Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 556
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Еех това сладко малко момиче с хубавите къдрички как ми стопля душата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ники, снимките ти винаги са страхотни  Peace

Тъжна мама ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!   bouquet Скорошно щастие ти пожелавам и сбъдване на мечтите!  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! /ако някой празнува днес/  bouquet

Hug на всички

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 10:33 от Lili_X

# 61
Честит Рожден Ден, тъжно майче! Бъди жива и здрава! Вярвам, че не е далеч денят, когато твоето щастие ще се завърне при теб!  chef

Исе, стискам палци за утре! Знам колко мъчително е за мама. Hug

Ники, изумена съм колко е пораснала косата на Бела. Вече е истинска млада дама. А табелката с прането е просто... hahaha Как е Бела днес, дано сте се разминали само с кихането снощи. Praynig

Дарето е болничък. Вече 3-ти ден е с  висока Т. И аз се предадох - от тази сутрин е на АБ. Cry Много ми е тъжно да го гледам така: ужасно отпуснат,само мрънка и плачка, и все прави едни измъчени физиономии. И друг път е вдигал Т , ама като сега не е било никога. Освен това ми изглежда ужасно отслабнал и бледичък. Гърлото му е зачервено според док,а на мен не ми дава да видя.

П.С. На сватбата Вики хвана жартиера. Grinning

# 62
  • Варна
Честит рожден ден, Тъжна мама! Желая ти здраве и сбъдване на мечтите!
Светле, браво на Вики!

# 63
Честит рожден ден тъжна мама,бъди здрава много обичана и щастлива  bouquet

# 64
Честит Рожден ден,Тъжна мама!
Миличка,пожелавам ти да си здрава,за да можеш скоро да гушнеш мечтата си!Твоето щастие е близо и скоро ще си дойде при теб,защото го заслужаваш,защото е крайно време да станеш ЩАСТЛИВА МАМА!!!

Рони,скъпа много  Hug Hug Hug за теб и Мария!Знаеш колко си ви обичам!

# 65
Днес е малка Богородица,закрилница на дома и семейството!
 Нека има мир, спокойствие и благоденствие в домовете ви

# 66
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 67
 newsm59 НА ТЪЖНА МАМА! ВЯРВАМ, ЧЕ СКОРО ТАКА ИСКАНОТО И ЧАКАНО ЩАСТИЕ ЩЕ ТЕ СПОЛЕТИ, СЪВСЕМ СКОРО!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
Ники, ами Бела-хубавела такава си е къдрокосата принцеска. Наистина страхотни снимки.
Всички болни дечица да оздравяват по-бързо!
Браво на Вики Wink

# 68

Честит празник !Нека пази и  закриля всички Божията майка !

# 69
Честит рожден ден, Тъжно майче! Толкова силно желая да дойде скоро денят, в който няма да бъдеш само тъжна, а ще гледаш на живото и със сълзи от щастие!   bouquet
Наденце, да ти е жива и здрава и на теб Марийчето! Вече е голяма мацка тя! На цели три стана! Спомням си сутринта, когато ми каза, че се е родила!    bouquet
ksd_g,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! И много целувки на Денис!
Ники, традиционно прекрасни снимки си направила! Явно и от модела зависи.  Heart Eyes
Светле, бързо да оздравяна Дарко, че го чака специален ден в събота!  Heart Eyes

Ние снощи малко като опит да се подпалим направихме. В момента все още у нас е лека смрад. Количката на бебочка смърди ужасно, напоена от пушеците. И на мама поводът да купи нова количка се намери.  Като се добави и че сутринта попът в черквата каза, че малките Марии празнували днес ... Но на милото ми бебе му се разказа играта от неспане цял ден. Де не може да спи нормално, де и без единственото спасение за малко сън останахме. За по-гадно и дъжда ни уважава.
Това и по повод на Мърморанчето, което е написала, че Дара не може да спи или е ужасно неспокойно. Мария е същото диваненце. По тази причина сигурно откакто я водя по улиците може би сме навъртели километраж до Бургас и обратно. Имам вид на сестра от факултето в лицето. Казала съм майната й на всичката домашна работа.    

Позабавен поздрав за Мечето ни - това е Рони  Simple Smile
И още нещо, че съм забравена - Весенце, щом имаш нужда от откъсване малко и от промяна,  Hug и дано да се поразтовариш малко. Да освободиш тетивата.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 19:30 от рони

# 70
Честит рожден ден Тъжна мама  bouquet!
Пожелавам ти да си много здрава и в най-скоро време да гушнеш мечтата си Hug.

Светле бързо да оздравява Дарето Peace и браво на Вики от мен, какъв мъж само.

Ники, много е пораснала Бела и колкото повече расте, толкова по-красива става Hug.

Рони, голями премеждия сте имали, ама поне имаш нов повод за количка Hug.

Отдавна не съм влизала във форума и тайно се надявах, че няма да има нови попълнения, но уви... Sad

# 71
  • София, "Младост 3"
благодаря на сетилите се!   bouquet
Рони, не съм забравила как дойде--- никога няма да го забравя...никога   bouquet Heart Eyes

# 72
Добро утро
Сутринта заведохме Хриси на градина Confused,но той нали си е на мама геройчето-нито една сълза не пророни.Но се опасявам,че утре няма да е така спокоен.................,обикновенно първият ден не плачат,но след това Cry Cry Cry
Видях се с учителкиата и решихме да не го взимам на обяд,за да не свиква,но ако има проблем ще ми звъннат.
Ох ще умра от притеснение Sad,много ми е мъчно,много ми е криво

# 73
Тъжна мама, newsm59честит рожден ден!Жива и здрава да си,много хубави моменти ти пожелавам.

Исе Hug Hug Hugпредставям си какво ти е сега.Нямаш търпение да стане следобяд да си го вземеш.Спокойно,мамче,геройчето може да му се хареса сред децата и притесненията да са излишни.

# 74
  • Варна
Исе, дано бързо свикне на градината!

Общи условия

Активация на акаунт