Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 556
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Фивче, радвам се за резултатите. Стискам палци от тук нататък нещата да са повече от чудесни.....

# 241
Фив, много се радвам че се приключи с тези операции и че резултата е постигнат.Сега остава с още една така чакана и хубава новина да ни зарадваш. Heart Eyes
Исе, това дето го казваш със задната хрема, после предна и т.н. точно и на нас скоро ни се беше случило.Явно си е вирус.На нас ни бяха изписали Клацид и Мукопланд , за да не стане бронхит.Да знаеш че е упорита тая хрема... TiredНа нас ни се отрази на пиенето на мляко тъй като не можеше да диша през носа.Гласа ни беше пресипнал 2-3 дни после се пооправи.До кашлица слава богу не стигнахме но имаше като храчки постоянно на гърлото все едно.
Зори, някои неща на мен лично не ми станаха ясно, но най вече не ми стана ясно защо казва че Вит Ц и Калциев глюконат не трябва да се дават. newsm78

# 242
  • София
Зори, благодаря ти за новините. Фивчето няма да се сърди, че ни носиш хубави новини. Най-хубавите ще си ги дочакаме от нея.  Hug
  Peace
Чудесна новина!
Фив,  Hug дано всичко ти се нареди оттук нататък Praynig

# 243
Радвам се за теб Фивче!Сега оттук насетне смело напред и успех!

# 244
Фивка, искрено и много силно те прегръщам, другарче!  Hug Така бленуваната мечта вече е съвсем близо до теб. Много, много се радвам за теб.

Зори, изключително интересно. Ама и на мен не ми станаха ясни някои неща. Например защо да не се дават имуностимулатори.Цитросептът не спада ли към тази група?  Аз видях огромна полза от него и смятам  пак да давам. Да не ме разбереш погрешно де, знам, че това е мнение на доктора, който цитираш. Просто разсъждавам на глас. Можем с обищ усилия да стигнем до нови истини. Grinning

Марго, стискам палци престоят на бебечето в кувиоз да бъде съкратен до минимум и скоро мама да го гушка щастилва у дома.

Херич, имаш прекрасен малък мъж!  Heart Eyes

Исе, представям си как вече ти е писнало от болести.  Sad Бързо да оздравява малчо му желая.

Да се похваля - вчера ходих със сестра ми на фетална морфология.Ще си имам здрав и прекрасен племенник. Така че освен мама на двама мъже, ще съм и леля на двама.  Mr. Green

Относно гъбичките - ами минаха, ако изобщо е било това. С едно-две намазвания с Тридерм всичко отшумя.

# 245
  • Варна
Фивка много се радвам, че всичко е минало добре.
Братовчедка ми ще я изписват утре, а бебчето било добре, може след един-два дена да го извадят от кувиоза и само да го задържат за наблюдение.
Светле честити ви сини гащи.

# 246
Марго, много се радвам че скоро ще са си заедно в къщи.Щом ще го вадят от кувиоза най много още 4-5 дни според мен ще го държат.

# 247
  • София
Maрго,радвам се,че бебчо се справя добре,дано скоро си е у дома.

Светле,вие още малко и футболен отбор ще спретнете. GrinningА Цитросепта НЕ е имуностимулатор.

ladybebi,ей тук е писал ,защо според него не трябва :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=75789.0

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 11:55 от angels_zg

# 248
Зоренце, ама за Бърди ли става въпрос? Аз съм му голям фен, но  съвсем не съм чела всичко, което е писал той. Благодаря за линка.  Hug Ох, пък аз съм давала 1-2 пъти калциев глюконат на Виктор преди. По съвет на заместваща нашата докторка. А какво е Цитросептът?  Embarassed Много ми станаха въпросите, ама живо ме вълнуват.

И още една питанка към всички - вие слагате ли противогрипни ваксини - и на вас, и на децата. Аз - не.

Марго, излезнах права - ще изпишат бебчо по-рано.  Grinning

# 249
Фивке, браво, миличка. Вече само хубави новини около вас да има.

Марго, браво на геройчето малко!

Светле, противогрипна ваксина ние си слагаме и двамата, но за Невена смятам да изчакам. Нали планът е да си я гледаме вкъщи, общо взето контакти не й се очертават много-много. Плюс това за деца, които за пръв път получават противогрипна ваксина, са всъщност 2 ваксини през един месец. Ама да уточня - говоря за обикновената противогрипна, а не за новоразработената за свински грип. Тази смятам да я пропусна, че четох в един британски вестник разни страхотии - още не са я доизкусурили.

# 250
  • София
Светле,ето тук http://www.citroseptbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=155 един лекар отговаря на разни въпроси и е обяснил на няколко пъти,какво е Цтросепт-а и как действа.
За противогрипните - аз никога не съм си слагала,не мисля и да го правя.За детето - в близките години поне не мисля да му слагам.Освен това Превенар-а би трябвало да го защити от по-страшните заболявания,характерни за този период на годината.

# 251
Добър вечер,
Първо да кажа,че съм изключително  щастлива за Фивчето Hug Heart Eyes

Марго,много се радвам за малчо Grinning

Светле,а на вас честити ви сини гащи,ех сигурно си много щастлива.Относно ваксините-ние никога не сме си слагали,нито на нас,нито на Хриси,но започвам да се замислям newsm78,щото ми писна вече Tired
Днес като чели е по-добре,но голям зор с кашлицата-трябва да кашля,за да изкарва секретите и да си духа носа,но още не може и съответно се здръства.Най-голям ефект има като се разплаче за нещо,тогава започва да кашля и аз го тупам леко по гръбчето,за да излизат тия гадости,но не може да реве непрестанно.................... Confused
Утре ще ходим на контрола и се надявам да има подобрение Praynig

Таленце,браво на малката госпожица Heart Eyes

# 252
Много съм щастлива за хубавите новини около Фивчето  Heart Eyes Искрено вярвам, че се отваря нова цветна страница в живота ти мило другарче Hug Hug Hug

Превенар-а би трябвало да го защити от по-страшните заболявания,характерни за този период на годината.
А той кога се слага? /сигурно има много теми по въпроса, но.../

# 253
  • Варна
Здравейте милички  Hug
Благодаря на всички за подкрепата и за положителните мисли. Много съм щастлива, че този път нещата се наредиха и операцията се получи, както трябва. Докторът ми от Шумен също присъстваше на операцията както беше ми обещал и преди това се видяхме, стисна ми ръката и каза, че щял да бъде плътно до мен. За мен това беше голям жест. После след като излязох от упойка прегръщах всички доктори от екипа и им благодарих, голяма еуфория беше  Mr. Green.
Днес ходих на еднокринолог в Майчин дом. Според него това лечение, което провеждам за щитовидната жлеза вероятно ще се окаже излишно. Последното ми ТСХ е 2,8 и ако след 45 дена е по-високо ще спра лекарствата, защото с тях излишно си го повишавам. При плануване на бременност трябва да бъде до 2,5.
Ани, Ники, Зори беше ми изключително приятно да се видим. Жорко и Бела ме заредиха положително за дълго време  Hug
Прегръдки на всички  Hug

# 254
 smile3558  Mr. Green (....малко късничко)
Зори много ме запали с тия линкове и сега пак ми разпали любопитството. BlushИзчетох всичко, ама не ми стана ясно какво НЕ прави или какво прави вит.Ц при деца под 1 годинка.Споменава го заедно с Калциева но не дава конкретно обяснение (специално за вит.Ц ме интересува).Защото на мен в неонатологията когато Мишето имаше някакви завишени неща по изследванията и докторката се усъмни че е започнало някаква настинка или вирус и ми изписа именно вит Ц на ампули.Казвам го това защото им имам много доверие тъй като и спасиха живота буквално.Мишето като се роди беше с вродена пневмония на апарат за командно дишане + 3 антибиотика и още много неща.И тя ми я спасиха и съм им много благодарна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт