Да не звуча много черногледо, но животът не е само кола,храна,жилище,почивки. Още не сме усетили, но за здраве ще плащаме яко. Знам, че с пари не се купува здраве, но можеш да купиш лечение. Това е само един нюанс по темата. Може и да го прескочите.
Да не звуча много черногледо, но животът не е само кола,храна,жилище,почивки. Още не сме усетили, но за здраве ще плащаме яко. Знам, че с пари не се купува здраве, но можеш да купиш лечение. Това е само един нюанс по темата. Може и да го прескочите.

. Та , за мен 3 000лв доход си е нормален , клони към висок дори . Значи ние с мъжа ми живеем да кажем средно с 1 400лв на месец като нямаме деца , имаме жилище (т.е. нямаме кредит) и за сметки даваме най - много 200лв . На края на месеца всичко е до дупка изхарчено , но парите ни стигат и не сме се лишавали от абсолютно нищо. Така , че за мен 3 000лв са достатъчни едно тричленно семейство да живее добре , та даже и да спестява. Айде ние нямаме дете и аз хабер си нямам колко пари отиват покрай малкия човек , но примерно моята приятелка живеят с малко над 1 000лв и са с малко дете и мога да кажа , че и за храна и за сметки и за дрехи и за заведения им стигат . Въпроса е човек да си прави сметката и да не харчи безразборно. 

Препоръчани теми