МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 842
  • 452
  •   1
Отговори
# 435
И аз.Само по4акай да натоваря камиона и идвам да те взема:

# 436
Обичал я е разбира се,а и самата Лейла каза,че той не е бил такъв в началото.Променя се с времето,като разбира,че Кен е още в сърцето на Лейла и там ще остане завинаги 

Днес точно си припомнихме 6-та серия, когато Джемил плаче на рамото на Лейла и я моли да не го изоставя, че има само нея в безрадостния си живот. Казва, че дори да е нищожество, дори да го мрази, да остане с него ... по-назад в темата има линк, ако искаш погледни го. Разкрива доста от тогавашния Джемил. Видях как тогава се е бил вкопчил в Лейла като единственото хубаво нещо в живота му.

# 437
Герадост, много куфари. С дрехи ли ще те масажират? Взимай само джапанките.

...иииииииии къъъъъъърпъъъъъъъъътъъъъъъъъъъъъ
Ааа нали ще хойкаме там  Wink трЕбЕт тоалети

# 438
  • София
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 19 нови отговора.

Леле скъсах се от смях, докато ви чета днес. Ама кога навъртя темата 28 страници...страшни сте. Днешната серия не успях да я гледам, че на малката и беше първи ден на градина и аз от четири часа застанах да я гледам какво прави в двора и чак в пет я взех. Сега ще я тегля.

# 439
buba_bs, и на мен ми направи впечатление, че цветовете на Лейла са меки - виолетово, светло-какво беше, а на Ламия са слънчеви, ярки - червено, жълто... На майката са нежните нюанси - розово, зелено... Много е мислено върху този начин на изказ.
veka, buba_bs много добре е написала за Лейла - тя му е дала първата надежда за истински живот, но тази надежда му е отнета - цветето е откъснато и захвърлено. Не знам какво повече може да се каже. Виж, Нимет наскоро каза, че Джемил е обиден на живота. Лейла и Ламия са неговите стъпки за "сдобряване" със самия живот.

Тази метафора много ми хареса! Точно както при малкото дете - прохожда /прощъпулника му е с Лейла в света на истинския живот/любовта/ и после с Ламия вече се учи да върви - пада, става, бели колена, но не се отказва, решен е да стигне до края.

# 440
Марица, оня на аватара ти да не е шофьора на камиона.

buba_bs, писмото е уникално. Нямам думи да изразя как се кефя на елегантния израз, на начина да кажеш нещата не директно, а чрез цветове, усещания и дори - аромат.

# 441
Обичал я е разбира се,а и самата Лейла каза,че той не е бил такъв в началото.Променя се с времето,като разбира,че Кен е още в сърцето на Лейла и там ще остане завинаги 

Днес точно си припомнихме 6-та серия, когато Джемил плаче на рамото на Лейла и я моли да не го изоставя, че има само нея в безрадостния си живот. Казва, че дори да е нищожество, дори да го мрази, да остане с него ... по-назад в темата има линк, ако искаш погледни го. Разкрива доста от тогавашния Джемил. Видях как тогава се е бил вкопчил в Лейла като единственото хубаво нещо в живота му.
Dа,ако можеше да си отвори о4ите и сърцето за него,щяха да си живеят много хубаво.
Джемил бе поразен от факта,4е Лейла никога не го е оби4ала.В последният си 4ас тя показа на Кенан колко много го оби4а все още,може би и затова той пише,4е цветето е откъснато и захвърлено.

# 442
Той ами.  Wink

# 443
Той ами.  Wink

Знаех си, че тези куфари не са случайни... Чакайте меееееееееее...... До 5 минути съм при вас!!!

# 444

Откакто открих ония торби,дето се вакумират с прахосмука4ката,не се ужасяват домашните ми толкоз като тръгнем занякъде.Аз много натоварена ходя.

# 445

где ще хоЙкамеееееее бреееееееее....

# 446
Той ами.  Wink

Знаех си, че тези куфари не са случайни... Чакайте меееееееееее...... До 5 минути съм при вас!!!
4е накъде без тебе.4е той нали шофьор4ето ни трябва да разбере що е то българска любов. Mr. Green

# 447
# 448

где ще хоЙкамеееееее бреееееееее....
На минерални бани у балкана викам.Стига с тая влажна Босфора.

# 449
Той ами.  Wink

4е накъде без тебе.4е той нали шофьор4ето ни трябва да разбере що е то българска любов. Mr. Green

Ще разбере, ще разбере. Аз все пак ще си взема само джапанките, въпреки че не съм сигурна, че ще ми трябват!

Общи условия

Активация на акаунт