Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина :)

• 13 171
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Олеее, сеге ще ме каратее паралелно във фейсбука да ходя  Mr. Green

Аз едва смогвам с нещата. Млечният бар и при нас е целонощно и мисля, че тук конкуренцията става жестока  Crossing Arms чудя се само как ги взимате при вас да спят дребосъците... аз нощем съм като сумнамбул, напоследък изобщо не помня колко пъти ставам, знам само, че баткото веднъж го заварвам между нас, веднъж го няма  Rolling Eyes малкия веднъж е на едната страна в кревата, друг път го на обратно, а аз често държа одеалото ми в поза кърмене  Crazy и се стряскам, че ще го изпусна и се събуждам... Не знам колко продължава този период, но аз нямам батерии вече.

Само хубави неща прочетох, пу пу  Hug

Мартеничке, дай го твоя мъж с подаръка, ще го сефтосаме с бой  Grinning

Вашите деца са прекалено интелгентни - песни, букви, цифри... Моят човек горкия само курсове по самоотбрана кара, че лудия му батко като изпадне в любов и става лошо. Иначе налита на всичко - колички, капаци, всичко. Вече лази самоотвержено (като бяга от батко си  hahaha) и не иска да се гушка в мен, а ме ползва само за паница и носилтка  Crossing Arms

И да питам, що ги варите тез плодове...аз само сурови ги давам и плодови пюрета само като пътуваме ползвам.

По въпроса за гърдите, аз смятам да открия бутик за сутиени с различни размери чашки по поръчка....

Алхимиче, аз, като виден представител на младосткитте мами, да кажа: зор, зор да нахакам файтона в Очко, нахаках го, даже и лятна количка намерих после....тамън се израдвах и....спря да пали колата - нов акумулатор, тамън запали и...обраха ми колата - огледала, чистачки, предно стъкло... това ако не е късмет, какво е, не знам Sad иначе с двамата и метрото е невъзможна мисия.

Карбото пак започна да сънуваааа Simple Smile по това време от годината явно е време за провидения Simple Smile
Gall, смях се с глас. Mr. Green И нашето чаве е прекалено заето да оцелява и няма време за интелектуални занимания, и Слава Богу, защото каката се опитва да го научи на следното стихче:
Една свиня дебела
със гащи от дантела
играе  вън на двора
със свинчо таратора.
Откъде го е чула не знам. Rolling Eyes
Карбо, искам да ти благодаря за подаръците, които изпращаш в Пет Сосайъти (там Калина играе от моя профил), само че ми е стиснато чавето, днес едвам успях да я накарам да изпрати подарък на твоето животинче и и показах с кои буквички да си напише името. Laughing
Вви, тъкмо днес Теди се похвали, че излизате и и казах, че сигурно, понеже все говорим за бира, заведения и т.н., всички си мислите, че много пием и после кой знае какви зулуми правим. Радвам се, че ти е харесала срещичката.
Теди, в Сензацията може ли да се гласува повече от веднъж?
Банана и аз го давам суров. Първите 2 пъти го бланширах, ама стана ужасно безвкусен. В момента, понеже сме на банан и ябълка, варя ябълката, а после слагам суровия банан в блендера и пасирам заедно.

# 121
Е Ламтурниче, надявам се, че скоро момата ще оздравее и няма да си под домашен арест и ще се видим и с теб пък и  аз от бираджийки страх нямам  Wink а и на алкохол мога и да не нося, ама на бой нося така че и за зулумите няма проблем  Whistling
Да си призная освен суров банан съм давала и сурова ябълка, круша, синя слива, нектарина... нядавам се че нама пубично да бъда убита с камъни  Crazy

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 00:52 от vivi_mm

# 122
Хм, аз дето понякога цял ден забравям да дам друго освен кърма на чавето също съм давала досега сурова ябълка, банан, круша, слива, нектарина, праскова, пъпеш и диня. Също така домат, краставица, лук, чушка. То по няколко трохи де, но все пак...
Да се навеждам ли да прелитат камъните над мен или няма да се замеряме? Simple Smile

# 123
Добро утрооо! За протокола будни сме от 4:30, ядохме , няма сън ooooh! Сега зора ни е да се обърнем със все чувал по корем за да повърнем вс на чаршафа, а мама пак да си произвежда мляко и да я дуим #Crazy #Crazy Гушкам я да спим, тя ме блъска да се обръща. Хич не ги обича тея  Hug тя  Rolling Eyes
Със всеки изминал ден и ние ставаме все по- голямо диване и все по- опастно за самото себе си. Почнахме да пълзим  по часовниковата стрелка и яко да се търкаляме. Стига вече го края на леглото и почва да дърпа пердетата/ от снощи/,чукна си и главата в дървената  ламперия под прозореца , изпища малко и продължи да дърпа Twisted Evil Twisted EvilЧестито на всички с поводче днес! bouquet
Да взема да сервирам нещо за хапване,че това мисля да ходя да правя вече Mr. Green
Десика Мн кофти това с катастрофата радвам се, че бебо е добре Hug
dorabella , аз пък си те харесвам повече русичка Crossing Arms Каква не съм била като пубертет и хич не се долюбвам с черна коса. Стой няколко дни поне и ако не може да свикнеш и да се харесаш ти, менкай пак цвета с някой др Mr. Green

- любими гофретки, вс да си овкуси по свой избор Hug

Момичета да ви питам как ви изглежда страницата на форума? Защото при мен всичко стана сякаш с по-ситен шрифт или на мен така ми се струва.  newsm78 Ако съм натиснала нещо без да искам има ли начин да го опавя?! Има ли някъде настройки за изгледа на страницата? Извинявам се за тъпите въпроси, но само във форума е така, в други сайтове - не.
4erveno6iika
, бутнала си, ама няма нищо непоправимо Laughing
Не знам какво ползваш, аз най- мн си обичкам Mozilla- та. Търси горе в бара, увеличаващата лупичка. Ако пък ползваш Opera. Отиваш най- горе на страницата и от view- избираш  zoom и колко % да бъде увеличено Laughing Дано да си ме разбрала, че ме няма мн по обясненията

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 06:37 от kamelllia19

# 124
Ками, и аз се харесвам повече светла, но кичурите ми  изтощиха много косата и реших да си изчакам моят естествен цвят (който е далеч от черното) и затова се боядисах кестеняво, а то какво стана-не мога да си обясня защо стана черно. Може би алхимичето е права - цветовете на Лореал са бъгнати....Надявам се малко по малко да се измие това черно...някакви идеи?

Уф, и ние се будим всеки ден в 6 часа и няма заспиване...много ми е рано Tired

# 125
Добро утро.
Почерпете се за 7 месечинка на моето зайче.
-да ви е сладко.
Хубав ден.

# 126
dorabella, точно за кучурите и аз си мислих тая сутрин Laughing Laughing Нали съм така вече от 3/4 години, бях си купила боя и щях да се правя кестенява, ама моят не дава. Нали се постригах многооо през юни и викам дай да ми се изчисти косата от тях, ама мн повече се харесвам с тях като се замисля. Един живот живея, догодина 25г. ще чукна, за кога да я пазя тая коса- като стана баба и се боядисвам в синята или лилавата гама rotfImbo Joy rotfImbo
 Да попитам аз  някой има ли успешни опити с крем Брюле и ако има да го сподели рецептата си. Четох, вчера една камара варианти за приготвяне и си купих и купички от дуралекс Laughing Моятмъж се е влюбил в тоя крем, от както го яде в една кафе-сладкарница LUXOR в Бургас. Мамите от Бургас сигурно знаят за какво става дума Whistling Навръщане от   grinning039 специално пак се отбивахме да яде там и съм му обещала аз да му направя Flutter
Зитка, благодаря за почерпката Flutter Да е жива и здрава порастналата беба! Hug
Благодаря предварително! lovekiss

# 127
  • София
Специален поздрав за еженощно кърмещите:

Отново за съня

# 128
  • sofia
Малко отчет и от нас.Тежим 8250 и 68,5 см.Сложиха му хепатитната ваксина и му пуснах изследванията.Резултатът е хемоглобин 131. Grinning
Бетунга,Вики също е на кисело мляко.Мое мнение е ,че щом киселото мляко ,което даваш става за посдкваса е безмислено да квасиш.

# 129
  • Пловдив
sreburna ,много хубав хемоглобин.Месо хапвате ли?

# 130
Ние не се кърмим през нощта , нито пием водичка , но се буди през 40-50 мин. и си търси бибата  Confused
Направо не знам на кой свят съм вече  Rolling Eyes
А сега малката маймунка блаженно си нанка , а мама трябва да се занимава  с батко   Tired
Така сме вече повече от месец . Няма ли край това недоспиване ?

# 131
  • София
Дорабела и аз се мацах с Лореал, но мисля, че е нормално ако си се боядисала с кестенявата да ти стане толкова тъмна.По-скоро е трябвало да сложиш тъмно руса.Аз си сложих шоколадово кестеняв на тази новата им и ми стана доста тъмна, а пък исках да стане по-светла ама като не си взех по-светъл тон така е.А пък на ктийката пише да се купи един тон по-светъл.
Десика това което сте преживели е много неприятно.Незнам аз направо как щях да реагирам.Непрекъснато виждам в колите на хората деца без седалки или гушнати от майките си дори и на предните седалки  #Crazy #Cussing out
И на мен преди само ми казваха:" е само за 5 минутеи е го салгаш в столчето."А аз "да защото детето е мое и аз нося отговорност за него."Не ме интересува какво си мислят другите.Всеки сам си отговаря.Но с това движение и тези обезумели шофьори, които не могат да карат е така.Съжалявам, че толкова се вживях ама ми писна от заблеяни шофьори.  Whistling
Абе май всички сте се запали по разни ферми, я да се връщате тук, че тая тема кой ще я дописва.
Нещо ми се губи Гери.Да не е на моренце?

Вчера като излезохме на разходка с Алекс тук при нас в Бизнес парка има много дечица и всички на около 1г.Много са сладки.Та Алекс като ги видя и едни усмивки,едни вълнения и не иска да седи.Иска да ходи и той.Закача се с тях.Едвам го удържах.Много беше смешен.
Ето скоро не сме се показвали:
Ето как захапваме дървото:

Честити месечинки на бебоците днес!Да са живички и здравички и да слушкат мама и тати!

# 132
  • sofia
sreburna ,много хубав хемоглобин.Месо хапвате ли?

Да яде всичко и от онзи ден и жълтък.Даже вече не му и пасирам,а само намачквам хубаво с вилица.

# 133
  • София
Момичета само да ви информирам, който го интересува.За повече инфо довечера.Днес отивам да разгледам.А то ми било под носа.

http://babyshop-bg.com/

# 134
  • София
А и картата ми днес ще е пълна  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт