Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 550
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Рони,дано бързо се оправи миличката Мария,къде пък я пипнаха тези гадинки. Hug
Исе,бързо да се оправяш и ти! Heart Eyes

Мен ми е адски криво днес - едно ,че Жоро тръгва на ясла от утре ,та го мисля.Но най ми е криво за братовчедка ми - пак няма сърдечна дейност  Cry,а преди седмица имаше.Направо не знам вече ,колко още трябва да преживее и тя милата.Пък днес и майка и има РД ,е голям подарък беше. Cry

Иначе сутринта ходихме до яслата да носим изследванията и Жоро си влезе като у нас,заигра се и не ни поглеждаше,но все още не знае,какво го чака - ще видим по-натам.

# 286
Зори, искрено съжалявам за братовчедката ти. Измъчи се тя. Все си мислех, че след манипулациите, през които мина сега вече всичко ще ок. Господ да й дава силички, защото ще са й нужни. Praynig

Представям си как е свито сърцето ти за Жори. С дечицата ли се заигра днес или с играчките? Може пък дечицата бързо да го прикоткат и по-леко да понесе промяната. Знам, че е трудно и за двама ви. Гушкам ви силно. Hug

# 287
Зори,много съжалявам за бротовчедката ти Sad,това е направо ужасно.Дано се открие причината и по-скоро да ви зарадва Praynig
Ако знаеш как те разбирам за яслата и притесненията ти около Жорко.................хич не им е лесно,нито на тях,нито на нас.

Рони дано бързо се оправяте Hug.........ох тези болести ooooh!аман вече

# 288
  • Варна
Зори, съжалявам за братовчедка ти. Сигурно и е много тежко!
Исе по-бързо оздравявай!

# 289
Честит рожден ден на Рита (със закъснение).  bouquet
Рони, ама ти малко прасенце май си отглеждаш... Mr. Green Ние сме на 11 месеца и сме 8,400  Embarassed а на мен ми се вижда Мишето нормално слаба (макар че док каза че трябва да е повече).Представям си каква бузана е малката Мария. Heart Eyes Дано скоро се оправи.
Исе дано бързо и ти да оздравееш.  bouquet
Зори съжалявам за братовчедка ти. Sad Нека си направи изследвания (тромбофилия, антифосфолипидни антитела, НК клетки и преглед на щитовидната) насочвам към тези изследвания защото се оказва че един доста голям процент от жените имат някой от по горе изброените.
А за Жори...дори не искам да си представя момента в който и на мен ще ми се наложи да я оставя в ясла или детска... Sadсигурно е адски трудно.

Общи условия

Активация на акаунт