А и ти покрай него 
Душичка малка, да го нацелуваш от нас
и бързо да оздравява и укрепва! 
Ники, така растат децата за наша мъка, само да са живи и здрави, другото ще мине.
Не може да не пие АБ и плюс това самата ти казваш че дриска и повръща много плюс че видимо е отслабнал.Явно венозно трябва да се приема АБ-то защото е много време това да е с такава Т и повръщане с допълнение дрискане.
много мъчно ми стана. Дано тръгнат нещата на подобрение
бързичко, че да сте пак жизнени и енергични и двамата
. Сигурно си пробвала илачи всякакви, но чайче от шипка или друго, което действа запичащо не успяваш ли да му дадеш. Дано утре се включиш с по-добри новини
не се обвинявай. Сигурно като на всяка майка очите ти са на 4, както се казва и пак се случват неща, които и през ум няма да ти мине, че представляват опасност. Да ги пази Господ дечицата
, че те милите са като детектор за бели.
С няколкостотин грама според мен, ама не мога да кажа точно колко, защото го теглихме с дрехите, че беше много кисел и нямаше как да го разсъблека.
За да ми скъса съвсем сърцето. А за капак Митко днес си изгори ръката и има големи мехури, а той ми беше едиинствена отмяна. Вярвам, че скоро всичко вкъщи ще си дойде на мястото.

-Хриси се събуди с рев,защото разбра,че отива на градина
И на Дари, и на Вики много целувки. 
Днес е 4-ти ден. Ама нали съм си умница забравих да питам 5 дена ли да пие или повече.
Който знае - да свирка!

Аз си мислех, че 5 дена се пие АБ. Значи и на рождения си ден ще го пие. Ужасно просто.
Ама аз не съм и убедена, че ще ни стигне за 7 дена, защото доста е намалял. Това значи ли да взимам нов? 

/аз това време от 7 до 8 го използвах най-егоистично за себе си баня+кафе
за долекуване
И аз знам че задължително трябва да се приема АБ 5 дни поне, зависи какъв са й изписали. Скоро празник ще имате, божке а аз как се вълнувам за РД на Цвете а дотогава има цели 2 месеца и половина отсега съм се заприготвяла, че ще й бъде и кръщенето тогава. Така не съм се вълнувала и за сватбата си 

от мен!
Ти съвсем ме хвърли в чуденка. Ще се обадя на док явно, ама ми се искаше и вашето мнение да чуя. Хич не ми се даваше пустия АБ.
Нещо хич не мога да се настроя празнично за РД. Много се притеснявам от тези кръгове под очите. Надявам се като навакса със съня да изчезнат.