Септември дойде...циганско лято да ни донесе

• 16 583
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Светланче, ама много ни се е измъчило Даренцето. Sad А и ти покрай него Hug
Душичка малка, да го нацелуваш от нас Heart Eyes и бързо да оздравява и укрепва! Praynig

Ники, така растат децата за наша мъка, само да са живи и здрави, другото ще мине. Hug

# 91
Светле, знам че сигурно не ти се иска ама педи какво каза за това че малкия повръща всичко?Аз мисля че трябва да влезе в болница. Tired Не може да не пие АБ и плюс това самата ти казваш че дриска и повръща много плюс че видимо е отслабнал.Явно венозно трябва да се приема АБ-то защото е много време това да е с такава Т и повръщане с допълнение дрискане.

# 92
СветлеHug Hug Hug много мъчно ми стана. Дано тръгнат нещата на подобрение  Praynig бързичко, че да сте пак жизнени и енергични и двамата  Praynig. Сигурно си пробвала илачи всякакви, но чайче от шипка или друго, което действа запичащо не успяваш ли да му дадеш. Дано утре се включиш с по-добри новини

НикиHug не се обвинявай. Сигурно като на всяка майка очите ти са на 4, както се казва и пак се случват неща, които и през ум няма да ти мине, че представляват опасност. Да ги пази Господ дечицата  Praynig, че те милите са като детектор за бели.

Исе, щом не плаче, ще свикне и да спи. Може би като се почувства малко по-сигурен, че така или иначе мама ще си го прибере. Ако пък веднъж разбере, че след съня идва ходенето у дома, ще е още по-лесно. И моя племенник в първите дни на яслата, като ходи "пробно" до обяд, следобед в къщи пак отказваше да спи. Изкара 2 дни без следобеден сън, явно от вълнението, но после нещата се оправиха.

Лека вечер на всички!

# 93
Благодаря ви! Подкрепа сте ми вие голяма. Hug
Днес най-после Т падна. Значи правилото, че АБ започва да действа на третия ден важи и за нас. Остава да преборим разстройството, а повръщането няма как, защото то е съвсем нарочно - още като види, че ще му давам лекарството започва да се кози. Имам въпрос - четох в листовката, че е възможно разстройството да е от АБ. Трябва ли да спра лекарството при условие, че ни остават още два дни. Признаци за обезводняване няма. А и днес имам още една добра новина - започна да пие водичка. И най-важното - днес Дарето се смя отново. Но все още е много слабичък. И понеже дни наред не е излизъл, днес го изведох на разходка и го заведох да го претегля- ами наистина е отслабнал.  Sad С няколкостотин грама според мен, ама не мога да кажа точно  колко, защото го теглихме с дрехите, че беше много кисел и нямаше как да го разсъблека.

Лейди, малчо не повръща всичко. Аз прилагам малка хитрост - дам му само 1 мл и той се напъне и повръне. Тогава дам другите 4. Тях не повръща. И аз си мислех заболница, защото се страхувах от обезводняване,ама засега мисля, че не е. Пишка си, кожата му не е суха.

Ники, разбирам как се чувстваш. И при Дарето най-сериозните инциденти са ставали в мое присъствие. Амаи Рони е права - то е защото най-много време прекрават с нас. Недей да търсиш вина в себе си. Моля те! Гуш за юначната ни Бела.

Исе, браво на малчо за днешното му геройско държане. По онова, което споделяш си мисля, че бързичко ще се климатизира и ще свикне с дечицата и промяната.  Peace

Отново - благодаря ви за подкрепата. Имах нужда - още повече пред факта, че свеки идва по пет минути дневно само за да го ожали и да отбележи, че съвсем се е стопил.  Cry За да ми скъса съвсем сърцето. А за капак Митко днес си изгори ръката и има големи мехури, а той ми беше едиинствена отмяна. Вярвам, че скоро всичко вкъщи ще си дойде на мястото.  Praynig Peace

# 94
Светле, не спирай Аб-то по средата на лечението. Доколкото знам преждевременното спиране може да доведе до резистентност към люкарството. То по-добре въобще да не му трябва повече.  Hug И на Дари, и на Вики много целувки.  Heart Eyes

# 95
Светле,а какъв АБ пие?
Защото Хриси от Аугментина веднага го хваща дрисък,това му е страничен ефект,но аз никога не съм го спирала.
На Митето бързо възстановяване,
ох и на теб много ти се насъбра.Гушкам ви всичките миличка Heart Eyes

Айдеееееееее и нашита идилия продължава ooooh!-Хриси се събуди с рев,защото разбра,че отива на градина Sad

# 96
Светле, не спирай Аб-то по средата на лечението. Доколкото знам преждевременното спиране може да доведе до резистентност към люкарството. То по-добре въобще да не му трябва повече.  Hug И на Дари, и на Вики много целувки.  Heart Eyes

И аз така знам.  Peace Днес е 4-ти ден. Ама нали съм си умница забравих да питам 5 дена ли да пие или повече. ooooh! Който знае - да свирка!
Рони, ти що не спиш така рано? Мъничката ни Мария ли е така ранобудна или просто това е времето ти за форум? Hug
Светле,а какъв АБ пие?
Защото Хриси от Аугментина веднага го хваща дрисък,това му е страничен ефект,но аз никога не съм го спирала.
Точно Аугументин. Confused
Исе, знам какво ти е. Навремето много тежко ми беше с Вики. Факт е, че децата обаче наистина свикват по-бързо от мама. А също така и че повечето плачат пред родителите си,но после като останат там не плачкат. Това го знам от госпожите. Колежки са - няма да ме лъжат.

# 97
Светълче,Аугментина се пие най-малко 7дни.Това го знам със сигурност,защото зълва ми го продава в САЩ,в смисъл е лекарствен дистрибутор на фирмата,която го произвежда-GSK

# 98
 Много сте ми ранобудни ееей!
 Светле, предполагам Дарито е в сатурнова дупка преди рождения си ден... Още съвсем мъничко и всичко ще е наред, сигурна съм!!!  Много да го  нацелуваш малкия ни герой, дано днес е добре вече. Време му е да се оправя, направо си е задължително!!! Все пак рожден ден има, гости трябва да посреща, ама-ха!

Аз вчера имах 4 часа със зверско главпболие и как не се метнах някъде не знам.. Случва ми се от време на време, през доста години-последно беше преди 5 години. Започва от очите- изчезва ми някаква малка част от зрителното поле. Следва зверски главобол... Ходила съм на лекар- съдов спазъм, случва се. Повече течности и не знам си какво. Може би ще живея... Днес май ми е по-добре, ама още съм като отнесена...

# 99
Малее, все ранобудни булки сме се събрали. bowuu

Ники, какво ще да рече съдов спазъм? А нещо не те ли облекчава? В смисъл цяр някакъв?

Исе, ти ме съсипа направо.  ooooh! Аз си мислех, че 5 дена се пие АБ. Значи и на рождения си ден ще го пие. Ужасно просто.  Sad Ама аз не съм и убедена, че ще ни стигне за 7 дена, защото доста е намалял. Това значи ли да взимам нов? newsm78

Ники,и аз това мисля от няколко дена. За сатурновата дупка.  Thinking

И няма да се изморя да повтарям -благодаря ви! Hug

# 100
Ех ,горкото Дари.Бързо да минава и на рожденият ден да бъде щуро и весело.Светле ,7 дена задължително антибиотика.

# 101
Много сте ранобудни бе мами  Hug /аз това време от 7 до 8 го използвах най-егоистично за себе си баня+кафе Mr. Green/

Светле, знам че не ти е до шеги ама аз като съм била болна при наближаващ празник, спирам антибиотика и минавам на водка Peace за долекуване Mr. Green. Та, не бъди лоша и позволи на Даренцето да "метне едно" на РД Mr. Green
Още веднъж бързо възстановяване на Дари и Митко, а на теб бързо психическо и физическо възстановяване.

Hug Hug Hug

# 102
Светле, какви сили ти трябват точно сега! Да се оправят бързо мъжлетата у вас. Peace И аз знам че задължително трябва да се приема АБ 5 дни поне, зависи какъв са й изписали. Скоро празник ще имате, божке а аз как се вълнувам за РД на Цвете а дотогава има цели 2 месеца и половина отсега съм се заприготвяла, че ще й бъде и кръщенето тогава. Така не съм се вълнувала и за сватбата си Mr. Green
Исе, ще свикне дечко, май май на нас е по-трудно. Аз само като помисля, че догодина по това време ще трябва да записвам Цвете на ясла и ми свива сърцето, хем ще е в градината на баба си. Tired
Цвете има 4 зъба, 2 отгоре, 2 отдолу като зайче е  Heart Eyes
Лек ден на всички! Hug от мен!

# 103
  • София
Светле,правиха ли ви някакви изследвания преди да ви изпишат АБ.Аз се излъгах веднъж да дам АБ без изследвания и вече не го правя този номер.От него Жоро се раздриска много яко.
Когато Жоро дрискаше предният път също ни изписаха едно,което не е точно АБ ,но е подобно.Започнах го,но според мен беше грешка и детето дрискаше повече от него и го спрях на 2-рия ден,после в инфекциозна ни казаха ,че изобщо не е трябвало да го пие и АБ без изследване на акото да не давам никога.Жоро повръщаше от лекарствата - само като ги види и започваше рев,а като ги дам и се изповръщаше.За това спряхме всички лекарства ,по-важно е да не повръща!Ако можеш му давай соковете на Хип ОРС 200 (май така бяха) - аз ги разреждах,защото иначе не ги пие и със сламка или от чаша му давах,че не искаше иначе.Екектролитите на хумана също са хубави,а чай от кора от нар е вълшебен според мен - на нас мн ни помогна.Понеже не го пиеше така чая,му правех каша с него - 200 мл. от чая с оризова безмлечна каша.Като храна - давах моркови,картофи,ориз,печени ябълки с обикновени бисквити,бисквитена торта с нишесте и вода.Не давай глюкоза и захар - засилва повръщането и диарията,пък и няма нужда от енергия сега ,а от соли!

# 104
Светле,правиха ли ви някакви изследвания преди да ви изпишат АБ.

Не са. Даже не съм и сигурна, че лекарите в Карлово имат такава практика. Просто изписват Аб. ooooh! Ти съвсем ме хвърли в чуденка. Ще се обадя на док явно, ама ми се искаше и вашето мнение да чуя. Хич не ми се даваше пустия АБ.  Confused

[Екектролитите на хумана също са хубави,

Срам не срам - питам - за какво става въпрос? Впрочем аз нищо не давам - той отказва всичко освен кърма и вода.
Дари и днес е без Т и вече два пъти не повръща АБ, ама пък разстройството продължава. ooooh! Нещо хич не мога да се настроя празнично за РД. Много се притеснявам от тези кръгове под очите. Надявам се като навакса със съня да изчезнат. Praynig

Лили, ти се бъзикаш, ама то верно това не съм пробвала. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт