Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 580
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Сладуранче
Аз не съм писала от както се върнахме от моренцето, но започнахме ремонт вкъщи и не остава много време. А и като тръгнах по едни бебешорски лекцийки , не се и спирам. Mr. Green
На морето си изкарахме много добре. В Резово наистина е много хубаво. И милото беше доволен от избора ми. Гозбите на Васко не успяхме да опитаме, защото било с предварително записване, но пък нашата хазайка също готвеше много вкусно.  Wink Скоро ще кача и снимчици от почивката, че още не съм ги свалила на компютъра.
В петък бяхме на преглед при Марков. Бебо е добре,вече тежи 1,700 кг. Лявото легенче на бъбречето се е нормализирало само дясното е още в горна граница. Дано и то се нормализира, ако не Марков каза да се консултираме с нефролог след раждането. Другото, което е притеснително е че бебо е в седалищно положение с пъпна връв зад вратлето и ако остане така -задължително секцио. А на мен така ми се искаше нормално раждане, но важното е бебчо да е добре.
Светле много е сладък порастналия ти мъж! Да го нагушкаш от мен! Hug

# 181
  • Варна
Sladurana честит рожден ден! Да си жива и здрава. Много щастие ти пожелавам!
Всички болни дечица бързо да оздравяват, че да не тревожат своите майчета!

# 182
Да се отчетем,
бяхме на лекар,еми силно зачервено гърло,задна хрема и възпалено ухо в комбинация с Т около 37.5-38 ooooh! Tired,съответно и АБ
Просто пълна програма,но то се очакваше.................10 дни ходи на градина и сега Ill

# 183
 bdbaloni на Sladurana 83! От всичко най-хубаво по много ти пожелавам!
И всички болни дечица да оздравяват час по-скоро!

# 184
Вчера, за да не се правя на много знаеща и сама да разглеждам ушите на дреба, издирих координати на УНГ-специалист и човекът ни прие. Малката е в уникално здраво състояние според него. Секрети в носа няма, ушите перфектни, гърлото също. Най-вероятно е прекарала вирус.  Rolling Eyes Вчера нямаше температура, сутринта пак така, довечера ще я видя отново. 
Електра, на теб учене не ти стигна.  Wink
Исе,  Heart Eyes на Хриси. От най-лекуващите.  Hug

# 185
Честит рожден ден на патеричка на Сладуранка! Жива и здрава да си ни и леко и бързо да е раждането на най-хубавия мамин подарък!

Рони, как е днес малечка? Аз обаче не схванах за какви течове иде реч, след като не са от носа. Да не би да се лигави повечко и да са зъбки примерно.

Исе, пусто тъй са в детската градина дечицата. Вики като гръгна на градина преди години за 2 месеца имаше 12 дни, изкарани там, а през другото време - вкъщи болен. Бързо да оздравява малчо. Вие какво пиете сега?

Електричка, не се тревожи - знам за случаи, когато бебечто се е превъртяло в деня на раждането. При Лили положението беше същото до последния момент, пък Дени се нагласи в удобна поза мъничко преди раждането. Всичко ще бъде наред - знам го. Hug

Мърморанче, при нас положението е доста по-плачевно с теглото, ама вече се отказах да се ядосвам. Колкото - толкова. Дари в момента носи дрешките, които Вики е носил на 6 месеца. И тежи толкова. Само да са ни здрави, пък другото не е така важно.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 13:43 от svetlana_78

# 186
Рони, моята мома има едно такова постоянно прохъркване от носа или от гърлото, не мога да разбера точно откъде се чува.Вече поне 2 месеца е така. Колко пъти я водих на УНГ, и при педито, и все няма нищо, всичко било чисто, няма секрети. Накрая ми казаха, че явно нещо я дразни, или развива алергия към нещо, прах, мухъл, плесен, цветя, мокет, пух, и т.н. После пък ми казаха, че било така от влажния въздух. Аз досега не съм открила причината, дано го израсте  Praynig
Светле, да са ни живи и здрави, пък като са слабички, тъкмо ще са си лика-прилика  Laughing Hug

# 187
Светле, тече от устата мадамата. Лиги. Мокро, киша ...
Дарко иглежда много добре поне на снимките.  Heart Eyes
Марморанче, Мария няма хъркащо носле. Хърка й на нея дупето за галене, защото аз съм кукувица луда. А за алергия, май направи някаква след ползването на бактробана. Излязоха й едни много гадни пъпки. Твърди, грамадни, червени. Ужасно изглеждат. И те вече се изчистиха. Сега не знам дали не е някакво съвпадение пъпките и изчезналото гласче (което значително заякна отново Mr. Green).

# 188
Здравейте
Ние сме още с Т Sad и през ноща имаше,явно още не е подействал АБ.Изписаха му Клацид,коларгол и саностол.Та общо взето при нас нищо ново

Светле,правилно си решила да не се ядосваш за Дарини килца Peace,много си е добре детето

Ронка радвам се,че са здрави ушите на Мария,дано нямате повече проблеми Praynig

# 189
Исе, незнам от кога пиете АБ, но ние преди малко приключихме същия и от опит ще ти кажа, че след 2-ия прием Т падна. Ние докато оздравеем и пак болни - за разнообразие тоя път висока Т, разстройство и повръщане. Дежурната миналата неделя рече, че е вирус, а педи в понеделник - гнойна ангина. Така и не разбрах кое беше истината, ама Бобо беше бая зле и като почнахме Клацид-а и се поосвести. Важното е, че вече е добре, но искрено се надявам да не е болен през седмица целия есенно-зимен сезон  Praynig.

Честити празници на тези, които пропуснах   bouquet.

Всички болни дечица бързо да оздравяват.

Електричке,
вече повече от година се виждаме  Mr. Green, да вземем да се видим, а?

Дарко е само за ядене, ама докато дойда да го надъвча, явно вече ще може да се защитава и няма да ми върже  Laughing.

Hug Hug Hug

# 190
Честит рожден ден на патеричка на Сладуранка! Жива и здрава да си ни и леко и бързо да е раждането на най-хубавия мамин подарък!   bouquet

Електричка, не се тревожи - знам за случаи, когато бебечто се е превъртяло в деня на раждането. При Лили положението беше същото до последния момент, пък Дени се нагласи в удобна поза мъничко преди раждането. Всичко ще бъде наред - знам го. Hug
Електра, в последния ден от 36-та седмица се намести моята буба. И аз не бях настроена за секцио и лазех по колене и каквото прочетох по въпроса. Но както се случи, не се тревожи за това.  Hug

Бързо оздравяване на всички дечица Praynig

newsm78 Исках да ви питам на прощъпулника се гледа какво пипа детето или какво си взима от предметите newsm78

# 191
Честит рожден ден на патеричка на Сладуранка! Жива и здрава да си ни и леко и бързо да е раждането на най-хубавия мамин подарък!

Hug Hug Hug
Момичета цъкайки си из форума попаднах на пост на Кенга и и видях новата бременна лентичка, така се зарадвах.
Кенга, спокойна бременност миличка с най-щастливия финал

# 192
  • Разград-София
Честит Рожден ден на прекрасния Слави ,на мама Хера !
Да е здвичък ,щастлив и дивичък и все така да радва мама и тате .  Mr. Green
Честит празник Херич  Hug

И да си мина редът и аз ...

Днес помъдрявам с още една година  Blush Flutter Embarassed

и между другото егати рожденния ден ..... от сутринта съм с 37 Т. Просто прелест ... ама такъв ми е късмета  ooooh!

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАВИ

Херич,много,много да ви радва малкия юнак,весел празник ви желая

-честит празник Margaret

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 07:36 от isepise

# 194
  • Варна
Честит рожден ден на Слави на Хера! Желая му детство изпълнено с много смях и веселие.
Честит рожден ден Margaret! Желая ти здраве, щастие и много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт