Аз едва смогвам с нещата. Млечният бар и при нас е целонощно и мисля, че тук конкуренцията става жестока

Само хубави неща прочетох, пу пу

Мартеничке, дай го твоя мъж с подаръка, ще го сефтосаме с бой

Вашите деца са прекалено интелгентни - песни, букви, цифри... Моят човек горкия само курсове по самоотбрана кара, че лудия му батко като изпадне в любов и става лошо. Иначе налита на всичко - колички, капаци, всичко. Вече лази самоотвержено (като бяга от батко си

И да питам, що ги варите тез плодове...аз само сурови ги давам и плодови пюрета само като пътуваме ползвам.
По въпроса за гърдите, аз смятам да открия бутик за сутиени с различни размери чашки по поръчка....
Алхимиче, аз, като виден представител на младосткитте мами, да кажа: зор, зор да нахакам файтона в Очко, нахаках го, даже и лятна количка намерих после....тамън се израдвах и....спря да пали колата - нов акумулатор, тамън запали и...обраха ми колата - огледала, чистачки, предно стъкло... това ако не е късмет, какво е, не знам

Карбото пак започна да сънуваааа

Една свиня дебела
със гащи от дантела
играе вън на двора
със свинчо таратора.
Откъде го е чула не знам.

Карбо, искам да ти благодаря за подаръците, които изпращаш в Пет Сосайъти (там Калина играе от моя профил), само че ми е стиснато чавето, днес едвам успях да я накарам да изпрати подарък на твоето животинче и и показах с кои буквички да си напише името.

Вви, тъкмо днес Теди се похвали, че излизате и и казах, че сигурно, понеже все говорим за бира, заведения и т.н., всички си мислите, че много пием и после кой знае какви зулуми правим. Радвам се, че ти е харесала срещичката.
Теди, в Сензацията може ли да се гласува повече от веднъж?
Банана и аз го давам суров. Първите 2 пъти го бланширах, ама стана ужасно безвкусен. В момента, понеже сме на банан и ябълка, варя ябълката, а после слагам суровия банан в блендера и пасирам заедно.