Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 588
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Рончо, честит имен ден, слънчо! Жива и здрава да си! Да е светъл и изпълнен с радост, топлина и обич житейският ти път! Честит празник на цялото ви семейство!  bouquet

Катнадийн,честит имен ден и  на теб! Да си ни жива и здрава и ти! И все така даряваща обич, грижи и всеотдайност!  bouquet

Честит празник и на мъничката ни Любомира! Да расте слънчево и лъчезарно дете! Heart Eyes

Аничка, много сладък първолак си имаш!  Peace Мерри, и на теб честито първолаче. Страхотни са трепетите на първия учебен ден. Особено за мама. Wink

Момичета, отново ви благодаря за хубавите пожелания. Hug

Лили, недей да го мислиш толкова. Инциденти стават независимо колко сме внимателни. В понеделник Божидар си разби устничката и то при условие,че и двамата с баща му бяхме до него. Не се учвествам виновна. Някои неща няма как да предвиди и предотврати човек.  А пък яденето на пясък си е класика в жанра. То човек ако това не опита... Wink

Исе, как сте днес с градинта? А мама  как е? Hug Пиши, за да олеква поне мъничко.

Фивка,   Hug дълбоко в себе си знам, че не е далеч денят, в който вие с Хриска ще гушнете своето изстрадано щастие.  Peace Знам го, вярвам го,искам го.

# 151
  • Стара Загора
Честит празник Рони  bouquet
Честит празник Катнадийн  bouquet и всички носещи името Надежда, Вяра, Любов и София  bouquet

# 152
Честит празник на всички празнуващи днес  bouquet

# 153
Честит празник на именниците днес   bouquet Да са живи и здрави, да са много щастливи, и само радост и топлина да озарява деня им.

# 154
Честит празник на милите ни именячки. Да са живи, здрави и много щастливи.  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
  • Варна
Честит празник на всички именици днес! Да са живи и здрави!

# 156
Честит празник на всички рожденици и именници!

Бъдете здрави, усмихнати и богати на щастливи моменти!!!

Най - мили и искрени поздрави за рождения ден на юнака Божидар! Светле, бъди много щастлива с твоите момчета!!!

Аз на патерица ви почерпвам за именния ден  на моето пораснало момиче - на 14-ти празнувахме почти до ранни зори и после ставането за Първия учебен ден беше трудно, но затова пък емоциите по - късно бяха много хубави и силни!

Имам си малка ученичка - започна предучилищна подготовка, но в училище. Толкова силно се вълнувах, едвам се сдържах да не пусна сълзи и сополи на тържеството на 15-ти, като я гледах как крачи след госпожите с букетите в ръце  Heart Eyes
Моят Ванко- хулиганко расте, пълзи, преди два дни достигна нов етап в развитието си - превърна се в Homo erectus и сега за него препятствия няма открити. Много се впечатлява от лампи, дървета, самолети и всичко, което е нависоко.
Нападнаха го бацили, които му докараха разстройство, после висока Т, хрема и ... се наложи освен червена чушка, домат и овес да въведем и Аугментин, но важното е, че човечето вече се оправя.

Нямам много време да се връщам да чета назад, работа насам, работа натам и моля да ме извините, ако съм пропуснала нечий празник 
bouquet

Пожелавам ви топъл и слънчев септември!  bouquet  bouquet  bouquet

# 157
        Честит имен ден Рони, Катнадийн и всички останали празнуващи днес!
  Бъдете живи и здрави ,вечно усмихнати и заредени само с положителни емоции!

# 158
Наде, честит празник!
На малката Бубочка Любомира да й е живо и здраво името, а майка й да се отсрами и да пише!
На Мерри и Шушката да са им живи и здрави първолачките, а на моя любим мъж-първолак Пепи много целувки от мен и Мария!
Аничка, радвам се, че писА.  Hug Heart Eyes
Черпавката може и през джам сиренЬе да е, но предпочитам да взема и да ви видя.  Hug

# 159
Честит празник на Ронка ,Катнадийн и всички именници на този прекрасен празник!  bouquet  bouquet  bouquetЖиви и здрави да сте ,момичета ,много усмивки!

На Любомирка много целувки и от мен за празника й!

Майките на първолаци-как сте с емоциите и домашните LaughingАз днес съм по-спокойна,защото виждам ,че и малката е спокойна и не се притеснява да ходи.А пък и госпожата като ми я похвали-то се знае на мама гарджето-и мама се разтопи.

# 160
  • София
Честит празник, мили дами. Да са ви живи и здрави имената, и да си ги носите гордо!
Рони, Наденце  Hug

# 161
Честито на всички празнуващи.   bouquet

# 162
Честит имен ден на всички празнуващи!    bouquet

# 163
Добро утро
Ами Светле,горе-долу сме добре с градината,плаче само сутрин и после се успокоява.
Но вчера госпожата каза,че от ХЕИ имат забрана за биберони и памперси и сега са му скрили бибата и му я дават само при екстремни ситуации,когато заспива. Вчера е заспал без нея,но много трудно
Абе ако могат да го откажат ще е най-добре,иначе сме без памперс,но ако му се приака,незнам какво ще го правят............ама и той е хитрец Mr. Green-там не ходи по голяма нужда,само в къщи,защото знае,че при мама минава номера и слагаме памперс
Аз вчера ходих на дерматолог заради лицето ми,много съм зле-като петниста хиена Confused,оказа се,че имам изострен себореен дерматит,но първо доки като ме видя каза,че това много му прилича на псуриазиз Shocked,та се наложи по обстоен преглед-гледане на лакти,колене и т.н.,е не е това слава богу Praynig
Даде ми едни мазила и се надявам да се оправя
Е това е от нас,лек ден на всички и много Hug

# 164
  • София, "Младост 3"
ЧЕрпя от сърце, благодаря ви, че не ме забравяте!
целувки на всички ви - ние сме болни и в къщи и не ми остава време да ви почерпя като хората

Общи условия

Активация на акаунт