10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 025
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 180
  • Луната ни пази
Ох,беееее,половин час не мога да се съвзема от смях с това прасе  Laughing Laughing Laughing
Днес цял ден все това ще ми е пред очите ,ще ви убия значи  Crazy
Ми заслужавам си жеста пък ,но засега празникът се отлага.С една седмица.Може пък да искат на патерици да празнуваме Mr. Green

Шегуваш се, Данче, ама ей, на, хората традициите спазват 😉
http://pik.bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BE% … _campaign=general

# 3 181
  • София
Е, що замря тази интересна тема? Винаги ме развеселява , а нещо се изпокрихте или свекървите станаха мили и хрисими?

# 3 182
  • Deutschland
Щото аз примерно, съм на 2000 км от нея и нямам случки да споделя. Тя не се обажда изобщо, нито сина си да чуе, нито за бебе да пита. Болно му е на моя, още повече като знае, че нашите звънят по два пъти на ден на вайбър, за да видят децата. Знаят, че бебето има зъбчета, че казва мама и баба и т.н. Нейно величие не знае и не се интересува. За нея е важна само собствената й личност и как да опази и умножи парите си. Не ми е дерт, важно ми е само след време да не иска нищо от мен.

# 3 183

dpv, ти много лесно искаш да се измъкнеш! Няма отърване да знаеш!
А твоят що не ѝ звъни, майка му е все пак.
Хората са различни. Някои обичат да звънят, други не.
Свекърва ми е родена за телефонист, може да говори с часове. Понякога се сърди, че не ѝ звъним, но при два-три пъти синът ѝ каза:звънях ти еди кога, но то все заето. Не мога да те намеря със свободен телефон. Ако искаш обаждай се. Има дом. телефон със 3600 мин междуселищни разговори.

# 3 184
  • Deutschland
Вася, той й звъни, но тя не му вдига. Просто не я интересува какво се случва извън нейния свят.

# 3 185
Вася, той й звъни, но тя не му вдига. Просто не я интересува какво се случва извън нейния свят.
Да не би да има нещо проблеми с паметта? Знам ли странно някак си, ако е с всичкия си.
На моя приятелка майка ѝ беше така/звъни ѝ, тя или не вдига или каже две думи и бърза да затвори/.
Оказа се, че има проблеми с бели петна. Понякога нищо ѝ няма, все едно няма проблем, но пак си странна, а понякога не знае на кой свят е.
Както разбирам живеете надалеч, знам ли. То и когато сте заедно не винаги можеш да разбереш другия.
В никакъв случай не я оправдавам или да упреквам вас, просто споделям мои си мисли.

# 3 186
  • Deutschland
Тя е млада още, не е проблема в паметта, а в незаинтересоваността към другите. Така е била цял живот. И аз съм малко егоистична ( Овен все пак), ама такова чудо не бях срещала.

# 3 187
  • Бургас
Тя е млада още, не е проблема в паметта, а в незаинтересоваността към другите. Така е била цял живот. И аз съм малко егоистична ( Овен все пак), ама такова чудо не бях срещала.
И моята е Овен и не е от майките, които се интересуват особено от децата си, но мен това ме устроойва. Такива, които звънят всеки ден и си пъхат носа, хич не са ми по вкуса.

# 3 188
  • София
И мен ме втриса от такива звънения и досаждане.По-добре да не се сеща.
ММ и свеки са скарани  Laughing Заради една четка за почистване на тоалетна.
Свеки има навика да ни купува всевъзможни "нужни" неща.Ежеседмично получавам поредната гъба, кърпа за почистване, напръстник да не се порязвам, свещници, разни фигурки от камъни.Което е мило, но 90% не ги ползвам.
Та последно ММ отиде до тях да си вземе някакви неща от мазето и тя го изненадала с четка за тоалетна.Била видяла, че нашата поставка е плитка, та решила да ни направи добро с дълбока и висока поставка и четка.
Запънал се нашия, че ние сме си взели плитка с причина и няма да вземе подаръка, тя се разсърдила, той си тръгнал...та сега са скарани  Laughing  Не, че е особено смешно и бисер, но съм озадачена и от двете страни-защо тя купува такива неща, той защо просто не го е взел, пък ще го шитнем на някоя баба.

# 3 189
  • София
Обичам си и внука, и децата, но това висене на телефони, вайбъри и каквото се сетиш, че и по 2-3 пъти на ден, честно казано, не го разбирам.
И не е въпрос на егоизъм, а на самодостатъчност.
Какво ново и интересно можеш да кажеш, освен да намилаш възклицания и въпроси от вида колко пъти пишка и какво закусва, обядва и т. н.? newsm78

# 3 190
  • Deutschland
АбсурТ, ние сме на 2000 км от тях и вече ще се виждаме веднъж годишно. Те са свикнали с нас и затова е така.
Мис Джули, Овена съм аз, С е Риби

# 3 191
1-път седмично обаждане по тел, и 1 път седмично гостуване, може и с преспиване - това ми се струва ОК.
По-начесто, и ако е постоянно, малко ми се струва маниакално.
И все пак зависи колко близо живеят хората

# 3 192
Ние си звъним през ден, два, понякога всеки ден с моите родители. Кратки 5 минутни разговори провеждаме. Гостуването е за 2-3-4 часа един от почивните дни. Гости с преспиване не правим/близо сме, пък и да си оставим малко лично време за нас/

# 3 193
имах предвид децата да преспиват  Crazy Crazy Crazy

# 3 194
  • София
Ние си звъним през ден, два, понякога всеки ден с моите родители. Кратки 5 минутни разговори провеждаме. Гостуването е за 2-3-4 часа един от почивните дни. Гости с преспиване не правим/близо сме, пък и да си оставим малко лично време за нас/

И със свекърите ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт