Срещата дойде и мина - хубава е ФЕВРУАРСКАТА дружина :)

• 13 171
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ками ти днес си като информатор -кой къде  е и какво става с него.Душица  Hug

# 166
Ками ти днес си като информатор -кой къде  е и какво става с него.Душица  Hug
Не само днес!Тя е нашите очи и уши!Ками  Hug

Карбо,честити ви зъбчета!И се радвам,че адашката не е пострадала при падането.Цункай я от нас!Сега се сетих,че Гери не е писала скоро  newsm78

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 15:49 от naiema

# 167
  • София
Найемка прочети по нагоре поста на Ками за Гери.

# 168
Найемка прочети по нагоре поста на Ками за Гери.
Laughing Laughing Laughing Бях го пропуснал!Ама верно Ками знае всичко!  bouquet

# 169

Laughing Laughing Laughing Бях го пропуснал!Ама верно Ками знае всичко!  bouquet

Млада е още... Laughing Само 24 лазарици!Как няма да помни всичко!

Днес много отсъствия-Алхимика,Фокси,Мама З...А какво стана с Gerganaj1 ? Фокси,тя нали щеше да спи в Пловдив на квартира при твои близки за операцията на бебката й?

# 170
  • Пловдив
Момичета измамите по телефона продължават-днес бях при свекърва ми.Звъни й служебния телефон-били от полицията и търсили нея /знаят трите й имена/.Станала тежка катастрофа и единия от синовете й пострадал тежко.По-точно големия син /знаят името му/.Тя започна да пита от къде точно се обаждат,името да си каже човека и т.н.Тя е подготвена и знае за тези измами.Те не й отговориха на въпросите и тя се издаде,че не им вярва и й затвориха.И двете се усетихме,че е пъртенка,обаче въпреки това се разтреперахме да не им се е случило нещо.Веднаха им звъннахме на мобилните-всичко беше наред.После се обадихме в полицията и отговора беше,че нищо не можели да направят освен да ни инструктират как да се държим в такива случай!!!

Днес ни излезнаха изследванията.Хемоглобина е 117-добре е.Тя е късно захранена и очакавах да е по-нисък,но не.

# 171
Здравейте, да ви се оплача малко. Ники от два дни е с някаква странна температура 37 и 2-3 понякога спада сама два пъти давах панадол. Мислех, че е от зъбите защото други видими оплаквания няма игрив е обаче вчера и днес на обед не иска да яде (нещо което не е характерно за него) зяпа лапа и после рев. Ходихме на лекар каза че при никнене на зъбите имунната система отслабва и в следствие на това бактерии правят възпаления в гърлото и нослето. newsm78 Чували ли сте някакви такива теории. Ние ще си пием сега илачите дано се оправи бързо  Praynig
Преди малко опита попара - ми яде си я, добро ми е прасенцето почти нищо не отказва. feeding Вчера пък му дадох да си близне лимон  hahaha това само с виждане става не мога да ви го опиша. После само като види резенчето и се мръщи. Повеселихме се за негова сметка

# 172
Здравейте момичета,
вчера на срещата беше чудесно. Бях забравила колко добре се чувствам на тези срещи и се радвам, че се видяхме.
Сега разбирам колко съм "поумняла след раждането"
 Бях забравила и апарата, но сега прочетох инструкции за слагане на снимки и ще пробвам да ви покажа нашето отроче преди да го подстрижа

а ето тук се опитва да седи и вече е с прическа като за готини мацки:

По повод хемоглобина - Михаил е със 115, а късно го захраних и още почти не е ял месо. На 08.09. сме при джипката и тогава ще каже как са изследванията му. Колкото до симптомите за анемия - имала съм ги като малка и доскоро /виене на свят/, но това е нещо, което бебето още не може да си каже /уви/.

Честито на всички, които днес празнуват!!!

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 16:42 от малката бухтичка

# 173

Не само днес!Тя е нашите очи и уши!Ками  Hug

Ками ти днес си като информатор -кой къде  е и какво става с него.Душица  Hug

хахаха, аз като малка, млада  радио точка...нали мин. год завърших  магистратура  Медии и реклама Laughing Просто чета и помня Whistling

# 174
Elfita, много е неприятно това с измамите, майка ми често е обект на такива обаждания, първия път замалко да се хване, но оттогава е печена, аз мисля, че са замесени и полицаи, иначе откъде толкова информация.

# 175
Аз пък искам да съм й мъж на Ками  Mr. Green и да ми готви  Heart Eyes

# 176
  • Пловдив
Elfita, много е неприятно това с измамите, майка ми често е обект на такива обаждания, първия път замалко да се хване, но оттогава е печена, аз мисля, че са замесени и полицаи, иначе откъде толкова информация.

че са замесени полицай и аз си помислих.или други хора,които имат достъп до такава информация /в Съда например/

# 177
Аз пък искам да съм й мъж на Ками  Mr. Green и да ми готви  Heart Eyes

И аз, и аз Simple Smile))

# 178

Да попитам аз  някой има ли успешни опити с крем Брюле и ако има да го сподели рецептата си. Четох, вчера една камара варианти за приготвяне и си купих и купички от дуралекс Laughing Моятмъж се е влюбил в тоя крем, от както го яде в една кафе-сладкарница LUXOR в Бургас.

миленка ,не знам всичко, аз....ама  от тези  ферми дето ги загледа компанията няма кой да ми отговори Joy Joy

Аз пък искам да съм й мъж на Ками  Mr. Green и да ми готви  Heart Eyes

галче, сега в събота ще го очаква 'брюле ала ками '

# 179
Желаещи за Народен театър утре към 12,00?

На козметик съм от 10,30 и после ще се поразходя в центъра, че като се прибера в Младост, няма излизане.

Общи условия

Активация на акаунт