Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите алтернативи на памперсите?
Кога намалява честотата на акането при бебетата?
Какви са най-добрите практики за ЕБХ (без памперси) и какви са препоръчителните дрехи и аксесоари?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите алтернативи на памперсите?
Най-добрите алтернативи на памперсите включват използването на многократни пелени, които могат да бъдат рентабилни и екологични. Освен това гърнето TotBot е споменато като удобна алтернатива, която е проектирана да бъде подходяща както за момичета, така и за момчета, и за по-малки деца, и за по-големи деца.
-
Кога намалява честотата на акането при бебетата?
Честотата на акането при бебетата обикновено намалява до третия месец, когато повечето от тях започват да се движат по веднъж на всеки два дни. Въпреки това, може да бъде обичайно някои бебета все още да се движат поне 3 пъти дневно. Консистенцията на изпражненията на кърмените бебета обикновено е рядка, с жълт цвят и понякога съдържа малки бели парченца.
-
Какви са най-добрите практики за ЕБХ (без памперси) и какви са препоръчителните дрехи и аксесоари?
Най-добрите практики за ЕБH включват използването на многократни пелени, памучни подложки и гащички, които могат да се използват заедно. Освен това споменатите „леггингс“ бяха похвалени като удобни и подходящи за студено време. Гърнето Totts Bots също беше препоръчано като удобна алтернатива, която може да помогне в процеса на ЕБH.
-
Какви са някои от начините за улесняване на процеса на ЕБХ?
-
Какви са някои методи за улесняване на процеса на ЕБХ през нощта?
Ние сме в подобна ситуация.
В резултат на опитите ми да остава суха стигнахме до там че детето не желае да ползва памперс. Дърпа се и се тръшка при поставянето му и после не го подмокря! Друго което забелязвам е че започна да пишка през по големи интервали и в по голямо количество! А днес си погледна мокрите панталони и каза МАМО АКИ! Утре сме на гости на село и реших да я пусна по гащички с тензух на двора за да видя как ще е. И ако мине добре въпреки фаловете вкъщи смятам да е по гащички на разходките.
Вече е топло и мога спокойно да си я преобличам на вън.
и все още го издържам,ама нищо,и до гърнето ще стигнем,от вчера вече сам застава до вратата на банята и ме вика,ама нали още не говори ....Днес ще пробвам да спи с многократна пелена ( през ноща спи с еднократна),защото от няколко дни на обяд като се събуди е сух,та да видим какъв ще е резултата сутринта.
Пеленките може да ги мокри не само веднъж за времето в което не си й предлагала, не можеш да бъдеш сигурна колко често и по колко отделя докато не я съблечеш.
уважавайте й мнението.
То не бе викане, рев, ръмжене....
Кажете ми успявате ли да правите нещо друго освен следене за сигнали. Аз я оставях по голо дупе, седя до нея за да видя, но никога нищо, не прекъсва заниманията си, не кротува, просто посредата на играта с нещо се изпишква и продължава. Одеве се изпишка - погледнах си колко е часа, взех я, умих я, нагласих си таймер за след 20мин, започнах да прибирам напишканото чаршафче, и докато се завъртя да умия 1 чиния той таймера изпищя. Тръгнах да нагласям пелена(джоб са ми) и видях че и новото чаршафче е напишкано. Т.е не мога да се завъртя и пак трябва да я изпишквам - ами кога да направя нещо из къщата или да не говорим за себе си?
Определено съм я оставила на самотек. Когато се сетя я издържам. Като се напишка просто я преобличам и забърсвам. Така много по-често имам прекрасната възможност да нахапя и нацелувам едно голо бебешко дупе.