Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 550
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Честито на всички празнуващи  bouquet с  и без повод
и благодарности на Ренка за новата тема,чак сега видях че е дошъл нов месец Joy
Ние утре пътуваме за Благоевград да оставим ''детето'' Laughing и след обяд съм на преглед,стискайте палци.Като се върнем ще пиша Hug

# 16
Здравейте,
искам да ви питам погачата за 40 дни кога се прави,точно на деня ли.Защото четох различни версии.При нас се пада в вторник и гостите ,които искам да поканя са на работа и сега се чудя как и кога да го направя.

# 17
  • София
Честит празник на Мария!Да е здраво и щастливо дете!

Глоре
,аз не съм чакала 40-тият ден.Жоро беше на 2 седмици,когато я правихме,а на 40 дни ходихме само до църквата за молитва.И аз прочетох различни мнения и реших,да я направя,когато ми е удобно на мен - исках и моята мама да присъства и трябваше да побързаме,за това толкова рано.

# 18
Честит рожден ден на Мария! Да расте здрава и усмихната   bouquet
Хубав месец на всички  Heart Eyes  bouquet
Ето малко снимки от нас http://vanyacherkezova.snimka.bg/wedding/29-08-09-svatbata-na-br … i.417170.14568109

# 19
Аги, да ти е жива и здрава именничката! Да е слънчев и красив житейският й път!  bouquet  bouquet  bouquet Специални целувки от нас за нея!

Честит Рожден Ден, мъничка пораснала Мария! Усмихнато и радостно детство ти желая!   bouquet Алина,честит празник!  bouquet

Честит празник на всички именници днес!

Шерче, ми тя за шаферка била родена бе нашата шоколадка. Страхотна е.И роклята много ми хареса. Ама и мадамските сандалки. И ти си прелестна в тази рокличка. Heart Eyes
Рони, Лили,ами срам не срам ще призная - нито една торта не съм спретнала досега. Само умувам и вече имам идея поне за формата, а пълнежа отдавна съм го измислила. Grinning

Рони, не съм наясно с проблема, ама антибиограма не се ли прави в такъв случай? А какво джи пи-то? Мъничката има ли по-обилен секрет?

Зори, как е Жори днес? Радвам се за братовчедка ти много. Вярвам,че проблемите са останали зад гърба й.

Красе,
пиши непременно след прегледа. Hug Пък ние обещаваме да стискаме палци.

Рита, добре сте си дошли у дома. Сега чакаме снимки от моренцето. Hug

Херка, аз се присъединявам към сладкото пожелание на Лили.

И честита ни темичка! Ренка,  Hug

Написах този пост с цената на това Дарето да обърне стаята и всичките ми шкафове. ooooh!

# 20
Честит рожден ден на кака Мария. Hug
Момичета Мишето е болна... Sad Има нещо като задна хрема, плюс че от следобяд и пресипна гласа и сега започна като хрипчета.Иначе Т и кашляне няма.Страх ме е до утре да не се превърне в по сериозно.Иначе днес бяхме на док ама преди обяд когато имаше само като хрема и я преслушаха и казаха че за сега няма нищо.Стискайте палци да не е сериозно че вече ми е адски притеснено.

# 21
Лейди, а защо не се консултираш с педиатъра ви по тел? Да видиш тя какво ще каже за пресипването и хриповете. Тях кога ги усещаш - при вдишване или при издишване?

# 22
  • Стара Загора
Добро утро bowuu
Свърши ми вече разхайтената дневна програма със Слави...от днес лелята поема поста Crazy
Ритке ще ходим 18-19-20.09 на Добринище.
Светле, Лили благодаря за пожеланията  Blush но за сега няма изгледи за второ Crossing Arms Може някой ден...някой път да опитаме.

# 23
Лейди, със същите симптоми бхме и ние. Казаха ни че гърлото е червено, но не успях почти нищо да й дам. Добре че поне чая си го пиеше като се сети, но студен. Сополите текнаха когато й пръснах капките за нос, преди това беше както ти го описваш нещо като задна хрема. За 2-3 дни спряха сополите, но хрипането остана, особено по време на кърмене го усещах как задира нещо вътре. Слгах сребърна вода /без особен успх/, т.е. не бях много сигурна кога съм успяла да капна, кога не. Това хрипане го чувах поне още 1 седмица, но нищо друго не се появи /Т, кашлица/, освен 1 кучешки зъб и хрипането изчезна. Е колкото и да не искам да свързвам разни симптоми със зъбоникнене, мисля че този път имаше връзка.

# 24
  • Варна
Шер много хубава шаферка!
Лейди бързо оздравяване на Мишето!

# 25
Светле и аз не знам кога ги чувам, от време на време ама дали при издиша или вдишване...може би и при двете но май по вероятно при издишване.Иначе и педи ми говореше нещо за дова но не я разбрах много.Само разбрах да следим дишането и ако стане затруднено (показа ми как звучи) да отиваме веднага пак или при нея или при дежурен.
Иначе Лили и аз чакам абсолютно всеки момент да ни избие зъб, но ме съмнява да е от това.За сега няма Т и кашлица освен от време на време като и застане секрет на гърлото.
Бяхме при педи днес пак и имаме силно зачервено гърло и ни изписа АБ. Sad  Не мога да го разчета на рецептата , довечера като се прибере мъж ми ще отиде да го купи.Много бях се притеснила вчера да не направи пневмония но се успокоих с това че нямаше Т.Иначе педи каза че може да стане на бронхит и за това е добре да си и давам АБ.

# 26
Алина, да ти е жива и здрава Мария! Прекрасно детство да има!    bouquet Heart Eyes
Лейди, Мишето да оздравява. Само този АБ нещо не го разбрах.  Rolling Eyes
Светле, хайманиш се.  Crossing Arms Сигурно тази година и по тайната рецепта за сироп не си работила.  Flutter
А за изследването - има си антибиограма. Лекарката предписа това, което бях прочела и във форума на Нивеа Бейби от консултациите на Слънчева.
Зори, за братовчедка ти дано всичко приключи най-щастливо  Praynig!  Благодаря за препоръката и ние с таткото на Мария да се проверим. Тома ми беше хрумнало и на мен, когато видях резултата.  Hug

# 27
Здравейте
Шерче всички изглеждате прекрасно ,но малката шаферка е направо една прекрасна госпожица Heart Eyes

На Мишето бързо оздравяване Praynig

Светле като знам каква добра  chef,съм убедена,че ще спретнеш една чудесна торта Peace

Хриси вече е добре,днес пуснахме ПКК и урина за градината,утре ще дадем изпражнения и ако всичко е ОК от понеделник тръгва.
Единственото,което ме притесни е,че левкоцитите са му на горна граница,но е възможно да е от кашлицата и хремата-знам ли newsm78
Лека вечер на всички Heart Eyes

# 28
Рони, антибиотика е Клацид. АБ - съкратено от антибиотик. Blush

# 29
Лейди, дано бързичко се оправя мъничката.За съжаление понякога няма как да избегнем АБ! Confused

Светле, хайманиш се.  Crossing Arms Сигурно тази година и по тайната рецепта за сироп не си работила.  Flutter

Ела да провериш на гости де. Grinning Направих,ама не по тайната,ами класическа тъй да се каже. Grinning
Аз обаче не разбрах - на прекрасната ни Мария сега ще давате ли АБ или ще изчакате?  newsm78 Нагушай я от леля й Светла.  Hug

Исе,нормално е когато боледуват левкоцитите да скочат.Със сигурност. Убедена съм в това, което казвам. Peace Притесняваш ли се за градината?

И ние тази седмица сме на сватба. Моята сестра след сумати години съжителство с любимия, след един пораснал разбойник и втори на път ,я прещрака, че й се жени. Joy  hahaha Днес реших, да изведа зверовете да се пообзаведем с нови дрешки по повода и ха познайте- точно на третия магазин бях вир-вода мокра от пот,изнервена и ми се ревеше. Божидар мрънкаше и ревеше,баткото ми се затръшка за ролери и нищо не можеше да го убеди,че това не са обувки за сватба. ooooh! Единственият път, когато се осмелих аз да пробвам нещо и оставих Дарето на Вики се случи следното. Пробвам насред магазина, че да мога да ги виждам през вратата. И по едно време гледам Виктор пред вратата, Дарето го няма. Ей обърна ми се всичко. А то ето какво било. Дарето мрънкал. И Вики решил да му създаде забавление като пусне контрата на количката и го остави да се спусне мъничко по тротоара - улицата е с лек наклон. И после го настига и го дърпа обратно. И отново Crazy  Ха познайте дали пробвах повече нещо. Та тъй- ще си ходим голи на сватбата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт