Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 572
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на порастналато момче на Херка.
Честит рожден ден и на Маргарет.
Чвстито на Сладурка със закъснение.
Аз само на бързо че е никое време.Да се похваля Мишето направи първите си крачки сама. Heart EyesИзби ни най накрая 4-тото зъбче.Иначе сме добре , малко Мишето не слуша ама...ще почне се надявам. ooooh!

# 211
Зоре ,честито ти християнче! Нека Бог го пази и закриля!Специално си направих регистрация ,за да разгледам снимките на твоя чаровник. Много сте сладки всичи.
Лейди, май скоро ще правиш прощъпулник. Да продължава смело напред Мишето !

# 212
  • Варна
Зори честито ви християнче! Лейди честити ви ходещи крачета!
При братовчедка ми нещата се отлагат за утре. На системи е и антибиотици за бебето, още не се знае дали ще ражда естествено!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 09:45 от Марго

# 213
Марго,  Praynig и  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за братовчедка ти!
Зори, честито да ти е християнчето! Закриляно да бъде!   bouquet

Ето ви един мрън кащ отчет от моето диваненце.
След като ден и половина Мария изкара без температура, от предната нощ започна да си кашля, да вика през нощта (от болки в коремчето заради преяждане и газове едновременно) и да не иска да ме пусне от устата си. Вчера я изведохме на чистия въздух в топлото време малко да се поосвести, и порядъчно навлечена. То не беше спане, не беше чудо. Заради не знам какво беше решила, че до 4 следобед й се полагат 2 дневни хранения. Прибрах я, за да я цокна, когато усети че вече не е навън и се събуди. Ама то и с температура ОТНОВО милото ми. Заради това вчера се обадих на покриващите нашата лекарка от МЦ Лора. Изненадващо бързи в реакцията да изпратят лекар.  Shocked Това, което дойде обаче (не си спомням някога да съм коментирала нечии външни белези, освен ако някой не ме е грабнал с изключително съвършена външност) беше като герой от комикс някакъв. Бабе с вид на Чибурашка и огромни лупи. От вратата беше айде, че бързам. Ти говориш едно, тя чува друго. Дано гърдичките на бебка да е чула поне добре. Сто пъти нещо не разбра както трябва.  Shocked Shocked. Написа рецепта за сироп за кашлица, витамин Це на ампули и нещо, което го нямаше в аптеката. За всеки случай АБ. Аптекарката ми каза, че АБ-то на своя глава няма да ми го продаде, защото става въпрос за нейната приятелка Мария. През деня бях минала вече да взема Осцилококцимум, та да си я поя с него. Легнахме вечерта и пак се започна - опит да се измъкна (за да хапна), надишва ме, че ме няма в устата и рев. И пак коремчо много я охкаше. Към 11.30 нададе силен рев. Гушнах я върху мен по коремче - изкара газове и ме наповръща. И пак рев. Станах да я изправя, за да оригне ако може и да се успокои. И стана еднааааа.  ooooh! Два яки фонтана. Подът стана целия във вода. Сигурно манджа (т.е. водната част) от три хранения избълва. Успокои се, зацока ме  #Crazy и заспа. Сутринта пак беше с 37.1 температура, но е спокойничка.

# 214
Честит ден на независимостта! bg
Зори честито ви християнче! Много сте хубави на снимките! Hug
ladybebi честити първи крачки на Мишето!  bouquet
Рони  Hug Дано бързо се оправя малката принцеса!
Марго стискам палци всичко с братовчедка ти да е наред! Peace

# 215
Честит рожден ден /на патеричка/ на Слави и Маргарет!   bouquet  bouquet  bouquet Да сте здрави и щастливи, вие и всички покрай вас!

Зори, честито ви християнче! Да е здраво и закриляно детето!
Рончо, бързо оздравяване на сладурка Hug
МаргоPraynigза братовчедка ти и бебчо. Дано всичко се нареди по най-добрия начин Praynig

Лили,детето трябва да вземе предме,а тези които само пипа,не се броят - трябва 3 предмета да вземе.

Защото предметите в реда на пипането са: отверТка, портмоне, лъжица, но нещата, които взе са: отвертка, лъжица, сборник със закони. Нищо че лъжицата /тя беше една голяма/ бе използвана като огледало Mr. Green надявам се детето да не остане гладно Peace, пък и нищо не пречи да изглежда добре, докато готви Mr. Green. Но за отверката много ни се смеят hahaha

# 216
Добър ден и честит ден на независимостта bg
И ние да се отчетем
Хриси вчера имаше 37.4Т,но днес като че ли е по-добре(ох,докато пиша поста  се напика на дивана ooooh!диването малко Crazy)
Ронка и ние ходихме в Лора,но на Гоце Делчев,а при теб явно са дошли от Ботев,там има едно подобие на педиатър,точно както описваш.А при нас са добри педиатрите и аз съм доволна,дано бързичко се оправи малката кукла Praynig Hug

Марго, fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Зори,да ви е жив и здрав малкото християнче Жорко  bouquet

Браво на Мишини крачета,Лейди да я нацелуваш Heart Eyes

Шерче нищо не казваш за шоколадка,как е,ходи ли на ясла?

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 13:59 от isepise

# 217
Исе, добре сме  Hug Малко набързо минавам тия дни... Бяхме 3 дни с Вики заедно, обърнах и много внимание, ходихме на село...  Днес съм на работа. Така се разбрахме с моя шеф понеже има спешни неща, които трябва да свърша до петък. И в събота няма да отработвам....
Шоколадка е екстра. Боли ме глава от нея, не спира да говори  Crazy Да ми е жива и здрава - голяма е бърборана. Днес се гледат на село с баба и дядо. Малко е сополива, но това е по простата причина че е вечно гола и боса. Голям зор ни е обличането. Остави че са големи претенции с какво точно ще бъде облечена, ами и вечно му е топло....
С яслата ние сме супер. Ходи си без проблем. Успокоява ревящите нови деца  Laughing Знае много песнички и стихчета и въобще вече ми е спокойно в това отношение  Whistling

Пропуснала съм, че Жори вече е християнче! Жив, здрав и много закрилян да бъде  Heart Eyes Ще гледам и снимки като остане време.

# 218
Зори, да ви е живо и здраво християнчето! Бог да бди над него по пътя му!
А аз не мога да видя снимките, щото като едно упорито магаре още не съм си направила регистрация във фейсбука. А аз от доста време съм мераклийка за Крушунските водопади.

Рони, как е малчека днес? Знаеш ли, че скоро попаднах на тема тук във форума, в която се обсъждаше употребата на витамин С в ампули - те били само за инжектиране. Ама не стана ясно какво пречи да се пият де.Дано днес сте по-добре. И дано ви се размине приема на АБ.

Лейди, честити ходещи крачета на Мишето.

Марго, как е братовчедка ти и бебчо? Вярвам, че скоро ще ни се похвалиш с добри новини.  Praynig

Исе, радвам се, че се оправяте, че и на вас ви дойде в повечко напоследък.

Лили, ми еманципация, майче - детето знае и затова си е избрало отвертка. Grinning

Лилибонче, Аги, липсвате ми като не пишете, да знаете.

А пък ние си имаме подарък от АБ-то, дето го пихме - гъбички.  Sad И то по интимните части. И явно го дрзани, че не дава да го пипаме много-много.  Confused

Прегръщам ви всичките! Hug

# 219
  • Варна
Дано всичко мине добре с братовчедка ми!  Praynig Сложили са я на система за предизвикване на раждане, така че чакаме.

