10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 713
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Тия треперушки едва ли могат да се надяват на по-неблагоприятно представяне от тази снимка. Но на детско ушенце биха изглеждали много по-добре. То, на детско уше кое ли би изглеждало зле... На мен не са ми противни. До определена възраст, 1-2 клас, защо да не се носят?

И кво? Виж какво е сладичко!

# 901
Един бисер и от моята свекърва... често се случва да й се дразня, но в случая ми стана много забавно и реших да го споделя Simple Smile Срещам я онзи ден случайно на улицата, спряла да си говори с някаква нейна позната. Приближавам аз, бутайки количката с бебето вътре и тя като ме видя започва да се хвали на приятелката: "Ама виж колко ни е хубав внука. По- хубаво дете на света не съм виждала, ама защото изцяло на баща си прилича..."
Аз се засмях, а по лицето на позната си пролича, че й стана неудобно... свеки се усети как е прозвучало и само добави: "Ама сигурна съм, че като порасне ще има и нещо от мама"...  hahaha
И нещо от свекъра: пита той ММ дали сме си сложили кисело зеле в бидон в мазето  #Crazy ММ отговаря, че нямаме нужда и нищо такова не е направил защото и двамата не обичаме, а свекъра отсича: Ааааа, ама как така нямате. Веднага да сложиш. Киселото зеле е независимост- трябва да сте независими!  Joy

това за независимостта като лозунг  от едно време звучи  Joy

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 15:52 от lstrashimirova

# 902
  • София
Киселото зеле е независимост! Ох, сладката!  Heart Eyes Laughing Joy

# 903
И аз да се включа Simple Smile
 Моята свекърва малко говори, все нещо си мърмори, няма никакво чувство за хумор- нито тя се шегува, нито разбира от такова, рядко се виждаме.... и т.н. ... но пък има и доста за разправяне, въпреки рядката ни комуникация.
 Само един случай ще кажа. Миналият септември с ММ се оженихме. Преди това си живеехме около 3г на семейни начала/ само 3м. ходихме и си заживяхме заедно/ . Като съпрузи си бяхме, но без подпис. Отиваме след около 1 м. след сватбата на селото на ММ да покажем снимките и видеото на баба му, че тя е възрастна и не дойде на сватбата  и там бяха леля му с мъжа си и дъщеря си от София.Никой досега от тях не беше гледал нито едно от тях, че ни ги бяха дали преди седмица.  ММ оправя видеото за включване, а моята свекърва влиза в стаята развълнувана и казва :" Еее, сега сме си вече само наши хора!" . Братовчедката на ММ ме изпревари, като й каза:" Е, че ние винаги сме си били наши хора" и ме погледна Simple Smile Дадох си сметка, колко досега съм пречила сигурно да си кажат нещо тайно, защото съм била чужд човек  Joy Но ми стана адски смешно.

# 904
На Бъдни вечер сме се събрали в нас и става въпрос за деца. Тя жената е на възраст и много се притеснява дали ще доживее да види внуци. Поглежда ме с жалостив поглед и вика: Ох, като те гледам каква си бледичка и болнава, как ще износиш дете...  Rolling Eyes Аз че съм бяла, бяла съм... ама за болнава за пръв път чувам и питам Как така болнава? Ми един път съм й била на гости и ме боляла главата, та затова така решила.
Сега се радва за бебето и крива дума не ми е казала.

# 905
Не ми е свекърва, не живея със сина и.
Той живее с майка си, която е на 70. Минах през тях, за да взема едни вещи. Лято, топло, аз с панталонки и тениска. Бабата ме оглежда през цялото време. Живеят в къща, по едно време се шмугнаха в пригоденото им за кухня помещение и чух как му каза: "косата и е хубава, ама бозките и са големи" Laughing

# 906
Не ми е свекърва, не живея със сина и.
Той живее с майка си, която е на 70. Минах през тях, за да взема едни вещи. Лято, топло, аз с панталонки и тениска. Бабата ме оглежда през цялото време. Живеят в къща, по едно време се шмугнаха в пригоденото им за кухня помещение и чух как му каза: "косата и е хубава, ама бозките и са големи" Laughing
Живее с майка си? Shocked Shocked

# 907
въх мър майко Whistling

# 908
бях се отказала да пиша изобщо,но държа да споделя нещо видно от моя свекър, който е завършен простак, за бъдещите поколения на бг-мамма. да е видно, да се знае  Mr. Green

първородният внук е на 9м. гордият дядо е дошъл до софия да го види. нула внимание на снахата, освен да регистрира какво и как съм сготвила, че само ядене му е е главата. пусна си скайп на моя лаптоп и почна да звъни на приятели, бившки съученици и роднини да 'показва бебето'. детето реве, дърпа се, иска да спи и яде, стана хипер нервен от дюдюдканията на непознати, но нашият не - държи и туй то. накрая мъж ми направи забележка. при което дядото решава да премине на по-домашни и детски забавления, а именно - пеене на песнички. дундуркайки го, изпя следното нещо:

дядка, дядка, дядка
х** му се мятка,
ха на ляво, ха на десно,
търси дупе тесно

да кажем, че това беше последният път когато този човек стъпи в дома ми. еххх, години минаха оттава и още не ми е смешно  Mr. Green къф съм сухар начи

# 909
  • Be realistic - plan for a miracle.
babunka  Joy Joy Joy Нимоа просто!!!

# 910
  • София
Ужас!
Това ми напомни за един съсед, който всеки път като видеше едно съседче, го закачаше "Здрасти Х, дай пацата! Ще ти отрежа пацата, така да знаеш!"  Shocked

# 911
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...всеки път като видеше едно съседче, го закачаше "Здрасти Х, дай пацата! Ще ти отрежа пацата, така да знаеш!"  Shocked

и ние имаме такъв  Tired караше го да си сваля гащите да покаже дали е момче или момиче  Tired

най-отвратително ми е било когато карат децата да псуват. не мога да разбера какво извратено удоволствие изпитват да чуват как псува дете, което и името си не може да каже  Confused

бившата свеки и колежките ѝ се забавляваха да карат щерката да казва пеперудка  Tired и обичам Райна в тепсия, а то милото не може още да си оправи езичето все на пепеп..тка го докарваше и вместо Р, казваше Л  Tired

# 912
аз на свекървата съм й взела страха, но свекър ми е от друго тесто  Mr. Green за него книги и филми трябва да се правят. сега се сещам за тия му изпълнения:

- отиваме му на гости. излизаме да видя и поразгледам града, от който е мъж ми. докато се шляем самоцелно баща му ни насочва като добичета 'айде, по-бързо, ето от тука е по-пряко'. ние се чудим, по-пряко към какво, но не казва. спираме в магазин за цветя той 'да купел едно букетче да не отиваме с празни ръце'. мъж ми пита 'къде все пак ни водиш', на което му се отговаря с 'върви, върви'. след няколко метра все пак се разбира, че някакъв негов приятел си празнувал РД в ресторант и той, човека да съчетая полезното с приятното и да си 'покажел снахата'; имайте предвид, че това е първият път, в който се виждаме евър.  ooooh!
- същата вечер сядаме на маса и той ми тика дамаджаната в ръцете с думте 'сипвай, снахо, снахата се познава дали е добра по това как налива ракия' и аз трябваше да седя горе-долу диванче праз да му следя чашата пълна/празна
- след 5-часовото лашкане във влака и полу-разходката към 12:00 се извинявам учтиво и се оттеглям да си лягам. той видимо се нацупотва и след като изляза от стаята казва 'гледай я как се глези, жената трябва да седи до мъжа си докато той не си легне;
- години по-късно кръщаваме детето и той го знае, но изведнъж се обажда и почва да настоява да му 'отидем на гости'; от общи познати разбираме, че искал да организира кръщене за пред приятелите си,; на коментара, че дететето е кръстено и не е редно втори път да се повтаря същия ритуал отговаря с 'кво толкова'
- живее с официалната си любовница и децата й от различни мъже и като се отиде на гости навсякъде демонстративно разхвърляни дамско бельо, еротични романи, презервативи и разни играчки Wink после се хвали как 'дори на ноктите на краката му обръщала внимание'  Sick

изобщо - за пред хората да се покаже, а собственото му семейство - кучета го яли  ooooh! бърка името на втория си внук, нито РД помни, нито се интересува и постоянно се заяжда като ги види по скайп 'много русо т'ва дете', 'много еди-кво си' към сина му същото отношение.  #Crazy

# 913
бях се отказала да пиша изобщо,но държа да споделя нещо видно от моя свекър, който е завършен простак, за бъдещите поколения на бг-мамма. да е видно, да се знае  Mr. Green

първородният внук е на 9м. гордият дядо е дошъл до софия да го види. нула внимание на снахата, освен да регистрира какво и как съм сготвила, че само ядене му е е главата. пусна си скайп на моя лаптоп и почна да звъни на приятели, бившки съученици и роднини да 'показва бебето'. детето реве, дърпа се, иска да спи и яде, стана хипер нервен от дюдюдканията на непознати, но нашият не - държи и туй то. накрая мъж ми направи забележка. при което дядото решава да премине на по-домашни и детски забавления, а именно - пеене на песнички. дундуркайки го, изпя следното нещо:

дядка, дядка, дядка
х** му се мятка,
ха на ляво, ха на десно,
търси дупе тесно

да кажем, че това беше последният път когато този човек стъпи в дома ми. еххх, години минаха оттава и още не ми е смешно  Mr. Green къф съм сухар начи
Моята свекърва идва най-много веднъж в годината на гости, и като си пийне втора на себе си няма.
Та пияна като кирка обяснява на дъщеря ми,
знаеш ли бабо как се пърди на удобно, разтваряш си двете бузки и стреляш  #2gunfire
така всичко излиза на свобода без съпротивление.

А аз и викам, като е без съпротивление се насери тогава, егати бабката ненормална  Crossing Arms
Извинявам се, че се връщам и по-назад , но тези две изпълнения нямат равни на себе си. Направо ме хвърлиха на покрива Joy Joy Joy
Моите свекъри и те бяха забавни, сега не се сещам, но ще пиша.
Сега прочетох и втората история на babunka #Crazy Joy
babunka, не му се ядосвай. Тя простотията по-скоро е забавна. Само децата по-далеч от този пръч.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 16:38 от dlpl

# 914
Моята свекърва идва най-много веднъж в годината на гости, и като си пийне втора на себе си няма.
Та пияна като кирка обяснява на дъщеря ми,
знаеш ли бабо как се пърди на удобно, разтваряш си двете бузки и стреляш  #2gunfire
така всичко излиза на свобода без съпротивление.

А аз и викам, като е без съпротивление се насери тогава, егати бабката ненормална  Crossing Arms

[/quote]
Задавих се от смях.Изкарах акъла на детето. Уникално. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт