Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 583
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Наденце, бързо оздравявайте.  Hug

Исе, ще свикне малчо, ама е трудно и за двама ви  в началото. На теб пожелавам мазилата да си свършат бързо работата. Peace

Мерри, все така да хвалят мъничкото ни първолаче. Heart Eyes

Шушу, на патерчика - да ти е жива и здрава рожденничката и само поводи за радост да ви носи.

Ето ви от мен - един пораснал мъж:
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.14900776 Да ви е сладко!

# 166
  • Варна
Исе дано ти помогнат мазилата.
Светле най-сетне пусна снимки. Гледам имате си малък шахматист!

# 167
Ех, Светле, приемаш ли още кандидатки за снахи  Laughing

# 168
Светле, невероятен е Божко! Такова сияние, такава енергия! Влюбена съм Mr. Green
Само да доуточня, че порасналото ми момиченце имаше имен ден на 14-ти  - Кръстовден, нали е Кристина на дядо си Кръстьо. Рожденият ден е на 13-ти февруари (даже през 2004 беше и петък).
А пораснала е, защото ... защото тръгна с чантата на рамо ... От няколко дни гледам само нейни бебешки снимки и се умилявам какво човече беше, какво стана ... Мъжът ми казва - ти щом за Кристина толкова страдаш, какво ли ще е, когато Ванко тръгне на градина. Аз му отговорих, че Ванко ще го пусна чак на абитуриентската  Mr. Green

Исеписе, хайде вече да свършват тези твои неволи и да си отдъхнеш малко. Скорошно оправяне ти пожелавам.

Хубави почивни дни ви желая!

# 169
Е Светле,то не са мигли,то не е чудо Heart Eyes,абе изобщо голям сладур,пък и като гледам шахматист ще го правите,а и  beer2 обича Mr. Green
Ние сме си тук по празниците Confused,а тези,които ще пътуват весело изкарване

# 170
Леле Шушу, извини ме, ама публична тайна е, че съм разсеяна голяма бяла птица... Embarassed Като видях торта и реших, че е рожден ден и никак не се замислих.

Благодаря ви, дами, за милите думи. Ма което си е истина - истина си е. Красив, чаровен, умен и скромен. Точно като батко си. И като мама. bowuu

Мърморанче, разбира се,че приемам. Давай снимки на кандидатката.

# 171
Оф, и ние да се отчетем. Днес бяхме на консултация, сложихме и третия Пентаксим, то голямо пищене беше, чак доки се уплаши, и побърза да ни изпрати  ooooh!
Ами стигнали сме скромните 5900 кг, т.е. 650 гр за един месец. И е 62 см. Абе, дребна работа  ooooh!

# 172
Светле, на човек малко купон му трябва и грейва!  Heart Eyes За Дарко иде реч. Голямото момче то.  Heart Eyes А тортата защо само на една снимка?  Thinking
Марморанче, добър прираст за месеца имате сега. Ще започне да наваксва малката буболечка (преди малко пусках на Мария "Буболечка кючек за разсейване от заспиване по никое време) Целувки на Дара.
Аз си имам едно сладкишче, което от три дни е с пресипнал глас, температура и тонове теч. И съответно три дни досаждам на педиатърката й. Днес даже й взеха малко пиш и кръв (това второто е много плачевно - бебочка явно не е като мен по отношение на иглите и бодежите). Само леко завишени левкоцити и с рецепта за АБ за всеки случай, ако температурата не реши да се маха от
бебенцето ми през почивните дни. Дано да е от зъбките, че не кашля (извън опитите да се удави в течовете си), нос не тече, гърдичките й са чисти. Да ми се оправя съкровището.  Praynig

# 173
Светле, простено ти е Laughing
Мърморанке, екстра дребосъчка си имаш. Hug Сигурно знаеш, че към 4- я месец има такъв период на малко наддаване, което по - късно се компенсира. Бебетата наддават скокообразно, така че не се притеснявай. Ванко например на консултацията на 5-я месец се отчете само с 430 гр., но после пък скочи с цели 750 гр.
Рони, не искам те тревожа излишно, но защо не заведете малката бубичка и ушен доктор, ей така, за всеки случай? Пиша ти това, защото Ванко започна с висока Т в продължение на три дни, убихме я с Осцилококцинум и вит. Ц. Два дена затишие и хоп - тръгнаха сополите, ама здраво, и изведнъж пак 38.8 Т. Веднага отидохме в ИСУЛ, където го прегледаха и се оказа с възпалени уши. А нямаше никакви признаци - нито е плакал, нито си дърпал ушите или пък да си върти главата.
Та затова. Пожжелавам ви бързо отърваване от тези неприятности.

# 174
                    Честит рожден ден Sladurana83!
  Желая ти от сърце да бъдеш здрава а  скоро и една щастлива мама!

# 175
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Сладуранче                                                        
Айде и ние в кюпа-Хриси нощес вдигна 38.3Т Sad,без сополи,без кашлица,ей така от нищото.И като чета поста на Шушу,се сещам,че и той ми е правил така,та нищо чудно да се окажат уши.
Ох всички болни дечица да се оправят,че така много лошо Praynig

# 176
Шуше, аз не съм пропуснала да й понатисна ушите на бандитката малка. Накрая нищо чудно и те да се окажат, но ми е много странно да слушам пресипналото гласче.
Сладурана, честит рожден ден! Прекрасна година!    bouquet

# 177
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАДУРАНА 83   bouquet  МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ.
Болните дечица бързо да оздравяват  Praynig
Рони, той прираста за месеца бива, ама общата сума хич я няма, няма гривнички бе момичета, краченце от горе до долу равно  Cry
Светле, ще пусна снимки,.....................някой ден  Tired  Ама Дара трябва да е на кеф, та да ме остави. Вече все по ясно чувам "мама" между хленченията  Grinning

# 178
Мърморанче, значи има крака до сливиците.  Laughing Я питай твоето майче ти дали си имала гривнички. Или пък татко й дали не е бил клечо.  Hug Колко дечица нямат и пак са прекрасни също колкото и тези с бутчетата.  Heart Eyes
Исе, бързо да оздравява Хриси. Да не сте с някоя градинска екстра?

# 179
  party023 newsm59Честит рожден ден Сладуранче!Пожелавам ти много ,много щастливи моменти от тук на сетне.

Общи условия

Активация на акаунт