Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 556
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Лили,тази ваксина не е от задължителните в БГ,но в доста страни е включена в календара.На Жорко в Белгия я слагаха по каса в 3 приема.Тук все още не са много лекарите,които са запознати,но ваксината е много добра и вече много майки и тук я слагат.Ако решите сега да я сложите,ще трябва в 2 приема,ако изчакате детето да стане 2г.,тогава е само в един прием.Иначе сега може да я сложите на Дени,на нас първите 2 дози ни ги слагаха заедно с другата ваксина (там слагат Инфанрикс,тук Пентаксим).

# 256
Ей,какво е това затишие тук,не така Naughty
Ние днес бяхме на контролен преглед,слава богу вече е добре,гърди чисти,гърло спокойно Grinning и от понеделник на градина,че голяма ваканция му удари ,а и мен нещо хич не ме слуша,прави ме на маймуна по цял ден Crazy

Фивче,много  се радвам на последния ти пост Hug Heart Eyes

# 257
  • Варна
Исе радвам се, че вече сте добре. Хайде от понеделник да ви върви на градината.

# 258
  • София
Честит рожден ден , слънчева красавице Ритка!Да си здрава,обичана,глезена и много щаслива!Прекрасната ти усмивка ,да не слиза никога от лицето ти!Весел празник,много подаръци и изненади! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 259
Рали, честит празник. Бъди здрава и обичана. Желая ти много любов и още дечица с любимия човек Simple Smile

# 260
Ралке, честит рожден ден! Здраве, усмивки и много щастливи моменти с любимите хора.
П.С. Да нацелуваш Лорка-бърборка от кака й Невена и мен.

# 261
                              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РИТКО!
Пожелавам ти много здраве и незабравими моменти с малката принцеска Лорка!
Весел празник,другарче мило

# 262
                      Честит рожден ден Ритка !
 Желая ти от сърце да си здрава,  винаги обичана и обичаща! Весел празник!

# 263
 newsm59 Рита  bouquet

# 264
Честит рожден ден, Рита!   bouquet

# 265
  • Варна
 nbirthday Рита! Желая ти много здраве, щастие и усмивки!

# 266
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РИТКА! ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА! smile3525

Исе, радвам се че вече Хриси е добре.
Светле, аз си слагах ваксини до преди три години всяка есен и имаше ефект, доволна бях, мъжът ми също.

# 267
Честит рожден ден, МИЛО! От здраве да не се отървеш, на любов да много да носиш и все с татко мил Слон, на детски смях също! И братче на кака ни Лорче да родиш догодина! Амин!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 268
 newsm59  party023Честит рожден ден Рита  bouquet

# 269
Ритка, тестит ти рожден ден! Присъединявам се към всички хубави пожелания на този ден и нека къщата и сърцето ти винаги да са пълни с любов! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт