Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 550
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро,
Светле смях се от сърце,голям купон е било Joy Joy JoyАз като пробвам нещо обикновено цялата улица ме гледа,защото Християн решава,че ще влиза и излиза от пробната,когата си поиска Mr. Green
 Онзи ден ходихме до АЙКО-еми луди ни направи Crazy,като се започна едно лягане по спалните,едно търкаляне с мръсните обувки ooooh!,а хората сложили едни хубавки чаршафи....................,абе ужас просто.

А за градината-еми много ми е притеснено Confused,дано не боледува много,че незнам вече.Иначе като му кажа,че ще ходи на градина и той;
Ама аз ще пачкам Cry
Сигурна съм,че ще плаче,но няма начин,не че аз няма да рева.................................... Embarassed
Айде лек ден Heart Eyes Hug

# 31
Всички болни дечица да оздравяват бързо.
Шерче, шаферката ви е приказна
Зори, много се радвам за братовчедка ти, пожелавам и спокойна бременност с щастлив финал, а лично на тебе ти пожелавам скоро да подариш на Жори братче или сестричка
Светле, що не му разреши на Вики да отиде на сватбата с ролери, току виж вкарал нова мода  Laughing
От няколко дена Шошко откри че може да плюе, любимото му занимание е да прави "бррррррррр" и особено когато има повече слюнка се оплюва целия ама е много доволен . Моето дете не обръща внимание на почти никакви играчки, радва им се само докато са нови и след 1-2 дена му омръзват, обръща по-голямо внимание на всичко друго /дистанционното, телефона ми, шишето с тоалетното мляко/, но не и на играчките.
Ние успяхме да запишем час за доц.Контрова във Варна, за очето на Шошко, голяма мъка беше защото първо ни дадоха час за средата на януари  ooooh! . Фивърче, часа ни е за 6 вечерта и ще се радвам ако имаш време да се видим
Аз малко се поолях в писането хайде хубав ден на всички

# 32
Светле, ролерите са много подходящи обувки за сватба  Peace незнам що така му чупиш хатъра на детето  newsm78 Весело изкарване ви желая!
Нефче, нормално е това за играчките, те май са повече за родителите. Ние сме така със всички видове туби. Дори в коша на количката вместо играчки имах колекция от тубички пластмасови Mr. Green /от кола, айрян, шампоан, мин.вода..../ А как се впечатлява в магазин като види рафта с безалкохолни. Чува се само едно възклицание+ въздишка А!-хаааааааааааа!.
Исе, нормално е да ти е свито. Не ти ли предлагат пробен вариант, първите няколко дни само до обяд. Сестра ми скоро мина през това и си спомням как ми обясняваше първите дни "стоя и гледам часовника и нищо не ми се прави". Дано свикне бързо детето, че и ти да се чувстваш по-спокойна  Hug

Като отворихте тема за магазини да ви споделя и аз. Вчера ходихме да меря някакви обувчици на Дени. Влизаме в магазина и насреща точно детски обувки на височина 20-30 см от пода. Дени се засилва и сяда на пода пред обувките и като започна едно подреждане. Докато се усетя какво става си беше харесала и гушнала 3 обувки  Embarassed
Няма да се мотаме Я  Mr. Green влизаме, вземаме и излизаме на бързо, докато не са ни видяли
 Hug

# 33
  • Варна
Светле да си изкарате весело на сватбата.
Исе надявам се бързо да свикните с градината и да не плачкате!

# 34
Хайде сега да видите как ще се разпиша в новата тема:)) Понеже съм кукувица изкукала и откога Светлето ме помоли за рецепта за лютеницата, а аз забравих..затова ще я напиша тук, не на ЛС и ако още някой иска- да си я направи:))

15 кг чушки-печени, обелени и смлени
 3 кг доматено пюре- от магазина
 1/2 кг мед
 1 л олио
 сол на вкус
 по желание- люти чушки- на вкус

Всичко се обърква, олиото се слага на котлона да се загрее хубаво /в рецептата пише- препържено/ и се изсипва при чушко-доматената смес. Тук да добавя, че трябва много да се внимава,защото е ужасно горещо, пръска като се изсипе и се чува звук все едно се пържи сместа. Не знам в кой момент обаче се води "препържено", ама доста време се грее на котлона.
 Поставя се в бурканчета и се стерилизира 5-6 минути.

Ако има питанки-ще отговарям. Дано Хера не се ядоса,че го обръщам на готварски форум, ако много се яодса,Светлето ще я почерпи с едно бурканче Mr. Green

Хубав месец на всички!

# 35
  • София
Дано Хера не се ядоса,че го обръщам на готварски форум, ако много се яодса,Светлето ще я почерпи с едно бурканче Mr. Green
Е, аз вече много се ядосах! Mr. Green

# 36
Дано Хера не се ядоса,че го обръщам на готварски форум, ако много се яодса,Светлето ще я почерпи с едно бурканче Mr. Green
Е, аз вече много се ядосах! Mr. Green

Да трия докато мога??? Малееей... стана тя каквато стана... А Хера даже още не се е мернала да видя в какво настроение е...

# 37
 Mr. Green

забавно ми е като ви чета, Аги и Ники. Впрочем и на двечките имам да кажа по нещо. На Аги да кажа, че резлутатите са ок, а на Ники да благодаря за вкусната рецепта. И че.... ви обичам.

Ама Ники не знам рецепта за лютеница без черен пипер и кимион.  newsm78 Сигурна ли си,че няма?

# 38
  • Стара Загора
Кой каза лютеница  Whistling Twisted Evil Една доза и за мен  Mr. Green за умилостивяване де.... Blush Mr. Green

# 39
Ооо,и на нас ни се яде лютеница пък: Crossing Arms:Ама надали ще успеем да си направим,аз толкова сложна зимнина не съм правила,само фризера пълня с разни зеленчуци.Вие сте майсторки.

Шерче,разгледах снимките на твоята красота,ама и мама е страхотна.

Светле,приятно прекарване на сватбата,не разбрах дали е скоро,ама аз както се включвам често Mr. Greenиначе ще я изпусна.И да си сложите ролерите. Mr. Green

На Херка също приятно изкарване на почивката,на нас там много ни хареса.

Исе,гледам че се притесняваш за градинките,неизбежно е да не ти е свита душичката,но пък може на детенцето да му хареса и дано да е така,и всичко да отмине по-безболезнено и за двамата.При нас най-големия проблем беше със заспиването и затова в началото я вземах на обяд,но после свикна.Като се сетя как надзъртах зад пердето,всички дечица спят,само нашата седи като наказана на леглото ,без да мръдне изкарваше по два часа,докато всички се събудят.И аз за яслата треперех,после за градината,сега пък за училището ме втриса.Само да са здравички,и всичко друго ще е наред.

# 40
Ама Ники не знам рецепта за лютеница без черен пипер и кимион.  newsm78 Сигурна ли си,че няма?
В онази, която ти яде, няма ни черен пипер, ни кимион. Никога не сме слагали. Ама ти можеш да си сложиш каквото друго си искаш. Нали знаеш,че никой няма нищо да ти каже:)) Всичко е въпрос на вкус. Тази рецепта просто е много лесна. Едно време баба правеше, мелеха се и домати, и моркови, после се вареше, пък пръскаше навсякъде, голям ужас. А сега само объркваш и стерилизираш. И пак е вкусна. Ники умира за тая лютеница, той е основния консуматор. Аз не обичам по принцип, слагам я основно в яденета зимата.

Ние утре ще ходим на Костенец за уикенда. Имало басейн, да поплува малко Бубулечката:) И ние евентуално да си починем Mr. Green

Мерри, нищо не казваш за бременността, докъде я докара? Сложи си една леничка, та да те следим!

# 41
Светле, пропуснала си ракията като добавък към вкусните подправки.  Simple Smile
Клявкам носа Мариин с БактроБАН. Пък дано да се баннат гадните бактри.  #2gunfire
Лейди, аз АБ-то знам какво означава, но пиенето на антибиотик за всеки случай (поне така схварах предписанието на докторката) не го разбрах.
Ники, приятна почивка на теб, а на Бела и татко й приятно плуване.

# 42
Ники,докарах я до 24 седмица.Лентичка,за мой срам,не знам как да си сложа Embarassed Embarassed EmbarassedЩе трябва да попрочета малко.Иначе не знам какво да кажа-освен че тази ми бременност до този момент е изключетелно лека,дори на моменти съвсем забравям за нея,въпреки всичките ми страхове и ужасии,които са ми в главата.Надявам се и се моля до края да е така.
На вас приятно прекарване и целувки на Бела. Hug

# 43
Добър ден
Ха сега,който прави лютеничка да изпрати на всички мами тук по Адин буркан Mr. Green

Ники весело изкарване на уикенда и дано си починете Heart Eyes

мерри абе да ти кажа,успокоявам се с факта,че там ще се чувства по-добре сред децата,ама да видим......................... до като сме живи все ще ги мислим

Лиле да ти кажа незнам как стоят нещата в детската градина,за яслата знам-първите дни до обяд,но тук newsm78

На Шошко много целувки Heart Eyes
Хубав уикенд на всички Hug

# 44
Абе голямо затишие цари тук Thinking
я бързо всички мами на отчет Mr. Green
Ето ви малко снимки за разнообразие:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30683379&l=b9592636ff&id=1086979781
Хубав ден на всички и много цалифки на дечковците

Общи условия

Активация на акаунт