само се засякох, но се надявам скоро да успея и по женски да си побъбря (да си взема градска отпуска)......
Наесен с песен....

Лили, за да те успокоя - когато Петър беше на почти 2 годинки разказвайки за пореден път пакостите му, една колежка възкликна на майтап де.... (с такава майка, ако това дете докара до 3 годинки ще го бъде......) Но нито за миг не съм се почуствала безотговорна. Правя всичко възможно, за да ги предпазнам, но винаги сериозните неща се случват в мое присъствие (може би защото се опитвам да дам малко повече свобода от всички останали, които се грижат за тях).... Не знам, може би не съм права. Може би и не успях да те успокоя...... Hug

Hug Hug Hug за всички.

Светле, честит ти рожденик (на патерици малко)..... И ако ти кажа че за момент реших, че всички нещо са се объркали (Дарко на годинка - според мен трябва да е на 2)... Толкова ми е омотано цялото време напоследък..... Та в тоя ред на мисли, може би добрия дух на Списъкът трябва да сложи и годините на раждане....
Да ти е жив и здрав малчугана, да ви радва, да расте умен и разумен, чаровник като бате и умерено палав (да не ви е скучно).

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 00:20 от Anichka

# 149
Днес е празника на  Вяра,Надежда,Любов и майка им София

Честит празник на всички именници-

Общи условия

Активация на акаунт