Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина :)

• 13 169
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Писах, писах и накрая затрих всичко - неразбрах как, ама #Silly
Нашия хемоглобин е 119.
За игрите с бебоците съм твърдо ЗА  Peace Новите играчки ги предлагам след като аз съм се правила на маймуна 10-на минути и тя вече трепери с протегнъти ръце.
Анди също обича да й пея и да й разказвам кратки приказки и стихчета - даже си има любимо и ме подканва да й го казвам. Обича да я разнасям на ръце и да й показвам най-различни неща из къщата. Вече отговаря на въпросчета с очи. Показва къде е лампичката, месечинката, търси кучетата и пилетата по улиците, имаме един календар с бебета и тях показва, абе трябва да им работят мозъчетата  Peace
Сега набързо да ви се оплача, че за един месец сме изяла има, няма 1л. АМ и то от опитване  ooooh! пие кисело мляко от магазина, но не ми се иска, затова днес съм й подквасила  прясно:pray: стискайте палци да го хареса.
Айде да бегам, че филмите почнаха  smile3508

# 91
Минавам само да ви кажа че от половин час на сам вече и ние сме в графата "паднали от спалнята"  Rolling Eyes Вече ще си спи в леглото зад решетки, поне докато се научи след падане да се връща сам обратно в леглото както прави кака му  Joy

к.пенкова,само бисери "раждаш" !  Joy Даже и в драмата с падането внасяш ирония!  smile3501

Мами,от вчера получих много покани за приятелство във фейсбук-а!  Hug Засега ще го разучавам,а фермите ...по-късно!

# 92
хилоу  Whistling

искате ли малко снимки от нас  Mr. Green

http://gall78.snimka.bg/?album;aid=416851

парола: 2009

пък аз отивам да си дочитам...

# 93
Намерете ме и мен, че нямам потребител и парола за личн.данни, бях си ги запазила но преинсталирах комп.и ..... НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ГИ ПРАТИ-МОЛЯЯЯЯ
roland1984@abv.bg  
профила е на мъжа ми, но само аз го използвам че ме мързи да правя нов.
Сега сея тикви  Laughing.
Аз още устисквам с падането, с темпото на малката докога ли  newsm78.
 Hug

# 94
Намерете ме и мен, че нямам потребител и парола за личн.данни, бях си ги запазила но преинсталирах комп.и ..... НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ГИ ПРАТИ-МОЛЯЯЯЯ
roland1984@abv.bg  
профила е на мъжа ми, но само аз го използвам че ме мързи да правя нов.
Сега сея тикви  Laughing.
Аз още устисквам с падането, с темпото на малката докога ли  newsm78.
 Hug
Готово - пратих ти покана и на момичетата,които аз имам в приятелите си!

# 95
Олеее, сеге ще ме каратее паралелно във фейсбука да ходя  Mr. Green

Аз едва смогвам с нещата. Млечният бар и при нас е целонощно и мисля, че тук конкуренцията става жестока  Crossing Arms чудя се само как ги взимате при вас да спят дребосъците... аз нощем съм като сумнамбул, напоследък изобщо не помня колко пъти ставам, знам само, че баткото веднъж го заварвам между нас, веднъж го няма  Rolling Eyes малкия веднъж е на едната страна в кревата, друг път го на обратно, а аз често държа одеалото ми в поза кърмене  Crazy и се стряскам, че ще го изпусна и се събуждам... Не знам колко продължава този период, но аз нямам батерии вече.

Само хубави неща прочетох, пу пу  Hug

Мартеничке, дай го твоя мъж с подаръка, ще го сефтосаме с бой  Grinning

Вашите деца са прекалено интелгентни - песни, букви, цифри... Моят човек горкия само курсове по самоотбрана кара, че лудия му батко като изпадне в любов и става лошо. Иначе налита на всичко - колички, капаци, всичко. Вече лази самоотвержено (като бяга от батко си  hahaha) и не иска да се гушка в мен, а ме ползва само за паница и носилтка  Crossing Arms

И да питам, що ги варите тез плодове...аз само сурови ги давам и плодови пюрета само като пътуваме ползвам.

По въпроса за гърдите, аз смятам да открия бутик за сутиени с различни размери чашки по поръчка....

Алхимиче, аз, като виден представител на младосткитте мами, да кажа: зор, зор да нахакам файтона в Очко, нахаках го, даже и лятна количка намерих после....тамън се израдвах и....спря да пали колата - нов акумулатор, тамън запали и...обраха ми колата - огледала, чистачки, предно стъкло... това ако не е късмет, какво е, не знам Sad иначе с двамата и метрото е невъзможна мисия.

Карбото пак започна да сънуваааа Simple Smile по това време от годината явно е време за провидения Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 17:07 от GALL78

# 96
Привет и от мен, аз напоследък взех да пропускам теми- все не ми достига време, защото много се разхождаме с децата. Дими е много по-интересен от преди, Алекс му нобръща внимание, показва му разни неща (даже му беше стиснал пръстчето с пресата за чесън, за щастие лекичко "мамо, аз исках да му покажа какво е това, а той не искаше да види", пъхнал си пръстчето да пипне бебока), малкия по доста време се занимава сам или гледа батко си- изобщо бебе мечта.
Разбира се, и при нас млечния бар е денонощен, но аз го очаквах, пак е по-добре, баткото понякога спеше цяла нощ закачен на гърдата ми, а сега Дими се буди по 2-5 пъти, но като посуче заспива и пуска. За мен си знаете, нямам намерение да отбивам скоро. На мъжа ми горната граница на кърменето му е около 3 г., а аз за себе си не знам- май някъде там, въпреки че Алекс се отби на 2 и беше готов за отбиване (разбирай че отбиването стана лесно и не се налагаше да го замествам с някакъв ритуал, като мляко с биберон, залъгалка, гушкане на играчка или каквото и да е друго). Алек сам спря да се буди нощем на 1.5 г., ще видим сега с Дими как ще се развият нещата Simple Smile

Малчо вече опитва трохички от нашата храна, много му харесва, но засега е в символични количества...

За занимаването на бебето- почти съм преотстъпила тази функция на Алекс- обяснила съм му че бебето от него ще се учи Simple Smile

# 97
само на бързо качила съм  снимките от днешната среща Heart Eyes

другите в албума  Hug

# 98
Сладурки, боядисах се тъмно-кестенява, но стана черно и хич не се харесвам и ще се побъркам...толкова зле ми стои...ще пусна една снимка да ме окуражите...реве ми се... smile3518 smile3518 smile3518 smile3511 smile3518

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 21:23 от dorabella

# 99
Mаринче с лореал ли се нацапа?защото много често техните цветове са бъгнати.пусни да те видим,но от сега ти казвам аз не съм виждала на някой да не му седи черно(на мен ми е най-любимо) Winkсигурна съм че си хубава Hug

# 100
миме, страшна си - как позна - баш с Лореал Кастинг...

# 101
горчив опит имам аз с лореал,ама то затова си има фризьори,ако знаеш на колко мацки са се осакатявали с тази прехвалена тъпа боя,не че аз не съм я ползвала.дай да те видим,пък може и да иозмислим нещо за поправка.

# 102
Дорабела,не искам просто да те успокоя,но аз мисля,че изглеждаш чудесно.Аз също харесвам тъмните цветове,все ми се струва,че много повече отварят лицето.Спи спокойно - бомба си  Laughing

# 103
много си си добре,ама да се беше усмихнала малко Hugайде сега си мръсница с черна коса а не ангелче на кичури(пък и те са демоде вече)а мъжо не  те ли харесва,сега ще си му като нова Mr. Green

# 104
naiema-МЕРСИ МНОГО  Hug  Hug  Hug.
От тези ваши срещи, ще взема и аз да се преместя в Софето,  моя мъж преди време имаше възможност да работи там, но аз неисках, а и той де, но ако знаех, какви готини мацки с бебета ще има щях- Laughing  Laughing  Laughing.
Абе не че в Пловдив са лоши, напротив, даже от две срещи на нито едната не бях, но си имах основателни причини, но на третата съм там, хайде момичета, докато не се е развалило времето.
Лека нощ и сладки сънища.
dorabella-според мен и така ти отива, даже много, ще свикнеш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт