Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 556
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нефче,как мина отпушването на каналчето ,дано всичко с Шошко е наред! Hug

# 271
Ритка  newsm59 newsm59 newsm59 от сърце ти желая много здраве късмет и любов. Да си винаги щастлива жена и майка
Нефче,как мина отпушването на каналчето ,дано всичко с Шошко е наред! Hug
Ние се завърнахме, според доц.Контрова проблема е разрешен. Малкото ми маймунче се представи много добре, и както беше ми писала Весето, най-големия проблем беше че трябваше да стои гладен доста дълго време.
Иначе в неделя вечерта се видяхме за малко и с Фивърчето, която изглежда мноого по-добре отколкото февруари когато се видяхме. Шошко успя да и остави "автограф" на блузата  Embarassed , ама тя нали трябва да свиква.
Хайде лека нощ на всички, че аз се чувствам адски изморена

# 272
  • Варна
Ритка Честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш здрава, да си имаш още едно такова красиво дете като Лорка и да се отглеждате в любов и разбирателство  Hug

# 273
Ритка, честит рожден ден  Heart Eyes  bouquet Да си здрава, обичана и много, много щастлива!

# 274
Добро утро,
Нефче,браво на малкия герой Шошко,радвам се,че всичко е минало добре Hug

Да ви се оплача,сега аз съм болна.Гърло,кашлица,сополи,абе изобщо пълна програма ooooh!.Явно съм лепнала гадния вирус от Хриси.
Лек ден на всички Heart Eyes

# 275
Ритко, мацинко, на патеричка и тук, ама зло да те забрави. Да си ни жива и здрава. Да си все така обичана и обгрижвана от любимия мъж! Мъничка прелестна Лора да расте все така красива и жизнена, за да ти носи много радости, а догодина да посрещне рождения ден на мама като кака на малък пич.

Много те обичам, нали знаеш!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И съм блейка, нали знаеш. Mr. Green

Исе, какво става свас направо вече не мога да си обаясня.  ooooh!

Зори, благодарско за инфото. Hug

Нефче, как е Шошко сега? Вярвам манипулацията е вече само спомен. Гуш за мъничкия герой. Hug

# 276
  • Варна
Nifertity  радвам с, че манипулациата е минала добре.
Исе какво правите вие, все някой е болен. Дано по-бързо се отървете от тези болести.

# 277
  • София
 bdbaloni, Ritka! Да си жива и здрава и много щастлива! newsm51

# 278
Цитат
Исе, какво става свас направо вече не мога да си обаясня

И аз незнам какво става newsm78,
днес съм направо като парцал Tired и май ще се наложи да посетя доки

# 279
Исе, как си? Ходи ли на док?

Къде сте?

# 280
Исе, как си? Ходи ли на док?
Исе и да оздравяваш бързо.

# 281
Добро утро,
Светле,Нефче не съм ходила,защото нашето GP работи с часове и за вчера нямаше никакви и честно казано хич не ми се ходеше без час,защото щях да вися много.Успях да си запиша за днес от 16.20ч.,но въобще незнам дали ще успея да стигна до там точно по това време,защото взимам малчо към 16ч.(а не ми се ще да го водя при болните с мен)
Плюс това за капак днес има родителска среща и съвсем се объркват нещата,та нищо чудно,докато стигна при доки вече да съм здрава Mr. Green
Хубав ден на всички Hug Heart Eyes

# 282
Нефче, браво на Шошко! Дано всичко да е зад гърба ти сега и младежът да раздава здраво мигачи на мацките с готини нетечащи оченца.  Heart Eyes
Фивче, толкова хубаво ми е да ти прочета вълнението. Представям си на живо колко по-силно е всичко! Сега вече само напред и съвсем скоро да се впишеш в редиците на шкембепишещите, та така с много трепет и треперене до този толкова отложил се щастлив финал!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Исе, оздравявай.   bouquet
То и мен накрая този Мариин вирус ме пребори. Събуди есенното ми хронично състояние. Поне при нея да беше отшумяло, а тя температурата й си е все така в асансьора. Три дни няма, после два има. Има-няма, на мен вече ми до гуша дойде. Джи пито й и тя жената я мисли, а аз спрях да й звъня, че се чувствам като хипохондрик някакъв. Дребната вече реве щом види, че нещата отиват на събличане при бяла престилка. По-точно врещи като за последно.  Tired Та докато си разхожда така температурата й излезе стерилната урина (щото лудата Мариина майка все пак миналата седмица направи и една Токуда за найсто мнение). Стрептококи. АБ-то няма да й се размине. Има назначена от вчера една и от педиатърката.
Та в тези нейни дрисливо-температурни състояния направи рекорд по малък прираст - некви мижави 350-400 грама. И понеже сестрата е леко недоскив, все така 67 см била. То заради дрането можеше и по-малко да я измери.  Не че е слабичка и късичка де - 8200 си е тежка артилерия.

# 283
Рони, ей затова не обичам аз тези сезони, щото въдят всякакви гадости.  Дано бързо подейства АБ и мъничката ни чаровница влезе във форма. И Дарето като види престилка изпада в истерия и се дере до посиняване. Ми то и аз не ги обичам да си кажа право. Права е кукла да реве. Peace Ти пиеш ли нещо? Щото често мамите покрай децата забравят да се лекуват.
Браво на вас за килограмите. Вие скоро ще ни минете.  Grinning

Исе, е хайде дано днес стигнеш родителската среща здравичка. Не ти се полага да боледуваш при толкова задачи.

# 284
  • Добрич
Рони, много съжалявам да прочета, че все още Мария не е добре! А сега вече и двете. Моля се да ви преминава леко и без усложнения.
Прегръдки за двете дами.Дано ви предадът малко силици от мен, за да се справите
 Hug  love001 Hug

Общи условия

Активация на акаунт