# 220
  • Стара Загора
Аз се завърнах..търкул Joy
Благодаря много за пожеланията на големия вече Слави Mr. Green В петъка заминахме за Добринище...качвах се до БезБог /умрях от страх ама пусто снимане Mr. Green/ Слави на лифта ми каза - няма страшно мамо..аз съм тук...тати е тук..ще те пазим Heart Eyes Mr. Green милото. Горе над хижата има чайна..тряснах едни ром зо отскок и тръгнахме на долу пак...На връщане не ми се видя толкова страшно Mr. Green Ромът си свърши работата. Mr. Green Ходихме и до парка на танцуващите мечки /пътя е ужасен но се изтрайва/ Слави умря от кеф като видя мечките и още ги говори Crazy после навръщане ходихме и до мин.извори в Добринище и на тръгване в неделята минахме и през Батак да разгледаме костницата.
Рожденията ден мина...емоционално и тържествено. Имаше много игри от зори до късния следобед /времето беше страхотно и децата дивяха на поляната/ вечерта бяхме с бабите, дядото и вуйчото с вуйната...въобще беше хубаво. Слави от сутринта 8,30ч. заспа чак в 22,30ч. вечерта каталясъл но пълен с емоции и прекрасни преживявания. Цяла нощ не мръдна и сутринта го заварихме в същото положение в което вечерта баща му го сложи в кошарата Mr. Green
Днес на работа. Мързи ме.
Рони как е Мария красотията Heart Eyes
Марго стискам палци на братовчедката.
С голямо закъснение и на патерица ЧРД и на Маргарет Heart Eyes  bouquet
Светле нещо не го мажите за губичките...много неприятно ConfusedМилото Даре Hug Heart Eyes
Зори честито ви християнче Hug
Лейди честити крачки на Мишето....да превзема лесно висините Mr. Green

# 221
  • Варна
Хера имате си много сладко порастнало момче.
Светле по-бързо да се отървете от гъбичките.
Братовчедка ми е родила, бебето е 2,100 кг. За сега всичко е наред. Повече новини сигурно ще имам утре.

# 222
Марго, ЧЕСТИТО на теб и братовчедка ти! Всичко ще е ОК и за напред да ви е живо и здраво малкото сладурче!  bouquet
Ей, Светле много неприятно  с тез гъбички Tired
Браво на малката Миша!
Рони, как е днес прелестна Мария?
Голямо затишие нещо много майчета забравят поне да се отчетат........... Naughty
Цвете вчера ме побърка яко само мрънкане и носене  на ръце, обаче пък си имаме пето зъбче.

# 223
 Уф, много съм виновна,че не пиша и ще си призная без бой как като луда патка взех да играя една игра във фейсбука и сега само ферми, крави, овце и т.н. са ми в главата. Не съм отваряла форума сума време... това не ми се беше случвало в последните 3-4 години...

Светле, за гъбите. Бела АБ не е пила,ама често прави гъби по интимните части, доки каза,че е от памперса- наистина зачервяването е само в местата в контакт с памперса. Първия път беше много тежко, сега като усетя,че започва и веднага реагирам. Оправям я с един крам- Имазол се казва. Много бързо минава, за 2-3 дни. Препоръчвам ти го! 4-5 лева струва.

Вчера се качихме на Витоша, изопнахме се на една полянка и гледахме как излитат и кацат самолетите на летището:)) Идилия!
 По-късно се видяхме за малко с Фивка. Дано утре всичко мине успешно и най-накрая да "види" зелена светлина и щастието Praynig Praynig Praynig Не можахме за много да се видим, че с малкото зверче, което иска да окупира всичкото внимание за себе си...

Рони, как е Мария днес? Много страшно описваш преживяното, и сигурно е голям ужас..дано днес е добре миличката!

Хера, голям сладур Слави! Да ти е жив и здрав! Кога порасна толкова ееей,как бързо минава врмето! Хубава екскурзия сте си направили вие:))

Марго, дай боже всичко да е наред с детенцето и скоро да се гушкат с мама. 2100 не е малко, само дето е в ранна седмица, дано бързо навакса!
 Зори,тая вила е страхотна. Дават ли я под наем за някой уикенд Mr. Green
 Много гуш на всички, болните да оздравяват!

# 224
Марго,  Praynig за мъничето и за майка му!
Фивче, за утре и от мен имаш много силно стиснати палци!
Мария вече и аз не смея да кажа как е.  Confused Днес е осмия ден, откакто се е заточило гадното нещо. Днес е без температура, вече щом види помпичката за секрети и започва блъскането. Лъжичката я мрази и на вид. Плюе гадния сироп за кашлица, осцилококцимума. Вчера се точих, че нещо и яденето й не върви. Май се и запече, колики има страшни вечер. Как ще се захранваме идея си нямам.  И половината ни априлчета сякаш са със същия вирус. А аз не я събирам с хора (с изключение на миналата сряда, когато я возих с рейс и метро, само за да може да спи в количката.)

Херко, ще го ям Слави! Колко голям е вече?! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 16:38 от рони

Общи условия

Активация на акаунт