На мене ми се иска,но той има проблеми

• 5 804
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Тука съм.Не се крия.Просто разглеждах другите теми. Много много благодаря на Xenia  на Honey че са ма разбрали и благодаря на тези,дето  се мъчат  да ме изядат заедно с думите   ми  гледам,че и други не са много добре със сексуалния си живот иначе много по спокойни отговори щиаха да ми пишат,без да се драчат с мойто писане и това каква сам.Не съм от ромски произход.Вобще има ли значение каква сам.Поне си пиша сама и не крада писаното от другите,но има и такива.Имам проблем и това не е парзалка.Сега ще изкарате,че вобще не сте чували за такива неща и че всички мъже са много добре в леглото.Имам проблеми,а пък вие вместо да кажете нещо само обиждате.  Cry

# 46
Тука съм.Не се крия.Просто разглеждах другите теми. Много много благодаря на Xenia  на Honey че са ма разбрали и благодаря на тези,дето  се мъчат  да ме изядат заедно с думите   ми  гледам,че и други не са много добре със сексуалния си живот иначе много по спокойни отговори щиаха да ми пишат,без да се драчат с мойто писане и това каква сам.Не съм от ромски произход.Вобще има ли значение каква сам.Поне си пиша сама и не крада писаното от другите,но има и такива.Имам проблем и това не е парзалка.Сега ще изкарате,че вобще не сте чували за такива неща и че всички мъже са много добре в леглото.Имам проблеми,а пък вие вместо да кажете нещо само обиждате.  Cry
Направо ми иде да се самоцитирам от първа страница на темата. Както и да е.
Стига плака, ами кажи нави ли се да говориш с него за посещение при доктор?

# 47
Ох, само като прочета съжЕлявам и ми се поврАща вече.

# 48
  • Варна
Ох, само като прочета съжЕлявам и ми се поврАща вече.
Не се заяждай, жената има проблем и той не е правописа! Wink

# 49
Какво да ви кажа,преди малко се опитах да говоря и още докато започнах човека ми каза,че това е само мой проблем  Confusedт.е.че е много добре и нямал нужда от доктор.Това са били само мои вну6ения. SadКак ще са вну6ения,бе хора. ooooh!Обижда се и не му се говори за това.Аз вече не знам как по тактично да му кажа,че съм все още млада и имам такива нужди.Един мъж без да му се казва трябва да го знае.Не ми иска след толкова години да тръгна като разгонена женска по пътищата и да търся нов мъж.30 годишна съм и след сега ще ми е трудно да свикна с  нов мъж.Откъде да съм сигурна че новия ще е по добре.То да не е да избираш пиперки от пазара.Особено след като съм теглила какво ли не.Колкото до правописа:така ми е по добре,щото някои мои познати(и той)може да влязат във форума и да ме разпознаят.Не ми се ще да имам проблеми като това:защо разказваш на хората.

# 50
Направо ми иде да се самоцитирам от първа страница на темата. Както и да е.
Стига плака, ами кажи нави ли се да говориш с него за посещение при доктор?
Много ти благодаря за отговорите.Не мога да го навия и незнам какво да правя.Как няма да плача Cry.

# 51
  • София
Тайно го дрогирай с Виагра. Или Левитра/май така се казваше/.
И не забраяй, че когато е "можел", го е правел с други, така че - нИ рИви, а ликуй!

# 52
Пиещите рано-рано стават импотентни. Една огромна част от мъжете след 40-те престават да могат.
Боже, ше взема да му наливам по стограмка на мъжо. Дано малко поне подейства, че от годините ефект няма!

# 53
  • София
... Една огромна част от мъжете след 40-те престават да могат.
...от годините ефект няма!
Твоят мъж явно не е от огромната част.
Не смея да гадая за оная му част.
Каквото каже Ксения, това ще е.

# 54
медът  е от магарешки бодил , тоя за който говорите

към авторката - намери си любовник , един дискретен любовник ще реши проблема , странно ми е , че го желаеш , след като ти е изневерявал , и след като пие ...

# 55
Пиещите рано-рано стават импотентни. Една огромна част от мъжете след 40-те престават да могат.
Боже, ше взема да му наливам по стограмка на мъжо. Дано малко поне подейства, че от годините ефект няма!

Joy

# 56
  • Plovdiv->Toronto
Ок, сериозно. Освен че е пил, мъжът ти може би е и пушил. Артериите му са задръстени с холестеролни плаки, затова не отива кръв в ози така важен орган. Дори да го заведеш на лекар нищо не може да се направи, поне не на момента. Сложи го на диета - много черен шоколад, чист зехтин, дълбоководни риби, орехи, зеленчуци - особено кръстоцветни и плодове с ярки цветове. Добавки витамин С, Е, К, рибено масло. Нищо пържено, без маргарини, масло, мас. Много физически упражнения и намаляване на стреса (настояване за секс  Mr. Green). Резултатите идвали след около 6 седмици най-рано  Mr. Green. Скъпа инвестиция newsm78, не гарантирам резултат, но мисля че ще помогне.

# 57
Ок, сериозно. Освен че е пил, мъжът ти може би е и пушил. Артериите му са задръстени с холестеролни плаки, затова не отива кръв в ози така важен орган. Дори да го заведеш на лекар нищо не може да се направи, поне не на момента. Сложи го на диета - много черен шоколад, чист зехтин, дълбоководни риби, орехи, зеленчуци - особено кръстоцветни и плодове с ярки цветове. Добавки витамин С, Е, К, рибено масло. Нищо пържено, без маргарини, масло, мас. Много физически упражнения и намаляване на стреса (настояване за секс  Mr. Green). Резултатите идвали след около 6 седмици най-рано  Mr. Green. Скъпа инвестиция newsm78, не гарантирам резултат, но мисля че ще помогне.

Браво ели!  И да не помогне за оная част, ще предпази от ранен инфаркт.

Отказване от цигари, алкохол, кафе и черен чай (изключително важно!!!), активен начин на живот, спортуване, разнообразно растително хранене и богато на фибри, контрол на кръвно налягане и кр. захар, борба с наднормено тегло и ниско ниво на стрес, лечение на тревоги и депресии, пълноценен сън! Peace

За профилактика на импотентност са важни витамините от гр.В, А, Е, цинк, бета каротин, L-аргинин.

Алтернативна  медицина- Гинко билоба,  Женшен, Мумио. Пчелно млечице, цветен прашец. Точков масаж и акупунктура, сауна и слънчеви бани.

В рациона- чай от шипки, кедрови орехчета и обикновени орехи, диви ягоди,черни боровинки, зърнени храни и кълнове, 2 пъти на ден зеленчукови салати, моркови, ряпа, цвекло. Сок от целина или селъри..

По 1 чаша сушени кайсии, сини сливи, стафиди и 2 лимона с корите ги смилаш в комбайна и заливаш сместта с 1,5 чаша мед. С това го храниш 3 пъти на ден по 1 с.л. преди ядене.

Като профилактика и лечение на полово безсилие се препоръчват очистителни клизми, еее....анални разширители и...стимулиране на предстателната жлеза. Mr. Green Ако успееш да го уговориш на по-освободен секс, със сигурност ще помогне. Wink

# 58
медът  е от магарешки бодил , тоя за който говорите

към авторката - намери си любовник , един дискретен любовник ще реши проблема , странно ми е , че го желаеш , след като ти е изневерявал , и след като пие ...

+ще спаси сИмейс'вото  hahaha

# 59
30 годишна съм и след сега ще ми е трудно да свикна с  нов мъж.Откъде да съм сигурна че новия ще е по добре.То да не е да избираш пиперки от пазара.Особено след като съм теглила какво ли не.

Ами като чета какъв е бил и преди да загуби мъжеството си мъжа ти, шанса да попаднеш на по добра пиперка е голям.

Общи условия

Активация на акаунт