с и без поводи благодарности на Ренка за новата тема,чак сега видях че е дошъл нов месец

Ние утре пътуваме за Благоевград да оставим ''детето''

Специални целувки от нас за нея!
Алина,честит празник! 

Пък ние обещаваме да стискаме палци. 

Има нещо като задна хрема, плюс че от следобяд и пресипна гласа и сега започна като хрипчета.Иначе Т и кашляне няма.Страх ме е до утре да не се превърне в по сериозно.Иначе днес бяхме на док ама преди обяд когато имаше само като хрема и я преслушаха и казаха че за сега няма нищо.Стискайте палци да не е сериозно че вече ми е адски притеснено.
Не мога да го разчета на рецептата , довечера като се прибере мъж ми ще отиде да го купи.Много бях се притеснила вчера да не направи пневмония но се успокоих с това че нямаше Т.Иначе педи каза че може да стане на бронхит и за това е добре да си и давам АБ.

Сигурно тази година и по тайната рецепта за сироп не си работила. 
! Благодаря за препоръката и ние с таткото на Мария да се проверим. Тома ми беше хрумнало и на мен, когато видях резултата.

,съм убедена,че ще спретнеш една чудесна торта 

Сигурно тази година и по тайната рецепта за сироп не си работила. 
Направих,ама не по тайната,ами класическа тъй да се каже.
Нагушай я от леля й Светла. 
Притесняваш ли се за градината?
Днес реших, да изведа зверовете да се пообзаведем с нови дрешки по повода и ха познайте- точно на третия магазин бях вир-вода мокра от пот,изнервена и ми се ревеше. Божидар мрънкаше и ревеше,баткото ми се затръшка за ролери и нищо не можеше да го убеди,че това не са обувки за сватба.
Единственият път, когато се осмелих аз да пробвам нещо и оставих Дарето на Вики се случи следното. Пробвам насред магазина, че да мога да ги виждам през вратата. И по едно време гледам Виктор пред вратата, Дарето го няма. Ей обърна ми се всичко. А то ето какво било. Дарето мрънкал. И Вики решил да му създаде забавление като пусне контрата на количката и го остави да се спусне мъничко по тротоара - улицата е с лек наклон. И после го настига и го дърпа обратно. И отново
Ха познайте дали пробвах повече нещо. Та тъй- ще си ходим голи на сватбата.