Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 550
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте от нас с Дара. Откога се каня да кача снимки, и все не остава време. Да я видите каква е клечка. Не ще да качва диването. Сега сме 5500 кг, като за последните 2 седмици ми е наддала само 250 гр. Педито ме кара да дохранвам, ама тя и АМ не иска  ooooh!
Още зъбче нямаме, но и ние правим като Шошко "брррррррррррррр", и много се кефи, и сменяме по 10 лигавника на ден, откъде толкова слюнка не знам.
А от 4-5 дни като почне да реве и се чува едно хленчене мааамааамааамааа  Laughing Ама само тогава.
Малко съм притеснена, защото се оказа, че е трябвало да давам Вигантол, защото ние не излизаме много много навън, то голям рев в тая количка, и все набързо се прибираме. А аз досега изобщо не съм давала, днес й дадох за първи път. Дано няма последствия  Praynig
Ами това е от нас. Hug на всички мами и малките бебоци.

# 46
Марморанче, ще чакам да ни покажеш новите снимки на Дара.  Heart Eyes
За Вигантола - педиатърът ви не е ли казал дали има нужда след като е преглеждал фонтанелката й с какви темпове се затваря? Може да няма нужда от Вигантол. А за излизането ако аз държа Мария само в нас, че реве, носът не трябва да й се е показвал досега навън. Но въпреки това сме постоянно по улиците. Целодневно. Реве-мама гуш-в количката-спи й се и две не вижда, но си реве, че по-трудно-мама гуш-после отново в количката-и с по-остри движения я успивам. Спи половин час и отново сме в играта с ръцете. И така се научих, че кенгуруто е пръв приятел на мама. Особено когато вече я слагам с лице напред и само си тече без гък да каже.
Поздрав от Мария - хххррррррппвв. Много смислено ми звучи. На мама умницата.

# 47
  • София
Успешен начин за приспиване на ревящо, доспало му се бебе - намирате неравна повърхност, далече от шумотевици и викащи дечурлига и  с Ронините по-остри движения напред-назад или обикаляне бърз ход, тъй нареченият "тръст", доза търпение и абстрахиране от бебешкия плач, който казва "спи ми се, ама още не го знам" и като стане на пресекулки с все по-голям диапазон - целта е постигната. Laughing

Рони, предай й и от мен - хлъц - пия вино, затова не е хубав като нейния. Mr. Green

# 48
Да кажа едно "Здрасти" докато съм намерила някоя минутка  Grinning.
Нагледах се на красоти по снимките  Heart Eyes.

Ние с Бобо бяхме болни, снощи Емо за разнообразие си прекара половината нощ в "Пирогов" със сериозни стомашни болки, но за щастие всичко днес е наред. С две думи пак сме в серия, но този път нещата са поносими. Бобо за пореден път е със синьо око, ама как ли да е иначе като и за секунда не се спира. На ясла не го щат, но аз съм се амбицирала да се връщам на работа, защото вече имам крещяща нужда от разнообразие.

Зори, как е Жори и как свиквате с мисълта, че ще се разделяте заради яслата? Защото мен хем ме сърби, хем боли  Mr. Green. Направо незнам как ще го оставя на баща му за да работя.
Иначе дребното вече се опитва да говори и е голяма веселба  Laughing.

Hug Hug Hug на всички.

# 49
Много благодаря за комплиментите  Hug
Ще кача още снимки като има от фотографа, че моите не са много сполучливи. Аз не си харесах косата, но нямаше време за оправяне. После вече като пийнах 1 водка и въобще не я мислих  Laughing
мерри специални гушки  Hug Радвам се че всичко е наред, все така леко да я карате  Heart Eyes
Веси бързо да оздравявате. В началото е голям стрес и напрежение като почнеш работа - после влизаш в ритъм. Аз чак удовлетворена се чувствам вече... след 6 месеца  Tired Липсва ми Вики и после гледам да наваксвам всяка свободна минута. А за яслата - голямо изпитание за мама! В тоя ред на мисли - Аги, много благодаря че беше до мен. Никога няма да забравя първия ден как оставих Вики, през целия път до вкъщи ревах. И като се прибрах ти си писа с мен 2-3 часа по скайпа докато стана време да ида да си я прибера. Много ми помогна  Hug Heart Eyes Ужасно труден момент е това, чувстваш се като предател, колебаеш се, притесняваш се....
Тая седмица ми беше натоварена. Хвърлям по едно око набързо. Всички ви гушкам, липсвате ми  Hug
Не искам да идва есен  Sad Усещам, че леко почвам да се депресирам.......

# 50
Здравейте
Веси бързо да се оправяте,а за яслата-ох незнам,много е гадно.И ние в сряда тръгваме на градина,и знам,че ще се чувствам ужасно Confused

Шерче и мен ме е подгонила една депресия-като го гледам това мрачно време,но.................уви идва есен,а пък днес ми е просто ужасно тъжно.............. Cry
Забравих да се отчета-онзи ден бяхме на консултация
13.700
95см
за 6м.е наддал 300гр. ooooh!,но пък за сметка на това е порастнал с 5см.
 Hug Heart Eyes

# 51
  • София
Шер, Hug Heart Eyes липсват ми разговорите с теб...

и на мен ми е тъжно нещо........но това е много дълга тема.
Прегръщам ви! Sad Hug Hug Hug

# 52
 Уф, да ви се оплача, че от вчера сутрин съм с хрема, болящо гърло и премина в кашлица, а от днес привечер и Бела ми се разкиха:(( Да видим каква нощ ще изкараме... Иначе вчера ходихме на Костенец, беше топло и приятно, разходихме се, къпахме се в минерално джакузи, Бела беше изключително впечатлена от водопада и дълго показваше как ръмжи водата и как пада, освен това много се впечатли от патетата в езерото и даже на сутринта я чух как се събуди и започна да си говори в леглото "Па-па-па". Ето малко снимки:
 http://kikiniki.snimka.bg/travel/kostenec-5-09-2009.418959.14675181

Ако се чудите дали е мръсна дясната й бузка, не е мръсна..синя е:(( аз съм виновна.. ама юнак без рани не може...

Марморанче, специално погледнах картона на Бела, кажи речи Дарито се движи с нейните темпове. На 3 месеца е била 5420, на 4 месеца- 5620, на 5 месеца- 6050,на 6- 6250. До този момент си беше само и единствено на кърма и то защото педиатърката ми е изключително за кърменето и казваше- и 100 гр да са,щщом качва, всичко е наред. Сигруно някой друг щеше да ме кара да я тъпча с АМ. Като я захраних хем хубаво си хапва, пак не ми е качвала повече от 300грама на месец. Но пък бавно и сигурно в момента,когато другите почнаха да спадат и да задържат теглото, тя пак си качва и се изравни с наборчетата. Определено не е кльощава, с гънки никога не е била, но такава си е и това е. Ако детето ти е спокойно, ако си спинка и няма вид на гладно, значи всичко е наред. Поне аз така мисля.
 Вигантол давах само първия месец. Като започнах да я водя навън, престанах. Фонтанелата й се затвори на година и няколко месеца, абсолютно нормално. На всяка консултация доки опипваше главичката и нищо не казваше, ако еше казала,че има нужда от повече, сигурно щях да давам.

# 53
  • Варна
KikiNiki страхони снимки!
Исе пиши как мина първия ви ден на градинката! Стискам палци всичко да е наред.

# 54
Марго от сряда мила,защото не са ни готови изследванията,Ох ще се побъркам Crazy ooooh! Sad

Ники и аз съм така-бухам като магаре,дано бързо се оправите Praynig
А Бела.............нямам думи,Сладурана ни е тя Heart Eyes
Лека седмица на всички

# 55
Бела е голяма сладурана, кукличка  Heart Eyes
Кики Ники, ами не ми е спокойно детето, често плаче, направо пищи, и изобщо не спи. А ако случайно успея да я приспа, спи страшно неспокойно, и постоянно се пробужда и стряска  Cry
Лека вечер на всички.

# 56
  • София, "Младост 3"
 Hug Heart Eyes
имам много обичани хора тук, които преди 3г ми помагаха да не изкукам
РОНИ, специално за теб  Heart Eyes  bouquet знаеш защо
зареждахте ме с позитивизъм да избутам лудия си период
мисля, МИми, би ви казала мерси ако можеше!   bouquet

# 57
                         тъжна мама ,честит рожден ден !!!
  Пожелавам ти здраве, много сили ,повече усмивки и позитивизъм ,за да отгледаш много скоро едно малко съкровище, което ще стопли завинаги душата ти !От сърце!

# 58

Честит рожден ден,Тъжна мама!Пожелавам ти в най-скоро време вече да не си тъжна,а щастлива мама!

# 59
Тъжна мама,честит рожден ден  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт