10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 995
  • 3 345
  •   2
Отговори
# 3 105
  • Варна
А защо се обажда на сватята си, тя да не живее у вас?
Мота майка живее на 350 км. от нас, а свекърва ми на 65. Обаче свеки винаги звъни на майка, когато е убедена, че нещо крием, или смята, че майка може да ми въздейства, ако нещо не е станало на нейната...
Може би предполага, че аз давам отчет на майка си за всичко.
Именно това е причината при нас... След осем години и половина, още не може да осъзнае, че не докладвам всичко на майка си, точно по същия начин, по който сина й не докладва всичко на нея.

# 3 106
HappyKali, как общуваш с майка ти не работа на свекървата. Предполагам, че майка ти не се обажда на нея за да я разпитва за зет си. Laughing

# 3 107
И при нас е същото. Нашите свекита са чели от един учебник Wink

# 3 108
да ви се пооплача малко тука, че то е повече смях, отколкото  оплакване, де. Мойта свекърва е открила есенната сесия "обсъждане на погребението" и плануване - мисля, че това я забавлява откровено.
DianaD, благодаря ти искренно за споделянето, което и на мен ми причини проблеми с незадържането, просто си умряхот смях. Преди да умре и моята прабаба даваше наставления кой поп да я опее, да не я мажат с олио в ковчега ами отгоре. А ако сме посмяли да я погребем в селото и, а не в града, щяла всеки ден да ни чука повратите. Мир на праха и, имаше изключителни изисквания...макар че бе най- кротката баба на света, с 4 мозъчни удара, последния я довърши. Просто смехории от всякъде.

Иначе моята свеки преди да се вземем упрекваше мъжа ми че не се среща достатъчно с мен, само веднъж на седмица, много свясна жена, а той работохолик като баща си. Е как да не я обичаш тая жена? След това казвала на мм да е нежен с мен. Бяхме в периода когато криехме интимните си контакти.Wink Най- много ме изкефи когато и споделихче искам той да спре да пуши и други лоши навици и ми каза че ме подкрепя, че всяка жена трябва да моделира мъжа си според нейните разбирания. Ако не ме беше срам щях да я питам как така успешно е моделирала свекъра, който е от страшната за мен зодия овен, пък изглежда много тих и скромен? Защо само мм зодия лъв се сърди когато искам да го променя? Wink Та има и хубави свекърви. Wink

# 3 109
  • Deutschland
Овен- тих и скромен? Не вярвам. С бабата на мъжа ми сме родени на една дата и двете сме Овен, разликата обаче е коренна. Тя го е отгледала и обсебила напълно. Няма такова лицемерно и подло същество. Бебето беше на пет дена, когато съскаше след мен и ме питаше не мога ли сама да гледам бебе, подлудили сме били внук й с непрекъснат плач и недоспиване. Хвърляше си дрехите където й падне и ме караше да ги събирам аз. Искала тишина, а малката плачеше непрекъснато. Слава Богу, вече сме мноооого далеч от тях и изобщо не ми дреме

# 3 110
  • при късмета
Не, че е по темата, но овните последното нещо, което са, е лицемерни. Само овен може да се разфучи първосигнално и много надлежно да те уведоми за точната причина. Никога овен няма да каже, че реагира на едно, а то всъщност да е друго. Не вярвам много и в зодиите, но аз съм овен, познавам много овни, различни помежду си и лицемерен не е никой от тях. Не ни е в природата. Даже и по хороскопите е най-директната зодия, което е противоположно на лицемерен

# 3 111
Не, че е по темата, но овните последното нещо, което са, е лицемерни. Само овен може да се разфучи първосигнално и много надлежно да те уведоми за точната причина. Никога овен няма да каже, че реагира на едно, а то всъщност да е друго. Не вярвам много и в зодиите, но аз съм овен, познавам много овни, различни помежду си и лицемерен не е никой от тях. Не ни е в природата. Даже и по хороскопите е най-директната зодия, което е противоположно на лицемерен
Като пряко потърпевш от дъщеря овен, потвърждавам. Laughing

# 3 112
Правилото винаги има изключения. И аз познавам овен на около 50г, няма по лицемерно същество.

# 3 113
  • Deutschland
 Казах, че разликата между нас двете е коренна. Бабата няма нищо общо с Овните

# 3 114
Казах, че разликата между нас двете е коренна. Бабата няма нищо общо с Овните
А аз не отговорих на вас, а на този:

# 3 115
  • Русе

Потвърждавам и аз. Също паля от четвърт и бързо ми минава. Хората, които знаят се възползват от това.

# 3 116
Като пряко потърпевш от дъщеря овен, потвърждавам. Laughing

И аз, като овня, потвърждавам  Mr. Green
Искало ми се е понякога да играя театро и да изградя план за действие, но точно три милисекунди след провокацията забравям какво съм мислила и насочвам рогата  Whistling

Колкото овни познавам, нито един не е търпелив, всички са първосигнални, но и нито един не е злопаметен.
Което не значи, че няма изключения, разбира се. Особено когато става въпрос за свекърва  Flutter

# 3 117
Кво викате за овните? Mr. Green

# 3 118
  • където ми харесва
Ставате досадни Joy
Така де, овни сте, упорити сте вашата дума да е последна, ама темата не е за зодии.

# 3 119
  • при късмета
От къде тръгнахме - че не сме лицемерни - къде стигнахме, да минем през всички "качества" на овена  Joy А и по темата не е, ама свекървите - овни, може да са друга категория. Ще кажа след време  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт